unac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gergin bekleyiş tavanda. yarın saat 10.30 dan sonra siteden bakabilirsiniz sonucunuza. eğitimde var bu topic ama bu kısım biraz psikolojil kısmı. gerginliğiniz nasıl durumda merak ediyorum. ben ölmek üzereyim [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:12 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şöyle alsaydık seni? http://forum.paticik.com/konu.php?id=184325 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: gergin bekleyiş tavanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sabahlarım heralde bugün : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gerinlik ne la ölüoz burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Olmeyin arkadaslar... Universite bu alti ustu. Liseden farki kalmadi artikin, gerek gordugun ders gerekse ortam olarak cok da farkli degil. Gitmeyen de isini bilirse bi sey kaybetmez. Giden de isini bilmiyosa adam olmaz... Kisacasi olay yine solaksan sag lob'da, saglaksan sol lob'da bitiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Adam gibi sene boyu çalışan negzel rahat uyuyacak bu gece. heheh babam gibi konuştum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bosa stres yapmayın bu saatten sonra bı yararı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 stres değil heycan valla ben bi sene adam gibi çalıştım ama bu gece uyumam,uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 passanger stresin yarar getirmesi için yapıldığını ilk kez duyuyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hepiniz kaydırma yapmış olabilirsiniz arkadaşlar !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 onu bırak işleme gecmemis bile olabilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 alışırsın zamanla da tavanda nasıl oluyor yerde beklesen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kesin kaydirma yapmissinizdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Şuraya yazıyorum, birinci Konya'dan çıkcak bu sene. İkinci İzmir, üçüncü de Adıyaman'dan. Tamamen salladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 genelde burdur kırşehir gibi küçük iller dereceye giriyor. oks de de olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 OSS yi bilmem YDS 1.ncisi belli Almanca`dan favorim : "XX Soysal" ( adini vermiyelim simdi 1nci olamazsa kizar mizar :) ) yarinn sabah gorcez bakalim tahminim tutuyo mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tercih sonuçlarını beklemek daha kötü oluyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yok, eğer puanın çok sınırda değilse ve sıralamana güveniyorsan tercihlerin sonuçlarını beklemenin bu kadar zorlu olacağını zannetmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hay anasına ya. sınava girmeden önce stres. sonuçları beklerken stres. tercihleri beklerken stres. üniye kayıt yaptırmaya giderken stres. yurt bakarken stres. eve çıkarken stres. ebesinin ki yani pardon ama. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hepsini anladim da ,kayda giderken niye stres yapiyosun onu anlamadim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Her an kafama bir inek düşüp ölebilirim kaygısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kayda giderken ne bileyim. farklı şehiri kazanırsan eğer yolda giderken kaza olayları falan. öeh :D illa bi yere bağlayacam olayı. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:19 tarihinde, Alcadras tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: helena üye § 12 Temmuz 2007, Perşembe - 00:04 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- yok, eğer puanın çok sınırda değilse ve sıralamana güveniyorsan tercihlerin sonuçlarını beklemenin bu kadar zorlu olacağını zannetmiyorum -------------------------------------------------------------------------------- *** sen öyle san :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 son 7 saat 21 dkka heyecan artıyor hadi bakalım [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 03:09 tarihinde, mokoko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar