Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Niye herkes depresif takiliyor?


MadOrca

Öne çıkan mesajlar

Yas araligi nedir burada bilmiyorum ama ergenlik dönemindeki depresif ruh haliyle yazılmış gibi geliyor bana buradaki çoğu yazı.

Hiç mi mutlu olduğunuzda bişey yazmazsınız? Hayata dair bu kadar mı karamsarsınız ey gençlik? Yaz geldi yaz! Çiçek böcek laylaylom yazılar da yazsın o yetenekli kalemler.

dip not: (bu arada bütün yazıları okumamakla birlikte, genel olarak konuların depresif ruh halinde yazıldığını gördüğüm için açtım bu topici. arada benim söylediğimin tersine yazılmış konular varsa affola. ilk bakışta depresiflik kokuyor ama)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

genelde sana ağır gelen şeyleri yazarsın villiansın dediği gibi. böyle pır pır uçuyor gibiyken insanın uzun yazılar yazası gelmez ama mesela günlükten böyle tek kelimeliki anlık sevinç patlamalarını falan takipt edebilirsin belki hehe. depresifken de yazdıkça yazasın gelir rahatlarsın çünkü
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

H.İ.M ilk başlarda masum bir müzik gubu olarak göründü insanlara sonradan daha hiçbirşeyin farkında olmayan kendilerini kanıtlamak isteyen gençlerin içlerine işleyiverdi birden ve "emo" hastalığına neden oldu. Çaresi nedir bilinmez ,ancak belirtileri çok barizdir:

-annemle kavga ettim bunalımdayım herşeyden çok sıkıldım.
-98784646 sene boyunca gülmedim daha da gülmem.
-1 milyon varmı acaba ?

v.s v.s

yazık gençlere...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...