Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
aradan geçen süre içinde bir gelişme var mı acaba..
Mesaj tarihi:
Ben de yeni bir soru eklemek istiyorum;
Yakın ya da herhangi bir arkadaşınızın seks yaptığı biriyle aşk yaşar mısınız? Süreniz başladı.
Mesaj tarihi:
Molto said:
Ben de yeni bir soru eklemek istiyorum;
Yakın ya da herhangi bir arkadaşınızın seks yaptığı biriyle aşk yaşar mısınız? Süreniz başladı.

tikkycemal fake hesap açtı herhalde.
Mesaj tarihi:
Oha yannız 11 sayfanın hepsini tek seferde okudum ve kopuyorum ya sizler ne geyik adamlarsınız ben olsam pişman olmuştum bu topiği açmaktan asdfsdf
Mesaj tarihi:
kimilerine göre balonun orada durması önemli olan kimilerine göre onu patlatmak kimilerine göre balonun orada durmamamsı tecrübe işidir.:9

benim fikrim ise. Çok özelse karşındaki kişi yaşanmalı bazı şeyler ki budur ilişkileri uzun yaşatan bazen ve çoğu kez sevgiyi arttıran. daha fazla bağlayan.

keşfedilmesi de güzeldir, sabrın verdiği hazda sanımca.
neyse böyle işte :D
Mesaj tarihi:
Molto said:
seks çok iğrenç bişey vıcık vıcık tükmüklü tükmüklü falan

Ahahnahah umut sarıkaya ekolünden gördüm seni. Evet katılıyorum ben bu tespite. Yalnızlık, ömür boyuuuu
Mesaj tarihi:
KillJoy said:
kimilerine göre balonun orada durması önemli olan kimilerine göre onu patlatmak kimilerine göre balonun orada durmamamsı tecrübe işidir.:9

benim fikrim ise. Çok özelse karşındaki kişi yaşanmalı bazı şeyler ki budur ilişkileri uzun yaşatan bazen ve çoğu kez sevgiyi arttıran. daha fazla bağlayan.

keşfedilmesi de güzeldir, sabrın verdiği hazda sanımca.
neyse böyle işte :D

yanlış topiğe mi geldi naptı bu da.
-aloo dayı ne diyon?
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...