Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tayyibin İkilemi!

sg-1

Öne çıkan mesajlar

said:
Ulusalcı tandem...
"Yabancıya sınır koymalı... Yabancıya sınır koymazsak, serbest bırakırsak, ülkemiz ithal mezarlığına döner."
Bu lafı kim söylemiş olabilir?
a, Lenin.
b, Castro.
c, Mao.
d, Chavez.
e, hiçbiri.

"Kendi değerlerimize sahip çıkmalıyız... Yabancıyı serbest bırakırsak, parası olan, getirir... Bu durumda, milli kaliteyi yakalayamayız... "
Bu laf kime ait?
a, Deniz Baykal.
b, Devlet Bahçeli.
c, Necmettin Erbakan.
d, Doğu Perinçek.
e, hiçbiri.

Cevap?
e.

Çünkü bu laflar, Tayyip Erdoğan'a ait.
Hem vallahi, hem billahi...

Hiç boşuna, ekonomi sayfalarında aramayın. Orada bulamazsınız... İki gün önceki Hürriyet'in spor sayfasına bakın, orada.

Gençlerbirliği Oftaşspor'u makamında kabul eden Başbakan, aynen şöyle dedi:
"Sınırsız yabancı futbolcu transferine katılmıyorum... Eğer sınır koymazsak, parası olan kulüp, yabancı getirir, Türkiye'yi ithal mezarlığına çevirir. Aslolan, kendi altyapımızdır. Yoksa, milli takımda kaliteyi yakalayamayız... "

Bankalar gitmiş, Borsa gitmiş, sigorta şirketleri gitmiş, fabrikalar gitmiş, telefonlar gitmiş, arsalar gitmiş, ithalat dünya rekoru...
Tık yok.
Yabancı futbolcu geliyor...
İtiraz.

Limana sokarız...
Ceza sahasına asla!

Hep söylerim...
Herkes tuttuğu takım kadar düşünse bu vatanı, sorun kalmayacak aslında.

Yılmaz Özdil'in bugünkü Sabah'taki yazısı.

Çok eğlendim okurken, gülüyorum ağlanacak halimize.
Bu adam bu yüzden çıkmıyor Baykal'ın karşısına, dedikleri birbirine tutmayacağı için.
Sosyal ağlarda paylaş

hapise girip çıkmış adam. "Düğünde" servet kazanmış adam. Mitinge insanları çekmek için yirmilik para dağıtmış adam.

Ulan para dağıtmayı mübala diye Batman filminde izledik be, Joker para dağıtıyodu millete. Sonra zehirliyodu.

Ve bu adamın halen başa geçme şansı var. :/
Sosyal ağlarda paylaş

hakkaten ben de çok merak ediyorum bu baykal'a sallayanlar hep ezbere konusuyolar. chp güzel ama baykal kaka. tamam ben de hazetmem fazla kendisinden ama oyum chp ye olacak. ama ben baykal'a oy vermiyorum ki, cumhuriyet halk partisine veriyorum. zihniyetine veriyorum, politikasına veriyorum. baykal öyle baykal böyle.. geçin artık bunları.
Sosyal ağlarda paylaş

chpye veriyorum baykala vermiyorum diye saçma birşey olamaz.. Yok öyle bir dünya..

Baykal chpyi resmen demir yumrukla yönettiği için, parti içi muhalefet "0" olduğu için chp=baykal.. Ve korkarım ki adam ölene kadar da chpyi bırakmayı düşünmüyor..

Baykal ölene kadar benden chpye oy yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Meclisin yarisi hakkinda yolsuzluk iddiasi var bu amcamin yok Enerji bakanligi yapti hakkinda birtane olay yok..

Cumhurbaskanligi surecini iyi yonetti.. Muhalefeti super yapti..

Devlet Bahceli Erkan Mumcu Mehmet Agar hangisi basarabilirdi..

Evet parti ici sorunlar var ama her partide var al Mhp tarihinin en silik Baskani hala gorevde neden cunku bazi kesimlerin tam destegini almis.. Ayni sekilde digerleri..

Bu ulkede Tayyip basbakan olmussa Baykal in Dunya baskanligina getirilmesi lazim..
Sosyal ağlarda paylaş

O zaman Tayyip Erdogana verin Baykal yerine o parti ici demokrasinin gozune vurmus durumda..

Allah askina size ne parti ici demokrasiden milletvekili olucaktinizda onunuzumu kestiler..
Bu demokrasi olayida Sarigulden sonra cikti ortaya yirtik dondan firlamis gibi arkasina 3-5 kisinin destegini alarak tabiki biryerin basindaysan orda kalmaya calisirsin..

Benim tavsiyem bazi konularda fikir belirtirken once biraz bilgiye sahip olun..
Acaba biliyormusunuz Devlet Bahceli nasil hala Mhp de baskan.. Erkan Mumcu nasil bir anda geldi Anap in basina? bunlari bir dusunun Chp deki parti ici demokrasiye laf atana kadar bir digerlerine bakalim..

Ve eger Baykal var diye Chp ye oy atmiyorsaniz dahasi oyunuzu bos atiyorsaniz bu bana gore Vatan Hainligidir.. O zaman cikip 2 ay sonra kahretsin tayyip i allah belasini versin akp nin dediginiz zaman mahcup olursunuz kendi kendinize..
Sosyal ağlarda paylaş

Evet Baykal'ın tek artısı, hırsız olmaması ona diyecek lafım yok.

Cumhurbaşkanlığı sürecini iyi yönetemedi.. 367 olayını bile ortaya koyan, akpye dayatan o değildi, başka birisiydi şimdi hatırlamıyorum kim olduğunu..

Muhalefeti süperdi? Aynı Baykal'dan bahsediyoruz değil mi? İktidarda muhalefet yapacak, saldıracak, insanlara rezil edecek o kadar malzeme vardı ki hiçbirini iyi değerlendiremedi.

"Sen şöylesin, sen böylesin, onu açıkla bunu açıkla" böyle muhalefet olmaz.. Tayyip oltayı sallıyor Baykal'a sataşıyor, Baykal'da salak gibi yemi yutup asıl muhalefet yapması gereken konuları bırakıp laf dalaşına giriyor. Böyle saçmalık olmaz. Ben böyle muhalefet istemiyorum, böyle hükümette istemiyorum..

Üstelik eğer süper muhalefet yapsaydı (ki yapmadı) bu kadar malzemeyle birlikte akpyi resmen mahvetmesi lazımdı.. Üstüne gitmesi gereken konulara fazla gitmedi, iktidarın gündem değiştirme tuzağına geldi. Böyle salaklık olmaz.

Hitap yeteneği yok.. O konuda tayyip>baykal ki kalabalıklara hitap etmek siyasette çok önemli..

Kendisinin genel başkan olmasının CHP'ye oy kaybettirdiğini biliyor ama genede istifa etmiyor? Ben buna bencillik derim.. Eğer o kadar chpyi seviyorsa, o kadar değer veriyorsa genel başkanlıktan istifa etmesi lazımdı..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...