MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Yas araligi nedir burada bilmiyorum ama ergenlik dönemindeki depresif ruh haliyle yazılmış gibi geliyor bana buradaki çoğu yazı. Hiç mi mutlu olduğunuzda bişey yazmazsınız? Hayata dair bu kadar mı karamsarsınız ey gençlik? Yaz geldi yaz! Çiçek böcek laylaylom yazılar da yazsın o yetenekli kalemler. dip not: (bu arada bütün yazıları okumamakla birlikte, genel olarak konuların depresif ruh halinde yazıldığını gördüğüm için açtım bu topici. arada benim söylediğimin tersine yazılmış konular varsa affola. ilk bakışta depresiflik kokuyor ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 olm burda takilcagina gir dotaportal.com tutorial oku :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 dela sie nub =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ben çok mutluyum =))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MadOrca Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ya piç ettiniz topiği ama he gece gece (sabah sabah) =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben depresif yazıyorum genelde.. Aslında o an depresif olduğumdan değil içimdeki depresif duyguları o an öyle boşaltmam gerektiğinden.. Yoksa gayet laylaylom bir insanım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 depresifilik değil aslında bu mutlu olduğun şeyleri çok fazla yazamasın genelde seni besleyen bir takım olaylar vardır bunların sonucunda ortaya çıkar ama bak bana ben gayet mutluyum son zamanlarda hiçte yazı yazmadım :) gururluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 genelde sana ağır gelen şeyleri yazarsın villiansın dediği gibi. böyle pır pır uçuyor gibiyken insanın uzun yazılar yazası gelmez ama mesela günlükten böyle tek kelimeliki anlık sevinç patlamalarını falan takipt edebilirsin belki hehe. depresifken de yazdıkça yazasın gelir rahatlarsın çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 İnsanlar yaşadıkları güçlükleri birilerine anlatamadıkları ya da anlatmak istemedikleri zaman onları ufak tefek hikayelere gizleyip yazıya dökerler. Bu şekilde hem içlerindekini açığa vurmuş olurlar hem de ortaya bir şeyler koymanın sevincini yaşarlar. Bence neden budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 öyle yazınca daha kuul oluyom bıro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 ben mutluluk diye topik açtım 2 gün sürdü.. öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 emoluk yaşam tarzı bilmek öğrenmek gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=173873 smiley sarhoşu oldu gönlüm, affetmiyor, affetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: ya piç ettiniz topiği ama he gece gece (sabah sabah) =( Depresif gördüm seni çılgın balık, rahat ol biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 H.İ.M ilk başlarda masum bir müzik gubu olarak göründü insanlara sonradan daha hiçbirşeyin farkında olmayan kendilerini kanıtlamak isteyen gençlerin içlerine işleyiverdi birden ve "emo" hastalığına neden oldu. Çaresi nedir bilinmez ,ancak belirtileri çok barizdir: -annemle kavga ettim bunalımdayım herşeyden çok sıkıldım. -98784646 sene boyunca gülmedim daha da gülmem. -1 milyon varmı acaba ? v.s v.s yazık gençlere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 7/24 sago dinleyebilirim=) (zate dinliom kihkih.. wuha.. vs.. ) beni bırakın kendi halime.. çok bitkin vede yorgunum.. terapi ordularınızı geri çekin artık son günler durgunum.. yoo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 chocuquz biz abi qsra baqma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 mutluluğu paylasmaktansa depresifliği kusup atmak daha güzel geliyor yazılarda sahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar