sheref Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 olay neymiş, herkesin tutusu ve pipisi kendine. bunun muhabbeti nedendir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 "EfsaNe" topic :P olayı o başka bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2007 +69'dan sonra okumasına gerek yok, zira izmarit [ Mesaj 21 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:50 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 "bazı tanışmaların sonucu oralara geliyor ama onlarıda ben geri çeviriyorum." adam diyor lanet olsun kızlar bana hasta ya da çadırı kuramıyorum falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aradan geçen süre içinde bir gelişme var mı acaba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 seks çok iğrenç bişey vıcık vıcık tükmüklü tükmüklü falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 size ne ki gelişmelerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 aa olur mu ? deme öyle. hayal gücümüz genişleyecek, fanteziye fantezi katacağız falan fistan ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Bu konuda baya şey yazardım da üşeniyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ben de yeni bir soru eklemek istiyorum; Yakın ya da herhangi bir arkadaşınızın seks yaptığı biriyle aşk yaşar mısınız? Süreniz başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Molto said: seks çok iğrenç bişey vıcık vıcık tükmüklü tükmüklü falan HHAejakleşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Beware: Attention whore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Molto said: Ben de yeni bir soru eklemek istiyorum; Yakın ya da herhangi bir arkadaşınızın seks yaptığı biriyle aşk yaşar mısınız? Süreniz başladı. tikkycemal fake hesap açtı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Oha yannız 11 sayfanın hepsini tek seferde okudum ve kopuyorum ya sizler ne geyik adamlarsınız ben olsam pişman olmuştum bu topiği açmaktan asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 balonun patlayınca anlarsın sen de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Ya patlamasın o cidden yani çok sevdim o balonu ben mümkünse patlamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Herkes de balonu patlamasın istiyor ilginç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 şimdiki nesil bi tuhaf azizim. bizim zamanımızda balon mu vardı, verirlerdi emziği ağzımıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 kimilerine göre balonun orada durması önemli olan kimilerine göre onu patlatmak kimilerine göre balonun orada durmamamsı tecrübe işidir.:9 benim fikrim ise. Çok özelse karşındaki kişi yaşanmalı bazı şeyler ki budur ilişkileri uzun yaşatan bazen ve çoğu kez sevgiyi arttıran. daha fazla bağlayan. keşfedilmesi de güzeldir, sabrın verdiği hazda sanımca. neyse böyle işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Farkındasın dimi mesajlarımız farklı anlaşılabilir bu topicte oper ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Molto said: seks çok iğrenç bişey vıcık vıcık tükmüklü tükmüklü falan Ahahnahah umut sarıkaya ekolünden gördüm seni. Evet katılıyorum ben bu tespite. Yalnızlık, ömür boyuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kartan said: Farkındasın dimi mesajlarımız farklı anlaşılabilir bu topicte oper ^^ farkındayım merak etme :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 KillJoy said: kimilerine göre balonun orada durması önemli olan kimilerine göre onu patlatmak kimilerine göre balonun orada durmamamsı tecrübe işidir.:9 benim fikrim ise. Çok özelse karşındaki kişi yaşanmalı bazı şeyler ki budur ilişkileri uzun yaşatan bazen ve çoğu kez sevgiyi arttıran. daha fazla bağlayan. keşfedilmesi de güzeldir, sabrın verdiği hazda sanımca. neyse böyle işte :D yanlış topiğe mi geldi naptı bu da. -aloo dayı ne diyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Valla bana göre balonun olması orda hiçbişeyin olmamasından iyidir hem hareketli bakın hareket edio :F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet kımıl kımıl di mi, ne güzel. madalyayla değişelim mi ne dersin? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar