Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Artık tak etti canıma, Little caesars olsun, kentaki si olsun mc donaldsı olsun hepsi kazıklıyor kardeşim. X tane kanat isteyince, X/2 kanat + x/2 but geliyor. Ya iyide ben but istemiyorum ki? kanat diyorum? Zaten bundan sonra direk geri göndericem ben full kanat istemiştim diye. Zaten gidip bunlada kanat yiyende kabahat, ama işte her zaman kanatçıya gidemiyor insan. Şimdi ben tüketici haklarını falan arasam işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 tabiki, sonuçta alman gereken reklamı yapılan vaad edilen ürünü alamıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 siparişini mi yanlış almışlar? Yoksa öyle uygulamamı var kişi kaç kanat istediyse onun yarısını verelim dier yarısınıda but verelim die? (böyle bişi olur mu lan?!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla deneyin,gidin böyle bir fastfoodcuya verin siparişi. Burger mesela, 8 li diyosun 4 lu gelıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 daha ne istersin . X but yerine x/2 but + x/2 kanat gelse neyse. But eti daha büyük ve pahalıdır :D [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 10:40 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Tamam da her zamaan öyle değil , ben pizza isteyeyim bana havyar getirsinler döverim ben o adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 geri yollamak lazım tabi, bide eve değilde gidip alıncada kazıklıolar ayrıca, kanat > but Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Başta uyarırsanız alırken 6 lı menuz mesela sadece kanat istiyorum derseniz kanat gelir.Ama 4/6/9 lu but veya kanat istiyorum derseniz onlar gene normal atarlar.Default geliyo yani.O yuzden siparişten sonra uyarın.Nası ityiosanız oyle gelir.Tuketici hakkıyla falan alakası yok bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Daha lezzzetli diyorsan onu bilemem ama But daha pahalı diye biliyorum . Lost'ta Hurley'in tavukçuda çalıştığı bölümü izledim dün .Bugünde konusu açılınca Bugun Kentucky gitmek farz oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 but daha pahalı kentakide 2 katı hjatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kentaki leş ya , sevmemedim orayı ben hala. Un yiyosun resmen, o sos ne ole =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 adamların menüde ne verdiği bellidir, şikayetçi olsan da bir yere varamazsın derim. ama git müşteri ilişkilerine mail at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Tam bir tavuk kanadını 2 ye ayrıp o hale getiriliyoe.Yani senin yediğin kanadın but tarafı kanat sonuçta ye.Ama hazırlarken sadece ince taraflarından fln dersen ona göre verirler.6 ay kfcde çalıştım.Müşteri memnuniyeti öncelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 baba o değilde.. bu KFC falan temiz mi? sen bize onu söyle.. 6ay deneyimli birini bulmuşken hemen sormak lazım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Patates püresi ve onun sosu süper gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kfc dünyada sanırım en temiz türkiyede yapılıyor, amerikada gitmiş olan bilir, rezalet, duvarlardan yağ ve kir akıyor kokudan içeri giremiyorsun, tavuğu ısırınca ağzına yağ akıyor tavuktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mecidiyeköy Profilo'da KFC'de adam bana tavuklar but mu olsun kanat mı olsun diye sordu. Açıkçası daha önce hiç karşılaşmadığım bir tutum olduğundan ortaya karışık farketmez diyiverdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bana hiç olmadı valla hep kanat gelir d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 küçük butta kanat yerine geçio yanlız belirtmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 oyle seymı olur hehueh 4 lu ıstersen 4 lu gelır yanı dedıgın gıbı bır sorunla hıc karsılasmadım.sana ozel promosyon yapmıslar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yukarda bi arkadaş söylemiş işte.bütün bi kanadı 2 ye ayırıyolar.yukardaki kısım but gibi oluyo.ama ayak budu diil o kanadın yukarı kısmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 acıktırdınız gece gece up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 valla ya gidip tost yapcam şimdi gece gece salata da kasıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 marulları sirkeye basıosun dimi sina, yoksa bocek yumurtalarını da yersin:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar