EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bu mesajı 10 kişiye şikayet ettirmezseniz en yakınınız ölecek!!!!1 bu gerçektir!! o değil de bahsi geçen topicte rahatsız olanlardan itiraf edenler olmuştu galiba fedaykinin mesajının tamamını okumadığını, yok o kısmı görünce buram attı şuram uçukladı 1!!1 diye. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:03 tarihinde, EarS tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: yannis yaptin admin demeye neden hakki yok ki afedersiniz ama edaykininde bence 5 senedir bu foruma uye biri olarak bisiyi sorma etme hakki war onu gectim fedaykin 5 senedir uye olup sanal bi kisi de deil ki patinin ilk olusumlarinda leetranosla yemek yiyen kac defa kokoya gittgimiz dugununde sikir sikir gobek attgimiz bi insan dynayla nargile ictiler mi onu hatirlamiyorum ama bu quotta iyice jan janlı oldu onu bilmem de aile salonu şeklideyse olur dedidğin ama biz birebir kimseyi tanımadığımız için öle hesap sorma hakkına sahip olamayız mesela önceden üyelik yılı vardı şimdi de baktık herkes eskidi beraber takılım artı eski üye bonusu çıktı meydana kusura bakmayın o zman kural filan koymayın, tanışıklığı eskiliğie göre rütbe verin takılsın herkes kafasına göre bir yanlışı düzeltmek sistiyosan bir yanlış örnek üzerinden deil direk sisteminin yanlışlığından olaya gidilmeli benim mesajımı sildiler hanım diye topic açanlar kim olursa olsun farketmez bu açıdadan da açılcaksa genel topic açılsın madem o kadar tanışıklık var msnden yazışsın veya madme isyan hakı var her mesajı silinenin benim niye mesajım silindi şeklinde topic açma hakı olsun filan konuya gelince ironi olduğu belli, kimseye küfretmiyor, aksine sınıflandırmalara karşı adam bunu anlamayıp bana ipne denildi diye şikayet edildiyse adminler de bunu geri çevirsin yani yok küfürlü mesaj diyeyse zaten sorun yok bana göre veya naparsanız yapın zaten typo+argo+show respect tarzı takılıyosunuz ben exkiyim filan, izlemesi çok zevkli cidden(fedaykin le alakası yok buranın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ilk sayfada fedaykin hakkında olayı anlamayıp yorum yapan hala burnunun dikine giden arkadaşların msjları kadar ironi olan bişey yok bence. yanlış kişinin kişiliğine laf geliyor burda hem de yanlış kişiler tarafından cıks olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ben mesajı görmedim ama forum ortamında seni tanımayan bunca insanın arasında o sözün yanlış anlaşılması çok olası (tabi mesajın geri kalanını görmedim) ama misal ben görsem az da olsa fedaykini tanıdığım için öyle bir şey demiyeceğini ve ironi yaptığını kestirebilirim. ama bunu seni tanımayan üyelerden beklememen lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yahu Sina, tanımakla ne alakası var ki bunun? Yani "ironi"yi görmek için, onu yapan insanı tanımak mı lazım? Kitaplarını aldığımız bütün yazarları tanıyoruz da mı o kadar zevk alıyoruz okurken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 arkadaslar, mesaj yazarken gozardi ettiginiz tek bir nokta var. dikkat ederseniz her sey daha anlamli gelecektir eminim: vakti zamaninda kedi'nin de dedigi gibi paticik demokratik bir yonetime sahip degil ve hicbir zaman oyle oldugunu iddia etmedi. diktatorluk hukum suruyor ki bu da normal. fedaykin'in mesajini anlamamak gercekten guc bir is. tebrik ediyorum sikayet edenleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 @riglous, Burada tartışılan şey zaten genel olarak "Bana ibne dedi" diyen kişiler. Zegna veya Dyna kalkıp "Dediğim dedik" derse Kedi gibi -ki onlara kalmış tabii- söyleyecek bir şeyim olmaz açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Abi o yüzden adı yanlış anlaşılma. O anda tartışmaya kendini kaptırmış biri fedaykini hiç tanımıyorsa gayet de düz anlayabilir onu (mesajın geri kalanının görmek isterdim tabi). Normalde yok mu onu diyecek adamlar? E var? Hatta direk o cümleyi kuracak insanlar da var. Nerden bilsin fedaykinin yazılarını 1-2 kere görmüş adamlar onun öyle demeyeceğini. Sonuçta kamusal bir forumdayız, her türlü kesimden insan var burda. Kaç kere evrim topiğinde de evrim fikiriyle dalga geçen insanlar yanlış anlaşılmadı mı? Anlaşılır abicim çünkü o dalga geçtiğiniz şeyleri ciddi ciddi söyleyecek insanlar mevcut. Ben hala mesajın gerisini görmediğim için böyle konuşuyorum ama biri gelip ciddi ciddi öyle düşündüğü için bunu dese, misal yeni bir üye o insanın ironi yapmadığını nasıl anlayacağız? Ha bu kadar kavga çıkarılacak bir olay değil bence de ama yanlış anlaşılmalar olmaso doğal diyorum sadece. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:15 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: fedaykin üye § 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:08 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Kilitlenmiş konuda Zegna sağolsun yine mesajımın içinden bir satırı çekip bir sürü kişi yanlış anlamışsa silerim diyerek silmiş yazımı. O zaman 10 kişi bir mesajı şikayet ediyorsa silinir kuralı koyalım ben nasılsa 10 kişiye şikayet ettiririm istediğim konuyu. Böyle saçma kriter olmaz. Bu arada mesajın sadece tek satırını yazıp anlamını tamamen zıttı imiş gibi göstermeye çalışmak bilinçli olarak yapılıyorsa en basit tanımıyla şerefsizliktir. Onurlu insan yazının tamamını quotelar ve diğer insanlara da kendi başlarına değerlendirme şansı tanır. Benim üslübumda sorun olduğunu sanmıyorum. Hatanın olduğu yerde sonuna kadar diklenirim. Şerefsizliğe lütfen bu tip yanlış hareketlerde bulunmayınız demem, şerefsizlik yapmayın derim. Esas ağzından çıkanı kulağı duyması gerekenler karşısındakinin mesajının tek satırını gösterip anlamını çarpıtmaya çalışanlardır. Ben bu forumda olduğum sürece "evet efendim, peki efendim, haklısınız efendim" dememi kimse beklemesin. Ben hıyara hıyar derim... ------------------------------------------------------ - Hazır sallandırmaya başlamışken uzun saçlı küpeli ipne kılıklı Türk örf ve adetlerine uymayan yavşakları da sallandıracaksın. senin mesajinin anlasilip anlasilmadigini bilmem, 10 tane sikayet geliyorsa bu mesajin yuzunden silinmesi gayet dogal. yaben silmisimdir ya da dynamick silmistir. o da gorse siler bende gorsem silerim bu tarz bi yaziyi. uslubunu degistirmen gerekiyor demekki bazi yerlerde. hala sorun kaldiysa [email protected] a mail atarsan cozeriz. ha bu arada, agzindan cikani kulagin duysun fedaykin cocugun yok karsinda. birincisi dedimki hala sorun varsa mail atarsan bu konuyu 1v1 olarak cozeriz dyna veya benimle. ikincisi, kac kere yazdik hatirlamiyorum ama mesaj editleme durumumuz yok, ayni sekilde sikayeti iptal edilenlerdende tepki aliyoruz mecburen. senin yazinin tamaminda bu sekilde dusunmedigin belli olabilir, gizli olabilir ironi yapmissindir bilemem, haa ama o cumlen yuzunden insanlar rahatsiz olup gercekten fazla sikayet ve ozel mesaj aliyorsak o mesaji silmemizden daha dogal bir durum yok. bunu anlatmaya calistim sana ama sanirim anlamamissin, daha dogrusu yazdigim hic bisiyi anlamamissin mail atip cozmek yerine tekrar topic acmissin. mesajinin tek satirini bilinci olarak almadim, ama mesajinin silinme sebebinin o satirlar oldugunu yazdim o topige. Ayrica bu konudaki sorunu birak mail atmayi ozel mesaj ile bile cozebilirdik. Sen gidip buraya mesajini yalnis anlayan uyelere ve mesajini silen yetkililere "hiyar" diyemezsin, evet karsinda cocuk yok agzindan cikani kulagin duysun, haddini bil. "admin yalnis yaptin" dersin, ozel mesaj atarsin mail atarsin konusulur, burada show yapmazsin. istedigin hakkinda hiyar,serefsiz hedo hodo dusunebilirsin ama bu dusunduklerini buraya yazamassin, yani insanlara hakaret edemezsin. Bende cok guzel seyler dusunuyorum mesela, ama gelip buraya yazmiyorum. Ha fedaykin, cidden onurlu insan kavramini senden ogrenmeye ihtiyacim yok eger o laflari bana sarfediyorsan. said: Esas ağzından çıkanı kulağı duyması gerekenler karşısındakinin mesajının tek satırını gösterip anlamını çarpıtmaya çalışanlardır. Mesajinin neden silindigini aciklamak icin yazilmis bir cumledir, carpitmaya calismak gibi bir amac yoktur. Esas agzindan cikani kulagı duymasi gerekenler kendisini aga sanip ona buna hiyar diyip şeref, onur dersi vermeye calisanlardir. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:54 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 nedir şikayet yeter sayısı, forumun kaçta kaçıdır ya da o konuya iştirak edenlerin? yarın öbür gün bana da lazım olur sildiririm iki mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 O mesaj niye duz anlasilmamali: eger mesajda yazanlari uygularsak dunyada insan kalmaz. farkli olan herkesi icine aliyordu mesaj. herkes bir baskasina gore farkli olduguna gore, adam butun dunyayi katletmeyi onerdi. ciddi olamazsiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yazilan cumledeki yapilan ironiyi anlayamayan 10 tane uyenin uzerine alinip, sikayet ve ozel mesaj atmasindan bahsediyorum ben. usluptaki yalnis yuzundendir bu da. aradaki farki anlamadan boyle bir soru soruyorsan verecek cevabim yok. o mesaj duz anlasilmamali evet, ama anlasiliyorsa uslupta sorun vardir demek istiyorum. eh fedaykin orada "yavsak" kelimesini kullanamasa bu kadar cok sikayet gelecekmiydi onu merak ediyorum ben. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:25 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 daha once "kürk giyen orospudur" dedigin ve tek mesajinin silinmedigi forumda neden bu kadar isyan ettin ki? ben de diyorum bir takim veledler var, isim isim sayabilirim bir kacini benim mesajlarimi sikayet eden, aynisini cons'a da yapiyolar, x'e de y'ye yapan da var illa. benim mesaj kutum yaptirim uygulandi mesajlariyla dolu, hakli veya haksiz. yonetim sikayeti gecerli bulduysa bi yanlisimiz olmustur. ha mesaj ucar, ayar kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ayar boş bir şey bence. tamamen gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 gücün kötüye kullanımı da bi seçim. force is strong in the dark side. benim mesajlarım da silinio aynı şekilde, ama şikayet sayısı diye birşey yok işte, şikayet sonrası kurallara uymayan birşey görürlerse silerler, editlemeye uğraşmamaları normal, nitekim extra para almıyolar daha fazla uğraşınca forumla. hatta o da ne, hiç para almıyolar. o deil de, kel ve gs li insanlar var çok şikayet falan ediyolar böyle mesajlarımı isim vermek istemiyorum11!1 [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:38 tarihinde, Sly-One tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 burda bence tartisilmasi gereken sey o ironiyi anlamayan angutlardir fedaykinin mesaji deil evet angutlar ironi deil bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bir tek sizin mesajlar uçmuyor,birbirinize girmek için bahane yaratıyorsunuz.(hayır ironi değil) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 alem buysa kral cimbom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bence çok taraflı yaklaşıyorsunuz olaya. Bu duruma kurban giden tanımadığınız bir eleman olsa bu kadar tepki göstermezsiniz bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 "ben süper bir yazarım. süper uzun yazılar yazarım. kürk giyene orospu derim, uzun saçlı küpeli insanlar yavşak ve 'ipne' dir ayrıca. ehehe şaka yapıyorum tabiki. ANLAMIYORSAN ŞEREFSİZSİNDİR, HIYARSINDIR. ehehe şaka yapıyorum değilsiniz." ---- AAA İRONİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 evet, sen böyle bi topic açsan hiç yaklaşmazdım, direk dalga geçerdim sinanın pati acc. yi hacklemişler lolz diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 o değil de, uzamaya başladı bu konu... ayar konusuna döndü... yetse mi kapansa mı ne? =) anlayan anlamış, anlayamayan anlamamış... bitti. nokta. kimse kimsenin algılama seviyesini yükseltemiyor burda yapılan tartışmayla. hadi ben anlamış olabilirim, ama anlayamayan bi insanı da küçümseyemem. olabilir, anlayamayabilir yani. üstüne alınmış, savunmaya geçmiş de olabilir. bir iki sayfa önce de dedim, iki tarafın da hatası var. yönetim konusuna gelelim: böyle büyük bir siteyi yönetmek zordur, her baba yiğidin harcı değildir. ben almışım yetkiyi, bapsım ben süperim de diyemiyor insan yetkisi olduğu zaman. o yüzden bazen düşünmeden karar vermek ya da diktatörlük yapmak gerekebiliyor. burda uslüpteki sertliğe dikkat çekilerek, kinayenin anlaşılmasını güçleştirici, saldırgan görünen bir uslüple yazı yazdığı için fedaykinin mesajının silindiğini belirtmiş zegna. üstüne yapılan fedo-zegna bireysel tartışmasını uzatmanın, forum bünyesinde bulunan insanlar olarak kim haklı kim haksızı tartışmanın vardığı bir nokta yok. düzgün bir forum yönetmek isteniyorsa bu gibi, gereksiz yere tatsızlık çıkaran, insanların agresifliğini tetikleyen başlıklar kapatılır/silinir ya da uzlaşmacı, iletişimci bir yapısı varsa yönetenlerin uzun uzadıya kelimelerle anlatılmaya çalışılır. uotr/pepelek/paticik forumlarında uzun zaman önce de, şimdi de görüldüğü gibi konuşma yöntemi işe yaramadığına göre kapatılması en doğru karardır. saygılar. kimse, kimsenin kalbini gereksiz yere kırmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 said: Sly-One üye § 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:38 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- gücün kötüye kullanımı da bi seçim. force is strong in the dark side. benim mesajlarım da silinio aynı şekilde, ama şikayet sayısı diye birşey yok işte, şikayet sonrası kurallara uymayan birşey görürlerse silerler, editlemeye uğraşmamaları normal, nitekim extra para almıyolar daha fazla uğraşınca forumla. hatta o da ne, hiç para almıyolar. o deil de, kel ve gs li insanlar var çok şikayet falan ediyolar böyle mesajlarımı isim vermek istemiyorum11!1 edit yok sly, olsa editlenir zaten mesaj silmeyi bende dynada sevmiyor zaten. kedinin yazdigi paneli kullaniyoruz, bir mesaj hakkinda sikayet geldigi zaman 2 secenek var bu sistemde, mesaji il veya sikayeti iptal et. bu yuzden sadece mesaj silmek degil, sikayet iptal dedigindede kendini savunan uyeler ozel mesaj atiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 forum ironi dugmesi konsun onn icine yazabillim ironileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 cevir kazi yanmasin dugmesi istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar