Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 efenim ben zonealarm ve avast kullanıyorum. ikisinden de memnunum. biri virüsleri tutuyo biri internete girmeye çalışan programları süzüyo fln. nod32 bunların ikisini birden yapıyomuş galiba. doğru mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bildiğim kadarıyla değil. Nod32 Firewall işlevi görmüyor. fsecure ve bitdefender ikisini de yapıyor [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:17 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben nod32 bide xp nin firewallunu kullanıyorum. hiç problem yaşamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kaspersky kullaniodum son 2 haftadir birinin tavisesiyle nod32 ye gectim sistemi hakkaten hic ama hic kastirmiyor, guvenlik durumu ne derecede ama onu bilemiycem.deniyorum henuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 eskisi gibi sistem yaran virüsler pek yok piyasada... firewallların işlevi daha çok bilgi kaçağını önlemeye yönelik olmaya başladı. nod32+zonealarm kullanıyorum ben de. pek güvenmiyorum gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 NOD32 Firewall görevi görmüyor. Win XP nin kendi firewallını kullansan yeter. Bende NOD32 kullanıyorum yaklaşık 5-6 aydır. Şu ana kadar bir yamuğunu görmedim. Ama bazı virüsleri bulamadığını çeşitli forum sitelerinden okumuştum. Bakalım bende de bulamamazlık yaparsa gözlerimle görürsem değiştiricem virüs programını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bende nod32 düşünüyorum ya en iyisi o diyolar ama xp nin firewall u yetermiki bi de anti-spy olayını napcaz? sadece anti-virus yetermiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 XP nin firewall'ı yeter. AVG AntiSpyware var ücretsiz onu kullanabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 regrun2 (virus gene nod32 gibi kastırmıyor) + nod32 + zonealaram + windowsun firewall u rahatım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 çakışma olmuyor mu? O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 nod32+windows firewall bunlardan başka her şey gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 nod32 yüklediğimden beri (6-7 aydır) hiçbir sorun yaşamadım. ama program hiç virüs bulmadı bilgisayarda şimdiye kadar. sıfır. bunun yanında netlimiter2 kullanıyorum çok kullanışlı zaten firewalla aynı işlevi görüyor üstelik istediğiniz şeyi kısabiliyorsunuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oreca Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 2 ay önce Nod32 eğitimine gidip sistem destek uzmanı sertifikası almış biri olarak(övünmek gibi olmasın)Nod32 nin diğer yazılımlardan çok daha iyi bir antivirüs programı olduğunu söyleyebilirim.Zaten insan bir antivirüs yazılımından ne isterki.Pc yi kasmasın, güncellemeleri sık ve yerinde olsun vs. vs.Aslında Nod32 client kullanıcılarından çok server tabanlı kullanım açısından bizim için çok önemli bir program.Clientlara gitmeden server üzerinden kurulum yapabilme,sistem izleme monitörünün geniş imkanlar vermesi bizim tercih sebebimiz.Client kullanımındada Ms Office desteği,hassas arama özelliği(downloada başlamadan virüsün digital imzasını tanıması),sen farketmeden arka tarafta sürekli tarama yapması,dosyada virüs olmasa bile virüsün digital imzasına benzeyen dosyalarda uyarı vermesi Nod32 yi yeterince iyi bir program yapıor zaten.Şahsen ne Xp firewall ne başka yazılım.Sadece Nod32 bana yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 NOD32 çok efendi bir program yav. Arkada uslu uslu kendi işini kendi görüyor yeri geldiğinde abi ben update'imi yaptım sen rahat otur diyor, yeri geldiğinde abi şu dürzü bilgisayarına yamuk yaptı ama ben onu sustum gönderdim diyor falan. Ne bilgisayarı kasıyor ne kullanıcıyı (bilgisayarla ile üst düzeyde ilgilenen bir kişi olsam bile, antivirüs programının kendi işini kendi halledebilmesi çok güzel bir özellik). Nerdeyse adamın varlığını hissetmiyorsun bile, sank, böyle linux kullanıyormuşun da bilgisayarında zaten anti-virüs programı yokmuş gibi. Ama firewallı yok, olmamasına rağmen windowsun firewallı ile birlikte son derece yeter bir program. Ayrıca ara yüzü de çok şirin, minik. Kaspersky misal, nod32 olmasa kullanacağım bir antivirüs, onun da start-up'ı dert, scan'i dert, update'i dert. Tabi ilk başta norton da kasperskye geçince çok rahatlamıştım öeh amma güzelmiş bu kaspersky demiştim heh. Demek ki iyinin de iyisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kasper kullanıcısıyım da merak ettim. scan i update i falan nesi dert ? Hepsinin zamanlaması var. Ayarladığın zamana göre yapıyor. Sistemimi çok kasıyor nedir? Dediklerin şeyler yapmak uzun mu sürüyor ? Cidden merak ettim şimdi. Söylede bizde bilelim olmazsa nod32 ye geçeriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 kendisi yapıyor arada hiç de etkilemiyor pc'yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 NOd 32 full versiyonunda içinde AMON DMOn EMON IMON ve normal Nod32 versiyonunu bulundurur. IMON Internet monitörüdür ve firewall görevini fazlasıyla gerçekleştirmektedir... Bilgisayarı kasmaz, çalıştığını hissetmezsiniz bile. Ancak setup yaparken ince ayarlar gerektirir... Buda bu programın prof. ile alakalıdır. Update, scan vs işlerini sana hiç hissettirmeden yapar. Bilgisayar kasıntısını hissetmezsin, minimum şekilde ram harcar... 4 senedir kullanıyorum... Tavsiye ederim... Bana format attırmayan tek program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 şimdilik iyi görünüyo ben de ilk iki günden memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bir sorun yaşarsan ö.m yolu ile ve ya burdan bildir... Sana yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 nod32 v3 spyware e karşı da korur mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 antispyware özelliği de varmış burdan anladığımız üzere... said: ESET NOD32 AntiVirüs + Antispyware bileşeni Nod32 Antivirus 2.7 sürümünün ödüllü tarama motoru ile geliştirildi. Sistem temizleme ve sızmaları engelleme özelliği geliştirildi.Bu sürümle artık akıllı temizleme ve sızmaları engelleme işlemleri artık kullanıcıya sormadan yapılıyor.Tabiki bu işlemleri yaptıktan sonra program size haber veriyor. Bilgisayar taraması arkaplandaki çalışırken sistem kaynaklarınızın çok azını kullanıyor.Böylece yapılmakta olan tarama bilgisayarınızın performansını etkilemiyor.Bu bence insanların Nod32'yi tercih etmesindeki en büyük etken.Ben de bilgisayarımı yormaması ve etkili taraması nedeniyle Nod32'yi tercih ediyorum. Nod32 2.7 sürümünden daha küçük boyutlu paketlerle güncelleştirmeler alınıyor.Bu sayede güncelleştirmeler hızlanıyor. E-posta korumasıyla Microsoft Outlook ve Outlook Express programlarından gelecek virüsleri engelliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar