Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Jim Carrey ninkinde oldugu gibi bu filmde de tanri gorev veriyor adamimiza, bu seferki gorevi nuh un gemisini yapmak ;) traileri cok eglenceli, gene guzel bir film olacak buyuk ihtimalle. http://www.youtube.com/watch?v=Z0hfd0rfQa0 [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 03:36 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 cok guzel olucak bende . gelsede gitsek modunda beklioruz bikac arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 eglenceli film, gidin izleyin ama ilki kadar iyi degil, jim carrey farki var. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 ilk film fazla durağan gelmiş bana. jeniffer olsa dahi. bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sinemada izlemiştim bende fragmanını çok süpere benziyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 alala.... "serinin suyunu çıkararak sömürme" filmi gibi geldi başta, ama fragman fena deil yau :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben de tam tersine beklentim büyükken fragmandan dolayı biraz hayal kırıklığına uğradım yaw :/ Umarım yanılırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Transformers'ın reklamlarında izledim bayağı iyi ilk başta bu ne ya yinemi saçmaladılar demiştim ama biraz bakınca komikmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 aynen beklentim büyükken fragmanda hayal kırıklığına uğradım. inş en berbat sahneleri fragmana koymuşlardırda dahası vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Jim Carrey farkı. İlk filmden aşırı derecede tatmin olmuş şekilde çıkmıştım. Beklentilerim yüksekti ama çok standart olmuş be =/. İlk film kadar güzel olsaydı keşke böyle eğlenseydim doya doya dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İlk film kötüydü, tahminen bu daha kötü olacak. Son of Mask gibi bir şey çıkarsa hiç şaşırmayın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 ilk film kötüydü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kötü bir film, espriler berbat, şaşırtıcı son teşebbüsü çok başarısız. Sonuçta kötü bir film olmuş. Filmi kurtarabilecek tek olay Morgan Freeman, bir insan bu kadar mı "cool" olur yav? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Kötüydü tabi. Bu kadar yaratıcı bir fikir çok kötü işlenmişti. Jim Carrey ünlü olduğundan beri yapmakta olduğu şeylerin aynılarını yaptı, güldük tamam da kesinlikle iyi bir film değildi. Alışıldık Jim Carrey şahsi şovunu yaptı. Şimdi Jim Carrey de yok, hiç bir şekilde komik olacağını sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 jim carreyin tek basına doldurduğu bir film onsuz anlam ifade etmez bana da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 İLk filmi ben çok beğenmiştim, 2. de sabırsızlıkla bekliyorum. Gidilesi bi film olucak bence =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Gidilesi bir film?! Çok büyük hayal kırıklığına uğrayacaksın dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bugün izledim çok hoşuma gitti. ilk film kadar komik değildi ama çok hoştu yine de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Beyendim ben ya acayip komik sahneleri vardı. Biraz gülümsemek için ideal bir film herkese tavsiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 eh iste ilki daha guzeldi bence jim carey farki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yok ya bu film de süper olcak bence. hatta ilk filmden daha da güzel olucaktır diye düşünüyorum. adamı açıkçası tanımıyorum, ne kadar komik bilmiyorum, ama konu ve olay döngüsü bitirdi beni eheh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 morgan freeman ı mı tanımıosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Esprilerin bazıları zorlamaydı ama yine de 1.si kadar olmasa bile güzel bir film. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:37 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Oyuncular iyi olunca filmide alıp götürüyorlar hakikaten. İlki kadar olmasada güldük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Hergonan vizyon bölümünün 100.000. mesajını atarak tarihe geçmiş bulunuyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar