Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Yahu öyle bir de yapıyolar ki aylardır hep gelince spam spam diye report ediyom gmailde amahala yakalandırmadan gönderebiliyolar. Gece 2.5da yattım şimdi saat 10.30 gelen spama bakın hemen. Yeter bu ya bu adamlarları bulsam yapışacam boğazlarına yemin ediyom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bunların hepsi bir yerden geliyor artık hangi erotik siteye üye olduysan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ahahah dün bana da geldi bunun gibi, başlıklar "offfffff çok özledim" , "aşkım naaber" falan gibi şeylerdi ahah. Ki arkadaşlık sitesine bile girmem normalde asdasd. Onlardan da geliyo bol bol, uyuz ediyo. Yok şu seni taglemiş, yok bu seni arkadaş listesine eklemiş falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 banada geliolar delirecem gerçi şimdi süzgeç yarattım otomatik siliyo atık sende yap bence :P [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:52 tarihinde, Luriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bana da Markom yolluyodu benzer maillar. Tamam, "AŞKIM GELİYORUMMMMM" tarzı diil ama, aynı gün 4-5 tane reklam yollanmaz ki kardeşim. Konu da aynı hem, başlıklar ve yazı değişik sadece; "YAZ KAMPANYAMIZI GÖRDÜNÜZ MÜ!". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 yahoo mailimi 10 senedir fln kullanıyorum ve şuanda aylık 2000 spam fln alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Benim de gmailim 800 spam filan alıyor aylık. Arıca filtre oluşturacam da filtreye ne koyacam? Her mailin içerikleri balıkları gönderi birbirinden farklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Spam filterı max yapıp her seferinde üşenmeden mailinin @ kısmı sonrasına BAN koyki o mail kaynağından mail gelmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 erotik yerlere uye olmakla alakası yok ya bana da bunlar cok sık gelmeye basladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ban koymaya filan gerek yok. mark as spam derseniz zaten benzer mailler çok büyük oranda azalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 hiç adult forumlara falan üye olmuşluğumda yok anlamıyorum ki sürekli "enlarge your penis" gibi spam mailler alıyorum :/ edit : bende gmail kullanıyorum [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:20 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 eğer spyware varsa bilgisayarımda google'da arama yapmak bile yetiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bana yabancılardan geliyor türk gelmiyor.uuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Günde 300 den fazla spam mail alan var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bana bu aynı spamlerden 1-2 haftadır bikaçgünde bir 5-10 tane gelmeye başladı çok kıllanıyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 örnek vermek gerekirse ;[ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:35 tarihinde, Necro tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Kim gönderiyosa bunları bulup dövmek lazım adam gibi, anca o zaman akıllanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Bunların aynısı banada geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 said: ban koymaya filan gerek yok. mark as spam derseniz zaten benzer mailler çok büyük oranda azalıyor. Sürekli spam olarak report ediyom Mum ama adamlar yine de gelen kutusuna düşürmeyi başarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Hazır konu açılmışken. Hotmail'de junk maile attığım adreslerden tekrar gelen kutuma mail geliyor. Otomatik olarak junk'a atmıyor mu bunları ? Atıyorsa nasıl sağlayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 bir de türkçe spamların çok büyük bir kısmı karı kız konuları hakkında, bu kadar abaza mıyız biz ya? Bir de spam yaparak gerçekten bir yere ulaşabilen var mıdır çok merak ediyorum. [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 13:24 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ben Mehtap Çiftkaşar adında bir bayanla birlikte olmuştum bu tip bir mail sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar