Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Ben de senin imzanı şikayet edicem Abso. Ne o öyle "kaymak" falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mum_Chamber yavaş ol biraz. Ayar vericem diye küfür serbestse herkes ayar vermeye başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ayrıca birşeyden rahatsız olup da şikayet etmiyorduysanız sizin hatanız. buraya çıkıp da "her mesajı şikayet edecem, nihohoho" ayağı çekmeyiniz. şikayet etmek en doğal hakkınız, en ufak rahatsızlığınızda şikayet ediniz. yetkililer bunun için var ve bunun için herkes yetkili değil. bunun için niye "NIHAHAHAH" nutku çektiniz ya da niye eğlendiniz anlayamıyorum. güncelleme: niye, küfür sayılmaz onlar diyen siz değil miydiniz? [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 11:58 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Her boka şikayet etmiyorum açıkcası yoksa şikayet etmek istesem gunde 100 tane konu bulurum, buluruz, bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 verdiğim rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim Abso , küfür etmek amacım yoktu :( öyle okuma hem Szass diye oku ayırma :P *ağlar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Laf ebeliği yapıcaksak ben de başlıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 @fedaykin : o topicte öyle gördüm dedim hatta orda birçok kişi öyle görmüş ki tepki göstermiş tek ben değilim ayrıca halen daha hakaret edercesine yazılar yazıyorsun sen anlatmak istediklerini normal cümlelerle anlatamıyormusun ? neyse yolun açık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 elim sende! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Yahu iyi de Müm, olay "Niye şikayet ediyosunuz LAN!" değil ki. Olay basbayağı, mesajı yanlış anlayıp şikayet eden birisinin şikayetinin, sırf "yanlış anlaşılabildiğinden" kabul edilmesi, ona göre yaptırım uygulanması. Küfür ikinci planda kalmalı bence bu tartışmada. Bu hesaba göre, moronların anlayabileceği seviyede mesajlar yazmaktan başka seçeneğimiz kalmıyor ki? (Kimse üstüne alınmasın, kişiye özel söylemiyorum bunu) Yani kalkıp birisi en basit bir ironiyi anlamayıp şikayet ettiğinde "Aa bak bu yanlış anlamış, silelim o zaman" oluyor. Eğer "10 kişi şikayet etmiş, demek ki çok kişi anlamamış bu mesajı" deniyorsa, şikayetin yanına bir de "Takdir" butonu koyulsun, mesajı adamakıllı anlayanlar da ona bassın ki, kaç kişinin anladığı ortaya çıksın. Anlayan adam sayısı şikayet edenden fazlaysa, sorunun kimde olduğu ortaya çıkar. (Örnekti bu tabii, fantastik bir şey olur takdir butonu =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mum okuduğunu anlayabileceğin zaman, senin ve benim yazdığımın ne kadar farklı olduğunu algılarsın. ama ne yazıkki bunun olabileceği bir gün görebileceğimizi zannetmiyorum. Bunun yanında tek bir satır bile küfür etmedende , senin küfür saydığın kelimelerden daha beter hakaret içerikli cümleler yazılabilir. komik oluyorsunuz. burası forum. çocuk bahçesi değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 rep veriyorz ya zaten. takdir butonuna gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bu arada o küfür free versiyonu "bak ne güzel olmuş aynı şey anlaşılıyor" şeklinde yorumluyorsanız sizi allaha havale etmekden başka çarem kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Asteroth, said: Dynamick 7. sayfada demiş ki; ..daha sonra da sikayet edilen mesajın konunun gidişatını ne şekilde değiştirdigini ve üyeler üzerinde nasıl rahatsız edici bir etki oluşturdugunu gözlemleyip içinde fazlası ile geçen argo kelimeler yüzünden mesajı sildim.. yani oradaki "çok şikayet edilmiş, ondan silindi" olayı bir yanlış anlaşılmadan ibaret benim anladığım kadarıyla. zaten dedim, olayı küfüre getirmek istemiyorum ama konu akışından zaten küfüre kaymıştı. eğer bu konuda başka birşey tartışılacaktıydı da ben bozduysam özür dilerim. sza, ben küfür olabilecek en ağır hakarettir demedim, hatta küfür ile hakaret arasında ilişki bile kurmadım. ama sen hakaretin ve küfürden ağır hakaretin örneğini gayet güzelce verdin. yaptığın saygısızlıktır, tartışmada tıkanınca "çıkış yolu bulamadım, tartışmayı kişiselleştireyim bari" demektir. şikayet ederim, cezalandırılmanı talep ederim. sen de "ya bak bunu bile şikayet ediyorlar" dersin bir sonraki konuda. neyse, fedaykin de Allah'a havale etmiş beni, söylediklerimden de rahatsız olmuş. zaten abso da asabileşti. öyle bir amacım olmadığı halde daha fazla birilerini kırmaya gerek yok. zaten devam etmek istesem bile sza izin vermeyecek gibi.. tartışma en ufak bir şekilde bile benim istediğim yönde, kuralları tartışma yönünde ilerlemiyor. herhalde (umarım) akşama bir yetkili bu konuda görüş bildirir.. ondan sonra bakarız.. [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 12:22 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Arkadaşlar ; Küfür etmek, ikili münakaşalarda argo kullanmak, mesaj atarken göze batan seviyede argo üslup ile yazmak... forumda istenmeyen davranışlardır. Şurda forumda orospu yazmayın yasak! onun yerine o,r,o,s,p,u diye yazın ya da annesi para için baskası ile ilişkiye giren! gibi yazın mı dememi bekliyor sunuz? İlla o tip bir tasvir yapacak olan var ise zaten kabul edilebilir sınırlarda attıkları mesajlar silinmeyebiliyor. Dersem ki orospu yazmayın böyle yazın bu sefer işin cılkı cıkacak herkes oyun yapar gibi oyle mesaj atmaya baslayacak. Hepsi tamamen yasak söylemeyin dersem o zaman yerine kullanılacak kelime yok. Bunu hiç mi algılayamıyorsunuz cidden merak ediyorum Yahu bakın; Birisine hakaret maksatlı, sataşma amaçlı, insanların değer verdikleri şeylerle ilgili kısacası forumda huzursuzluk yaratacak sekilde argo ve küfür kullanımı olan mesajları istemiyoruz. Şikayet geldiginde de durum değerlendirmesi yapıp ona göre işlem uyguluyoruz. Gerekirse üyeye üslubundan ötürü uyarı yollanıyor. Benzer şekilde yazmaya devameden 3. uyarıda 1-2 hafta sure ile yorunge dısı oluyor. Herşey son derece sistematik işliyor. Şuan uyarı aldıktan sonra tekrar aynı hatayı yapmayan pek cok uye var. Benim mesajlarımda küfürlü hitap gördünüz mü hiç? Ben de insanım ee peki o zaman nasıl oluyor? Kendimi ifade etme sıkıntısı çektigim oldu mu? İstedigimi de yazıyorum her yerde. Genel yoneticiyim kasmam lazım pek ciddi olayım kimse ile forumda tartısma içeren konularda farklı görüşlere düşmeyeyim diye bir gayem de yok. Bu tartışmalarda ne zaman bu orospuya benziyor şu şıllık diğeri götoş vb seklinde mesaj attım? Forum ortamı burası, her kesimden insan var. Dikkatli mesaj atalım lütfen. kinayesini bir kenara bırakın, uzun saçlı küpeli tiplere ibne dersen onlar da cıkıp sana benzer kelime kullanırsa mı hoş olacak? Bazı arkadaslarda bunları görüp aa adam kinaye yaptım diye saydırmıs oh ne ala o zaman bende hep kinaye yaparak mesaj atıyorum diyip yazmaya baslıyorlar. Sonra ceza alınca da çifte standart diyorlar. Neler neler var.. Bu nedenle sikayetin yaptırımlardaki önemi doğrudan değil dolaylı yoldandır. Sikayet genel olarak forumun her yerini okumamız mumkun olmadıgı icin uyelerin gozune çarptıgında, "bakın burda bir sorun var sanki siz karar verin" tarzında bildirimi olarak algılanmalı. Konuya vakıf olan uyeler ise acıklama da yazıyorlar ve değerlendirirken onuda göz önünde bulunduruyoruz. Mesajınız bazen silinir, bazen işlem uygulanmaz, bazen de uyeye uyarı mesajı atılır. Bunlar her daim olan şeyler. Böylece mesajlarında sorunla karsılastıgımız uyelerle bireysel olarak ilgilenip sorunu cozmekte fayda görüyoruz. Forum ortamında atılan mesajların seviyesi ve kulanılan üslup da istenen kaliteye ulasınca zaten bir süre sonra hiçbirine gerek kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Şimdi anlamadığım benim yazdığım birilerine hakaret amaçlı mı imiş? Ben aynı yazıda hem uzun saçlılara, hem mini eteklilere, hem kırolara hem yobazlara hep birden hakaret mi etmişim. Hakaret amaçlı değilde sadece argo içerdiğinden ise onu quotelayan yazılar neden silinmedi ve hatta Zegna o satırlardan birisini quote ladı. Yazının bütünü içerisinde küfür oluyorda tek bir kelimesini alınca küfür olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Soruları arttıralım; Şayet yanlış anlaşılabildiği için hakaret kabul ediliyorsa yazılarımızı hangi IQ seviyesine göre yazacağız. Engelliler için haber bülteni kıvamında olmayan yazılar risk altında mı olacak? Benim söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi göstermenin cezası ne olacak? 8. sınıf haber programlarındaki gibi istediğimiz kişinin istediğimiz mesajının istediğimiz parçalarını birleştirip birilerine saldırabilecek ve bunu yaparken admin desteği alabilecekmiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 6 ci nesil eksisozluk üyesi kılıklı ota boka inadına, eksi yeni herkeziin mesajına sırf "popo"luk yapmak adına şikayet butonuna basanlar var bu durum bundan ibaret. [spo]hadi lan "popo" içinde şikayet dügmesine basın lan. nakın lan da dedim.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Zegna demiş ki; said: senin mesajinin anlasilip anlasilmadigini bilmem, 10 tane sikayet geliyorsa bu mesajin yuzunden silinmesi gayet dogal. Bu şikayetin alt limiti nedir, fazladan kişiye şikayet et deme zahmetine katlanmayalım. Şayet böyle bir limit yoksa neden bunun arkasına sığınılıyor ve doğal karşılanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Veya yanlış yapmışız özür dileriz, dikkatsiz anımıza gelmiş ve o sebepten ne yazdığına dikkat etmeden direkt silmişiz denilecek ve konu kapanacak mı? Yedinci ve şimdilik son soru, bu 6 sorunun kaçına cevap verilip diğerleri laf kalabalığında kaynatılacak? [ Mesaj 12 Temmuz 2007, Perşembe - 13:31 tarihinde, fedaykin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 çok soru soruyo cevaplayın ya da banlayın bitsin ne bu :o adfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyla ilgim yok ama ilk sayfadaki dragonutopia adlı arkadaş benimde msjlarım silinio burası paticik demişte buna bi açıklama getireyim yazdıgı msj dragon lance movie nin topiginde böyle bi msjdı ben şikayet ettim dragon lancei animasyon isteyen olsa olsa o.ç dir yazıodu ya da böyle bişi içinde o.ç vardı yani eger bu kinayeyse ben anlamıyorum kimse kusura bakmasın kinayeninde sınırı var bende ana bacı söveyim kinayeydi olsun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 üstteki yazıyı şikayet ettim bu arada içinde o.ç. geçiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 bravo senle alakam yoktu konuda ama böyle hareketlerinle haklı bile olsan derdini ilk okul çocuğu mantıgıyla anlattıgın için için benim için komik görünüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 fedaykın ben de senin o measjı ettim onun içnde de geçiyodu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Soruları 2 şer dk ara ile degil de tek mesajda yazsan ne guzel olcak ya :) said: Şimdi anlamadığım benim yazdığım birilerine hakaret amaçlı mı imiş? Ben aynı yazıda hem uzun saçlılara, hem mini eteklilere, hem kırolara hem yobazlara hep birden hakaret mi etmişim. Hakaret amaçlı değilde sadece argo içerdiğinden ise onu quotelayan yazılar neden silinmedi ve hatta Zegna o satırlardan birisini quote ladı. Yazının bütünü içerisinde küfür oluyorda tek bir kelimesini alınca küfür olmuyor mu? yazıların içinde argo kelimelerin sıkca kullanımı, konuya mesaj atanları rahatsız etmesi, tartısmanın boyutunu tamamen farklı yone kaydırıp ikili atısmalara ve argo yazısmalara on ayak olması nedeni ile silindi. içinde argo kelime ve küfürlü içerik olmasa silinmesine gerek kalmayacaktı. senin mesajını alıntı yapanlarin mesajlarının silinmeme sebebi ise insanların gösterdigi tepkilerden ötürü. mesajında geçen kelimelerin birisine dogrudan hakaret ya da küfür olduguna kanaat getirse idik mesajların hepsi komple silinir ve küfürlü mesaj atmaman icin net bir uyarı gonderirdik. üslup la ilgili gonderilen uyarılar daha cok hatırlatma mahiyetinde oluyor. said: Soruları arttıralım; Şayet yanlış anlaşılabildiği için hakaret kabul ediliyorsa yazılarımızı hangi IQ seviyesine göre yazacağız. Engelliler için haber bülteni kıvamında olmayan yazılar risk altında mı olacak? Benim söylemediğim bir şeyi söylemiş gibi göstermenin cezası ne olacak? 8. sınıf haber programlarındaki gibi istediğimiz kişinin istediğimiz mesajının istediğimiz parçalarını birleştirip birilerine saldırabilecek ve bunu yaparken admin desteği alabilecekmiyiz? Mesajındaki sorun vurgulanmak icin o bölüm quote edildi. Halan daha aynı seyi üstelemezsin diye umuyordum zira bunu acıkladım önceki mesajlarımda. Tekrar okumanı rica edicem. said: Zegna demiş ki; senin mesajinin anlasilip anlasilmadigini bilmem, 10 tane sikayet geliyorsa bu mesajin yuzunden silinmesi gayet dogal. Bu şikayetin alt limiti nedir, fazladan kişiye şikayet et deme zahmetine katlanmayalım. Şayet böyle bir limit yoksa neden bunun arkasına sığınılıyor ve doğal karşılanıyor Sikayetin alt limiti üst limiti gibi bir şey yok diyorum. Bunuda acıkladım. Zegnanın orda soyledigi attıgın mesajın çokca rahatsızlık vermiş ve insanların tepkisini çekmiş oldugu. Mesajının anlasılıp anlasılmaması olayına karısamayacagını soylemiş, zira mesaj silme işlemini yapan benim. Zegna da durumla ilgili değerlendirme yapmış ki kendisi ile görüşememiştim bu nedenle kıssadan hisse yapmış hala bunun üstünde durmaya gerek yok. İlk agızdan acıklama yaptım önceki mesajlarımda. said: Veya yanlış yapmışız özür dileriz, dikkatsiz anımıza gelmiş ve o sebepten ne yazdığına dikkat etmeden direkt silmişiz denilecek ve konu kapanacak mı? Yedinci ve şimdilik son soru, bu 6 sorunun kaçına cevap verilip diğerleri laf kalabalığında kaynatılacak? samimi söyleyim ben böyle soru sorulunca cevap vermem. ne demek kacına cevap verilip kacı kaynatılacak? korkum mu var sıkıntım mı var? elimden geldiginde her seyi okuyup yanıtlıyorum, kaçacak bir durumum mu var nedir yani? gurur meselesi mi yapıyorum forum yonetimini? oyle düşünüyorsan muhattap olma lütfen zira hakaret olarak algıladım bu mesajı ve darıldım açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar