Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tavuk kanat sorunsalı, ayak üstü kazıklanıyoruz kardeşim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Artık tak etti canıma,
Little caesars olsun, kentaki si olsun mc donaldsı olsun hepsi kazıklıyor kardeşim.

X tane kanat isteyince, X/2 kanat + x/2 but geliyor.
Ya iyide ben but istemiyorum ki? kanat diyorum?
Zaten bundan sonra direk geri göndericem ben full kanat istemiştim diye.

Zaten gidip bunlada kanat yiyende kabahat,
ama işte her zaman kanatçıya gidemiyor insan.

Şimdi ben tüketici haklarını falan arasam işe yarar mı?
Mesaj tarihi:
siparişini mi yanlış almışlar?
Yoksa öyle uygulamamı var kişi kaç kanat istediyse onun yarısını verelim dier yarısınıda but verelim die? (böyle bişi olur mu lan?!)
Mesaj tarihi:
daha ne istersin . X but yerine x/2 but + x/2 kanat gelse neyse. But eti daha büyük ve pahalıdır :D

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 10:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Başta uyarırsanız alırken 6 lı menuz mesela sadece kanat istiyorum derseniz kanat gelir.Ama 4/6/9 lu but veya kanat istiyorum derseniz onlar gene normal atarlar.Default geliyo yani.O yuzden siparişten sonra uyarın.Nası ityiosanız oyle gelir.Tuketici hakkıyla falan alakası yok bunun.
Mesaj tarihi:
Daha lezzzetli diyorsan onu bilemem ama But daha pahalı diye biliyorum . Lost'ta Hurley'in tavukçuda çalıştığı bölümü izledim dün .Bugünde konusu açılınca
Bugun Kentucky gitmek farz oldu
Mesaj tarihi:
Tam bir tavuk kanadını 2 ye ayrıp o hale getiriliyoe.Yani senin yediğin kanadın but tarafı kanat sonuçta ye.Ama hazırlarken sadece ince taraflarından fln dersen ona göre verirler.6 ay kfcde çalıştım.Müşteri memnuniyeti öncelik.
Mesaj tarihi:
kfc dünyada sanırım en temiz türkiyede yapılıyor, amerikada gitmiş olan bilir, rezalet, duvarlardan yağ ve kir akıyor kokudan içeri giremiyorsun, tavuğu ısırınca ağzına yağ akıyor tavuktan
Mesaj tarihi:
Mecidiyeköy Profilo'da KFC'de adam bana tavuklar but mu olsun kanat mı olsun diye sordu. Açıkçası daha önce hiç karşılaşmadığım bir tutum olduğundan ortaya karışık farketmez diyiverdim =)
  • Yeni Oluştur...