Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sex,dikkat +69 yaş sınırı

_-_ShadowSong_-_

Öne çıkan mesajlar

_-_ShadowSong_-_ said:
Kendi kanka/dost çevrem dışında,tanıştığım kişilerle birlikte gelen bir problem bu.

Herkes bir sex furyasındadır gidiyor.

Bense,86lıyım,"kendi isteğimle" bakirim.

Yıkamadığım bir tabudan ziyade,5 dakikalık bir zevk için taklalar atmayı mantıklı bulmuyorum.Ha mesela 7-8senedir yazları Bodrumdayım,elbet orada bazı tanışmaların sonucu oralara geliyor ama onlarıda ben geri çeviriyorum.

Vicdan,Duygusallık ve İleride evleniceğim kişiye ki şuan adayım dahi yok,yinede "o" na Saygımın olması durumu var.

Dost çevrem dışında,bu görüşümü belirttiğimde;
Milletin şaşırması beni şaşırtıyor.
Yanlışmıyım,doğrumuyum diye sormucam,zira düşüncelerimin doğru olduğunu düşünmesem değiştirirdim,sadece değişik/aynı görüşleri merak ediyorum bu konuda.

konu bu benzetme var arkadaşımm orada :D
olay balon diil daha ince ;)
Sosyal ağlarda paylaş

burtonesk said:
size ne ki gelişmelerden?

Adam gelmiş burda topic açmış konu tartışlılmış gelişme olup olmadığı da bizi ilgilendirir. İşte laf sokmuş olmak için sokan kendini kanıtlama çabasında bir Türk genci.
Sosyal ağlarda paylaş

hah yiyin birbirinizi bi o eksik :D
ben arkadaşa rep verdim,fikirlerine tam anlamıyla katılıyo olmasamda.Ama yinede,bukadar kasmamak lazım,bazı şeyleri yerinde zamanında yaşamak lazım diye düşünüyorum.elbet önüne gelenle yatma olayı değil ama enazından karşılıklı olarak güzel bi cinsel yaşam olabilir yani.
Sosyal ağlarda paylaş

bizsiziarariz said:
canım yaaa üzüldüm senin için :(

Bu noktaya müdahele etmek istiyorum. Sevgili bizsiziararız; forumsal tartışmalarda ah canım, vah yazık, sana üzüldüm gibi doğrudan değil de dolaylı yoldan aşağılamaya yönelik hitapları genelde kaybeden ve ezik olan taraf kullanır. Bu şekilde yaftalanmak istemiyorsan burtoneske daha orcinal bi şekilde laf sokman lazım. Sadece burton için demiyorum bunu, genel olarak forum tartışmalarında kulağına küpe olsun bu tavsiyem. Sevgiyle kal.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...