Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://www.metacafe.com/watch/710416/the_most_painful_moments/ Son 2 olay feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Başlık süsü güzel olmuş :) Ama favorim: ./// -- xxx -- . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 otobüste koltuga oturuyum derken iki koltuk arasında gerçekten çok pis bir açıyla duran küt uçlu çelik emniyet kemeri takılan aparata, koltuga lönk" diye kendini bırakarak otururken kuruk sokumunu gömmekten daha acılı hiçbirşey yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 izlerken büküldüm ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 şu kaykay olayı cidden felaket olmuş bea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sonuncuda ne oluyor anlamadım kolunu kırınca abi bak kolumu kırdım gibi göstermesi komedi ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abi o kol nası çıktı öyle o_O aaarg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kadının popoya suratını çarpan adama çok güldüm ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 1-2'si hariç pek de "most painful" denebilecek hadiseler değil. ama şu kol kırılma olayı çok pis olmuş. o kol kırılınca acımaz mı yav? merak ediyorum, noldu ondan sonra. hastaneye nasıl gitti, nasıl sıra bekledi, doktorlar düzeltebildi mi, kolu mu kesildi.. of of, düşününce bile acı çekiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 one yaa adamın kolunu izlerken 8 oldum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 benim de vardi boole bi tane. gecen gun bilardo oynarken uzerinden atlatmam gerekiyodu, nasil bir abandiysam artik istakaya arkadasin malum yerine geldi... adam baya bi kivrandi ama bizde kameraya ceken yoktu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kol kırılınca bişey hissetmiyorsun diye biliyorum ben hiç kırılmadı ama kırılanlardan öyle işitmiştim, kol veya omuz çıkması ayrı bişey tabi orda kesin acı hissediyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Kol çatlayınca, çatlamanın ilerlemesi ve daha kötü olması şansı yüzünden vücut seni uyarmak amacıyla "kıpraşma lan kötüleşicek iyice" canını acıtıyor, hem de bayağı bir acıyor, çatlattım oradan biliyorum. Kol kırılınca "tamam gitti kol geçmiş olsun." dediği için vücut, farkedilmemesi bile mümkün. İyileşmeye başlayınca "dur kaynıyor bozacan" dercesine gene başlıyor ağrımaya tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 vay be vücuda bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kırılma hedesi hakkında sadece çatlak kötü, kırılma feci, menisküs çok çektirir.. kırıldığı zaman (burun ise hissetmiyorsun bişi, kan bile akmıyor.. bilek ise sadece şişiyor. kaburga kırılırsa babaya durursun ayakta. habire batma yapar içeri doğru, sende kambur durursun) yerine göre acısı değişiyor. çatlaklar yine de dayanılır oluyor (ayak bileği ve el tarak kemikleri, parmaklar falan) menisküs ise her basamakta yerini hatırlatıyor.. ben de olmadı ama şimdi babamda uğraşıyoruz, kalça kırığı olayı var. Allah düşmanıma vermesin. gidin kollarınızı ve bacaklarınızı kırın (bacak demişken fib-tib) ama kalçanızı kırmayın sakın! çok çektiriyor çok.. tabii neresinden kırıldığına da bağlı. müzmin sakat ve uslanmaz salakça riskler uzmanı das-aAa amuttan bildirdi. out Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar