Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın öss sonuçları açıklanıyo

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gergin bekleyiş tavanda. yarın saat 10.30 dan sonra siteden bakabilirsiniz sonucunuza.
eğitimde var bu topic ama bu kısım biraz psikolojil kısmı.
gerginliğiniz nasıl durumda merak ediyorum. ben ölmek üzereyim

[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Olmeyin arkadaslar... Universite bu alti ustu. Liseden farki kalmadi artikin, gerek gordugun ders gerekse ortam olarak cok da farkli degil. Gitmeyen de isini bilirse bi sey kaybetmez. Giden de isini bilmiyosa adam olmaz... Kisacasi olay yine solaksan sag lob'da, saglaksan sol lob'da bitiyo.
Mesaj tarihi:
hay anasına ya. sınava girmeden önce stres. sonuçları beklerken stres. tercihleri beklerken stres. üniye kayıt yaptırmaya giderken stres. yurt bakarken stres. eve çıkarken stres. ebesinin ki yani pardon ama. :p
Mesaj tarihi:
kayda giderken ne bileyim. farklı şehiri kazanırsan eğer yolda giderken kaza olayları falan.
öeh :D illa bi yere bağlayacam olayı.

[ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:19 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
helena
üye § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:04 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

yok, eğer puanın çok sınırda değilse ve sıralamana güveniyorsan tercihlerin sonuçlarını beklemenin bu kadar zorlu olacağını zannetmiyorum

--------------------------------------------------------------------------------

sen öyle san :)
  • Yeni Oluştur...