jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 hangi kısmet mazıye bakmadan yorum yapma... neyse uzatmayayım konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 catastrophe miydi jonicim o guildlerden adam calıp guild kurmak yaramıyormus demek ki ah ne guildler gördük su oyunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 guildden adam çalmak ne demek ya? sürüden koyun mu çalıyosun? ayrıca catastrophe de bir başka guildden ayrılanlar tarafından kuruldu. ne alaka adam çalmak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Ya mesela birinin kankaları vardır o guildde, sonra bu kankaları olan guild kurup öteki guildin bir kısmını kendi safında toplarsa buna guildden adam çalmak deniyor sanırım. Çoğu serverde bir çok guildin başına geliyor bu tip olaylar, sonuçta insanlar arkadaşlarıyla ya da iyi anlaştıkları insanlarla eğlenmek istiyor ama işin bu kısımını bir çok hardcore kavrayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical_Ed Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Tamam dediğin olay oluyorda, isteyen istediği yerde oynar. Adam çalmak diyerek sanki suç işleniyormuş gibi yaklaşmışsın olaya :P. Ayrıca, /lick wen. (meh so horny) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 unleashed v2 = BL'nin laneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 said: Radical_Ed, 24 Eylül 2007, Pazartesi - 18:56 tarihinde demis ki: Tamam dediğin olay oluyorda, isteyen istediği yerde oynar. Adam çalmak diyerek sanki suç işleniyormuş gibi yaklaşmışsın olaya :P. Ayrıca, /lick wen. (meh so horny) meet me at teh forrest tis nite! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 hic bisi bilmeden atip tutan arkadaslar fazla sallamayin ogrenin sonra konusun. unléashéd e yenı progressında basarılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 merak etme 2005 den beri bl deyim neyin ne oldugunu biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 said: hozceri 5 Eylül 2007, Salı - 11:24 tarihinde demis ki: merak etme 2005 den beri bl deyim neyin ne oldugunu biliyorum 2005te demekki aklının ermediği zamanlarda ilgileniyormussun umarım elinde somut bir örnek vardırki ben eski bi Catastrophe üyesi olarak merak ediyorum acaba nerden adam çalmışız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grelynx Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bende 06/03/05 den beri bl deyim zamanında catasthropedede oynadım bilmedigimiz senin bildigin neymis anlat bakalım ya [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 12:54 tarihinde, grelynx tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 en basidi karabüyü mcde bossun önündeyiz abi ben cıkıcam catasa gecicem arklar var ama sunu keselim öylede cıkarım [ Mesaj 25 Eylül 2007, Salı - 15:32 tarihinde, hozceri tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teufel Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 zhahusuhashua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 catastrophe adam caldı hemde 1 2 degil, örnek mi istiyorsunuz ? Troyda oldugum zamanlarda rogue class lideri idim, ve krazek mi ne cacıksa whisperden catastropheye almaya calısmıstı.Cevap wermeye bile tenezzul etmedim, belki ben gecmedim ama "epic" açlıgına kapılmış insan'cık'ların bazıları bu tarz teklifleri kabul ettiler. O kabul edenler de kendilerini biliyorlar. Ben yasadıgımı anlatırım. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun diyenlere sevgilerle. Benim kim oldugum konusuna gelince cok arastırmacı gordugum arkadaslar zaten araştırıp bulurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 GIEF MORE DRAMA roffel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bl draması bir başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 catastrophe kimseden adam calmamistir. catastrophe invadoria`ya katildiginda belli bir grup olarak geldi zaten. ciktigindada o grupla cikti. karabuyu eski catastrophe grubundandir muhtemelen o laftaki amacida raidde eksik adam birakmamaktir. kendisinin art niyetli oldugunu sanmiyorum. ayrica krazek catastropheta degil invadoriada rogue idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 catastrophe miydi jonicim o guildlerden adam calıp guild kurmak yaramıyormus demek ki ah ne guildler gördük su oyunda ------- ayrica miydi neydi ayagi cektigin adamlar zamaninda invadoriadaki insanlarla beraber gayet guzel oynayip bosslarini kesiyodu. first onyxia kill vidyosunu her actigimda hala huzunlenirim nasi dagildi bu guild diye. 28 kisi kesmistik be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Gangren 5 Eylül 2007, Salı - 20:42 tarihinde demis ki: GIEF MORE DRAMA roffel seni offical wow forumlarına alalım belki orda aradığını bulursn said: Quel-Thul 5 Eylül 2007, Salı - 19:57 tarihinde demis ki: catastrophe adam caldı hemde 1 2 degil, örnek mi istiyorsunuz ?Troyda oldugum zamanlarda rogue class lideri idim, ve krazek mi ne cacıksa whisperden catastropheye almaya calısmıstı.Cevap wermeye bile tenezzul etmedim, belki ben gecmedim ama "epic" açlıgına kapılmış insan'cık'ların bazıları bu tarz teklifleri kabul ettiler. O kabul edenler de kendilerini biliyorlar. Ben yasadıgımı anlatırım. Bilip bilmeden yorum yapıyorsun diyenlere sevgilerle.Benim kim oldugum konusuna gelince cok arastırmacı gordugum arkadaslar zaten araştırıp bulurlar. Krazek daha önceden Catastamıydı bilmiyorum fakat o herifi hic görmedim kendi zamanımda ve kalkıpta Troydan çalıncak roguelara ihtiyaç yoktu Catastrophe invadoriadan ayrıldıgında çünkü ztn aktif 8 rog vardı ee başka kim varmış kendini örnek gösterdinde bana pek inandırıcı gelmedi Krazekde neyin nesi kim yani bana gelip Redwall , raistlin veya diğer isimlerden bahsedin Krazekin catastrophe ile ne alakası var??.. Herneyse zaten bu hep fix böyle oldu iyi guildler daima kendi saflarına geçen insanları çalmış olarak gösterildi tabiki 2satır suçlayıp içinizdekileri dökmenizi anlarm ama serverdeki en elite türklerin oldugu guildde böyle şeylerin olmicagını olmaması gerektiginin farkında olan yönetim ile yönetilmis bi guildden bahsediyorsunuz e haliyle paticiktede bunlara inanıcak ve catas'ı gerçekten adam çalan bi guild olarak anımsıyacak insanlar var ne diyebilirimki savunmaktan baska.. [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 09:25 tarihinde, whissinn tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 kara büyü konusu catasa girmeden önce abimsiniz sizden kovulmadıkca gitmem diyen adam tamda bossun önünde arklar guild kurdu ben gidicem diye cıktı Bunlar eski defter dagılmıs gitmiş adamlar neyini tartısıyoruz ki [ Mesaj 26 Eylül 2007, Çarşamba - 10:41 tarihinde, hozceri tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 haklısın ztn tartısılcak bisey yok ama sen ilk olarak dedin catas adam calan bi guild :) neyse catas'ı kimsenin yanlıs tanımasını istemeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ne official forumu ya, senelerdir bir Türk kavgası var BL'de, daha eğlencelisi hiçbir yerde olamaz. yiyin gayri birbirinizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 said: Gangren 6 Eylül 2007, Çarşamba - 11:37 tarihinde demis ki: Ne official forumu ya, senelerdir bir Türk kavgası var BL'de, daha eğlencelisi hiçbir yerde olamaz.yiyin gayri birbirinizi :) bu kavga degil iste farkımız burda belli olmiyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 olmiyor :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Kimse kimseden adam çalamaz, adam epic ister progress ister bu kişisel bir seçimdir, adam sizden ayrılıyorsa gittiği yeri değil de acaba ne problem vardı diye kendinize bakın lütfen..... Çok da sallayan insan var yazık... Catas şahsi fikrimce türk guildlerinin progresinde önemli bir yeri olmuştur, ne şekilde kurulduğu değil ne yaptığı önemlidir Bütün guildlere başarılar, lick nanette the noobest warrior ever :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar