prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 kesinlikle vodan mr_hand spy foto olsa keske diyoruz bu anda :)
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 şu an spy resim yok yaw fotojop falan var en fazla :P
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 olsun. zaten golf gibi hayvani sayılarda üretilen bi modelde spy foto görüyosan en fazla bi sene sonra çıkacak demektir :P
BlackRose Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 a3 bence de, 1 serisi sanki yarım kalmış gibi duruyor, sanki bantın boyu yetmemiş de hadi burda bitsin bu araba demişler :p arabamdan memnunum onca şeye rağmen ^_-
paramecium Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Selam, Çok kapsamlı bir genelleme oldu beee :) Sadece 1.6 olan VW grubu araç motorları 8V. Saygılar.
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 ben kendim bu ay basina kadar bir audi kullanicisi idim. cok severek kullandim arabami, ve bana sorsaniz hangisi diye kesinlikle a3 derdim. ama cok hor kullandim arabayi, sonunda hala satilabilir durumdayken satmak zorunda kaldim. ama bir gercek var. audi nedense turkiye de a3 kullanicisini bir parca sagma politikasina gidiyor. motor secenekleri dusuk fiyatli modeller icin sinirli, ozellikle otomatik vitesli 1.6 lar uzun sure fsi degildi, hala oyle mi bilmiyorum. ayrica standard donanimlar hep cok fakir, ek donanimlar icinse cok fazla fiyat istiyorlar, ustelik ellerinde kesinlikle cogu opsiyon bulunmuyor. almanya da nefis motorlu secenekler var, bakiyorsunuz memlekete gelmemis. ek donanim ve bir sunroof nedeniyle ben arabami tam 3 ay bekledim sirf bu yuzden. arabami aldigim tarihte simdiki a3 surus deneyimim olsaydi ve 2 araba arasindan hangisi derseydiniz kesinlikle a3 derdim. hatta 1.18i mi a3 1.8tsfi mi deseniz (gerci elma armut oldu, biri 2000 motor digeri 1800, gerci audi 1.8 motorla 160 beygir ureterek 1.18 in 136 beygir ini geciyor) gene a3 derdim. 1.6 fsi nida 1.16bmw a tercih ederdim gonul rahatligiyla. hele bir de opsiyonel eklentilerdende uc bes bir sey attiniz mi , offf. fakat bugun su anda su dakikada bana 1 serisi mi a3 mu deseniz bazi nedenlerden dolayi elim 1 serisine gidiyor. (ki gitti, bu oglen gittim kesin aldim arabayi, 1.18i otomatik vites premium paket, bekliyorum gelmesini) a3 un ciddi bir sekilde yenilenmesi gerek. bu kendini cok hissettiriyor. ben nefis bir arabayim, super bir canavarim ama yenilenmem gerek biraz diye bagiriyor. ayrica 1.18i test surusunden edindigim izlenime gore yol tutusu daha basarili bana sorarsaniz bmw nin. ben s-line kullanicisi degildim, hele quattro bir araca hic binmedim. ama daha baz olan modeller icin konusursak, 1.18i bana eski audi me gore ic dizaynda da daha bir hos geliyor. tabi 1.18i nin arka koltugunda degilseniz. orada oturanin pek eglendigini sanmiyorum. nerde sportback, nerde o. bir de 1 serisinin kic kismi hakikaten kotu bir dizayn, ona da katlanicaz artik biraz. [ Mesaj 28 Temmuz 2007, Cumartesi - 21:18 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
Afterdeep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 1 serisi cok kotu. Artik heryerde ve herkeste olmasina ragmen ben A3 derim kesinlikle. Audi'yi cok begeniyorum cok kaliteli ve sik arabalar yapiyorlar.
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 aslinda yanlis yorumluyoruz, sorulan modele gore yorumlamak lazim. simdi 1.16i almayi dusunen bir kullanicinin cebinde 28k euro para vardir. icine uc bes bir sey ekletince bu rakam 31k euroya cikiyor. demekki 31k en fazla butcesi var. bu butceye alabilecegi audi, eger sportback ariyorsa, a3 1.6 tiptronic ya da 1.6 fsi. bmw 1.16i dusundugune gore ve bu modelin henuz otomatik vitesi olmadigina gore tiptronic ozellikle aramiyor demektir. bu da 28k euroya bir adet 1.6 fsi demek. 1.16i ciplak ve a3 1.6 fsi ciplak arasinda kalsam kesinlikle bmw 1.16i yi secerim konfor olarak. (kisisel tercihimdir) ama 31k dan geriye kalan 3k lik butceyi arabanin icine harcamaya baslayinca isin rengi degisiyor. audi cazip hale gelmeye basliyor. ama premium paketli bir bmw yide yabana atmayi. normal bir bmw ic kalitesinden oldukca odun verilmis olsa da, sinifi icin oldukca konforlu, hos ve luks bir arac. o 3k para ile 1.6 fsi iniza (ki attraction paket kendisi, bir halt yok icinde) o kadar donanim taktirabilirmisiniz bilemiyorum. audi den alinan zevk verdiginiz para ile dogru orantili bana sorarsaniz. s-line alamiyorsaniz, en azindan bir ambition alabiliyor olmalisiniz, ve ambition paketli 2.0 tfsi bir a3 icin quattro alirsaniz 45 euro nun ustunu, normal alir araci ambition olarak beklerseniz 40k nin ustunu gozden cikarmaniz gerekli. daha azi bana sorarsaniz audi de tad vermiyor. ucuz klasmanda, yani 1.16i premium paket ve ayni fiyat araliginda a3 ler kiyaslandiginda, 1.16i daha ustun bir durumda. ama paraya kiyabiliyorsaniz, paranin konustugu durumlarda donanim ve motor secenekleri ile 1 serisi a3 un yaninda yaya kaliyor. bu da isin dogrusu. bana sorarsaniz 1 serisi dusuk motor seceneklerinde a3 serisine gore daha basarili. giris seviyesinde kullaniciya daha cok konforu su asamada daha ucuza sunuyor a3 e gore. ama is biraz para harcamaya, motor cesidine, daha buyuk motorlara, ve guzelim audi donanim paketlerine gelince, orda 1 serisi yeri opuyor ne yazikki. ama bir a3 e en az 40bin euro harcayamiyorsaniz 1 serisi kotu bir alternatif degil. hatta en fazla 31k civari bir sey harcayabiliyorsaniz, 1 serisi a3 ten daha basarili diyebilirim. [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 09:28 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
ravendark Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Audi A3 ü 1 serisine S3 üde 3 serisine değişirim.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 s3 le 3 serisinin hangi modelini karşılaştırmayı düşünüosun? m3 olamaz.3.35 değil.3.25 değil 3.20 belki olabilir.ama oda olmaz eğer bmw M1 modeli çıkartırsa onla kıyaslarsın a3 kasasını 3 kasasıyla karşılaştıramazsın [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 11:40 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 İlla sınıfsal karşılaştırma veya tercih yapmak zorundayız diye bi kural yok. Adam tercihini yazmış.
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 karşılaştırma yaparak tercih yapmış :) a3 le 1 serisi demiş s3 le 3 demiş :) bir nevi karşılaştırma olmuş yani
Namessar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2007 bir ara acaip tutan bmw reklami :) http://paultan.org/archives/2006/07/11/bmw-1-series-kermit-the-frog-advertisement/ [ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 17:34 tarihinde, Namessar tarafından güncellenmiştir ]
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yeni 1 kasa coupe çok güzel birşeye benzio
Namessar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=walsnOlYhWY&mode=related&search= bir tane daha guzel bmw reklami. adamlar pazarlamayi iyi yapiyorlar cidden. resmen renault 12tx in onune bmw amblemi bassan onu bile satar bu adamlar bu reklam kafasi ile.
Öne çıkan mesajlar