Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kadıköy Gotikleri

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Metal heavy metaldir. Gerisi bana göre saçmalıktır. Heavy-metalci adam ben heavy metalciyim diye millete göstermek amaçlı cins cins giyinmez. Aptal saptal davranmaz. Sokakta bağırıp çağırmaz. İçecekse girer bara içer.
Bu anlattığınız tipleri bi aşırı dövme isteği var içimde.
-1 ytl isteyen olmadı hiç benden. İsteyen olursa muhtemelen al 2.5 derim.
-Ankara küçük Dost un önündeki çimlere çöküp hayvanlık eden mal bebeleri dövmek istiyorum. (neyseki demir çit çekmişlerde artık gelmiyolar oraya eskisi gibi)
-Özenti gençliği zaten döverim.
-Rap yapıyom diye hop bidi hop bidi kafasının üstünde zıplayan bebeleride sevmiyorum.
Defol un gidin evde ne halt yiyosanız yiyin. Sokakta benim göz ve kulak zevkimi bozmaya hakkınız yok! Hayır ne yaptıklarını amaçlarını bilseler gene eyvallah denebilir belki. Ama tamamen özenmek işte. Sinirlendim şimdi. Dur ben bi gürgen alıyım elime gidiyim mekanlara.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
senelerdir metal dinlerim(sadece metal değil tabiki, elime kaliteli ne geçerse dinliyorum) giyim tarzıma bir kez olsun yansımadı yani, şimdi her "aha ben cradle of filth dinliommmm, ot çekiom, kuulum ben" diye dolanan tip siyah giyer olmuş, yo yocu gençlik belden düşen, dizleri geçen şortları kendine has bi moda haline getirmiş....
cidden anlamıyorum yani...

olaya hala böyle cahil cühela yaklaşımlarda bulunduğumuz sürece yapabileceğimiz bir şey yok zaten boşa konuşuyoruz tamamen.

birincisi şu "yoyo" takıntısı nedir? coldshadow bu konuya senden daha iğrenç bi yaklaşım getirmişti hatırlarsanız yoyo konusunda. tespih falan gibi. ben şahsen insanların ellerinde tespih kurtlar vadisinden fırlamış şekillerde gezmelerindense yoyo ile uğraşan ya da hiç bir şeyle uğraşmadan dolanan gençliği görmeyi tercih ediyorum.

ikincisi, belden düşen dizleri geçen şort demişsin. cargo şortlardan bahsettiğini düşünerek sana şöyle bir şey söylemek istiyorum ki old skool (old school da diyebilirsiniz) tarzı giyim dün moda olmuş bir şey değil. ben 22 yaşındayım ve 13-14 yaşımdan beri düşük bel pantolon,şort giyiyorum. bunu da bir şeye özendiğimden yapmıyorum. dap dar kot pantolon giyip sokaklarda gezeceğime ya da yanlarında 52 bin tane cebi olan iğrenç şortlar giyeceğime bu şekilde giyinmeyi kendime daha çok yakıştırıyorum. bu ne seni ne de sokaktaki herhangi bir vatandaşı ilgilendirir. ailemi bile ilgilendirmediği gibi.

üçüncüsü ve en önemli kısmı ise şu "ot çekme" mevzu. türkiye genç nüfusunun yüzde 60-70i belki de daha fazlası günümüzde bu işle meşgul şu sıralar. kafanızı kaldırıp etrafınıza baktığınızda bunu görmeniz pek de zor değil. kanunlara aykırı bir şey tamamen ama içen adama da kimse karışamaz kanunlardan başka. isteğe bağlı bir durum yani bunu rexx önündeki emokidlere, benim kadıköy gangsta dediğim rapçilere mal etmek oldukca yanlış olur. psyhcodelic adı altında takılan bir sürü genç var neden onlara laf söylemiyorsunuz? çünkü göz önünde değiller. rave partilerde takılıyorlar. asıl lafı işitmesi gereken onlar bence.

ya artık insanların nasıl takıldıklarından, nasıl göründüklerinden vazgeçsek? ema ablamız gayet güzel açıklamış zaten eski nesile "bok yemek" düşüyor. aynen bizim zamanımızda bizden önceki nesle düştüğü gibi bize de bu düşüyor. hayır merak ettiğim 30 yaşınıza falan geldiğinizde hala bunlar nasıl giyiniyor nasıl görünüyor diye kurcalayacak mısınız? boşverin gitsin. emin olun ki sağda solda bir yerlerde sizin kıyafetlerinize takan insanlar da mevcut.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken
üye § 10 Temmuz 2007, Salı - 18:45 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

@Arma

"Metal heavy metaldir. Gerisi bana göre saçmalıktır"

sen zaten saçma bir adammışsın. benim için dostun önünde takılan gençlerden farkın yok.

Hoşuma gitmiyor gerisi. Sevmek zorunda değilim.
Çünkü diğer tarzlar çoğunlukla bişeylere özenen tiplerden oluşuyor.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 19:10 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

saçma diyip bok atmak başka, sevmiyorum demek başka.

ayrıca black metal özenti tayfası çok azdır. ulaşamazlar çünkü. lakin iron maiden t-shirtli götikler, özentiler es geçilemeyecek sayıda.

black metal e veya diğer türlere bok atmadan önce biraz bilgi sahibi olalım. saçma sapan mesajlar yazmayalım.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 19:23 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Metal heavy metaldir. Gerisi bana göre saçmalıktır. Heavy-metalci adam ben heavy metalciyim diye millete göstermek amaçlı cins cins giyinmez. Aptal saptal davranmaz. Sokakta bağırıp çağırmaz. İçecekse girer bara içer.
Bu anlattığınız tipleri bi aşırı dövme isteği var içimde.
-1 ytl isteyen olmadı hiç benden. İsteyen olursa muhtemelen al 2.5 derim.
-Ankara küçük Dost un önündeki çimlere çöküp hayvanlık eden mal bebeleri dövmek istiyorum. (neyseki demir çit çekmişlerde artık gelmiyolar oraya eskisi gibi)
-Özenti gençliği zaten döverim.
-Rap yapıyom diye hop bidi hop bidi kafasının üstünde zıplayan bebeleride sevmiyorum.
Defol un gidin evde ne halt yiyosanız yiyin. Sokakta benim göz ve kulak zevkimi bozmaya hakkınız yok! Hayır ne yaptıklarını amaçlarını bilseler gene eyvallah denebilir belki. Ama tamamen özenmek işte. Sinirlendim şimdi. Dur ben bi gürgen alıyım elime gidiyim mekanlara.

Burda saygısızlık unsuru içeren şeyleri gösterin o zaman. Eleştiri yapıyoz şurda seviyeli bir şekilde.
Her paragraf için yazıyorum bişeyler.

1)Metal heavy metaldir. Gerisi bana göre saçmalıktır. Saçma bulmak saygısızlık mı?

2)Heavy-metalci adam ben heavy metalciyim diye millete göstermek amaçlı cins cins giyinmez. Aptal saptal davranmaz. Sokakta bağırıp çağırmaz. İçecekse girer bara içer.
Bu paragrafta sokakta içip avaz avaz bağıranlar için. Eğer sokakta hayvanlık edenler saygılıda ben bunları yazdğım için saygısızsam eyvallah.

3)Bu anlattığınız tipleri bi aşırı dövme isteği var içimde. O tipleri sevmediğimi belirtmek için yazılmış bir cümle.

4)-1 ytl isteyen olmadı hiç benden. İsteyen olursa muhtemelen al 2.5 derim.
Kullandığı boyalara para verene kadar almasın boya. Para istemesin. 2.5 çekerek saygısızlık ediyorsam. Saygısızım.

5)-Ankara küçük Dost un önündeki çimlere çöküp hayvanlık eden mal bebeleri dövmek istiyorum. (neyseki demir çit çekmişlerde artık gelmiyolar oraya eskisi gibi)
Oraya çöküp güreşen bağırıp çağıran tipleri dost çalışanları hergün adam gibi uyarıp kovuyordu. Çok karşılaştım. Adama sataşıp sanane burası sokak. Senin çiminmi zart zort diye sokağı inletiyorlardı. Sevmiyorum öyle insanları.

6)-Rap yapıyom diye hop bidi hop bidi kafasının üstünde zıplayan bebeleride sevmiyorum.
Evet sevmiyorum.

Bu da genel anlamda onlara yazılmış tepki.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim dinlediğim müziğe saçmalık demen bana saygısızlıktır. Ki o müzik dandirik herhangi bir pop müziği değil.
Heavy Metal'den başka metal müzik tarzı birşey dinleyemiyorsan afedersin ama bu senin cahilliğin,kulaksızlığındır. Sırf bilmiyorsun diye saçmalık diyemezsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Laraken
üye § 10 Temmuz 2007, Salı - 19:22 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

saçma diyip bok atmak başka, sevmiyorum demek başka.

ayrıca black metal özenti tayfası çok azdır. ulaşamazlar çünkü. lakin iron maiden t-shirtli götikler, özentiler es geçilemeyecek sayıda.

black metal e veya diğer türlere bok atmadan önce biraz bilgi sahibi olalım. saçma sapan mesajlar yazmayalım.

Saçma diyerek bok atmak? Sanırm black metalcisin. O yüzden tepki gösterdin bana. Sevdiğin müzük türüne öyle dediğim için. Tabi yanılıyorda olabilirim. Saçma bulmak ayrı mesele bok atıp şu şöyledir demek ayrı mesele. Sen gidersin dinlersin ayrı mesele. Ben saçma bulur dinlemem ayrı mesele.
Ben atıyorum hip hop dinlesem sende saçma buluyorum desen. Bunu bok atmak olarak algılanıyorsa o zaman bişey diyemem. Ama bir müziği saçma bulmak bu o müziğe bok atmak demek değildir.
Sosyal ağlarda paylaş

Sensible
üye § 10 Temmuz 2007, Salı - 19:34 [ özel msj ]

Benim dinlediğim müziğe saçmalık demen bana saygısızlıktır. Ki o müzik dandirik herhangi bir pop müziği değil.
Heavy Metal'den başka metal müzik tarzı birşey dinleyemiyorsan afedersin ama bu senin cahilliğin,kulaksızlığındır. Sırf bilmiyorsun diye saçmalık diyemezsin.

Heavy metalden başka bişey dinlemem demedim. Metalde heavy dedim. Şimdi belkide ben pop müziğin hastasıyım Sende dandirik pop müzik diyerek bana saygısızlık mı etmiş oluyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Benim orda anlatmak istediğim çarptırılıyor. Orda hiçbir müziğe bok atmışlığım yok. Onları dinleyen mal ve özenti tipler için tepki var. Metalde heavy gerisi saçmalık diyorum. Burda kastettiğim gerisini benim sevmeyişimdir. Tamam? Dandirik pop müzik ve saçma metal arasında hiçbir anlam farkı yok. Sen orda dandirik pop müzikle neyi kastediyorsan bende saçma metalle onu kastediyorum.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 19:47 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...