Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

~~~~En acı anlar~~~~ :

Masticore

Öne çıkan mesajlar

1-2'si hariç pek de "most painful" denebilecek hadiseler değil.

ama şu kol kırılma olayı çok pis olmuş.
o kol kırılınca acımaz mı yav?
merak ediyorum, noldu ondan sonra. hastaneye nasıl gitti, nasıl sıra bekledi, doktorlar düzeltebildi mi, kolu mu kesildi..
of of, düşününce bile acı çekiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Kol çatlayınca, çatlamanın ilerlemesi ve daha kötü olması şansı yüzünden vücut seni uyarmak amacıyla "kıpraşma lan kötüleşicek iyice" canını acıtıyor, hem de bayağı bir acıyor, çatlattım oradan biliyorum.
Kol kırılınca "tamam gitti kol geçmiş olsun." dediği için vücut, farkedilmemesi bile mümkün. İyileşmeye başlayınca "dur kaynıyor bozacan" dercesine gene başlıyor ağrımaya tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

kırılma hedesi hakkında sadece

çatlak kötü, kırılma feci, menisküs çok çektirir..

kırıldığı zaman (burun ise hissetmiyorsun bişi, kan bile akmıyor.. bilek ise sadece şişiyor. kaburga kırılırsa babaya durursun ayakta. habire batma yapar içeri doğru, sende kambur durursun) yerine göre acısı değişiyor. çatlaklar yine de dayanılır oluyor (ayak bileği ve el tarak kemikleri, parmaklar falan) menisküs ise her basamakta yerini hatırlatıyor..

ben de olmadı ama şimdi babamda uğraşıyoruz, kalça kırığı olayı var. Allah düşmanıma vermesin. gidin kollarınızı ve bacaklarınızı kırın (bacak demişken fib-tib) ama kalçanızı kırmayın sakın! çok çektiriyor çok.. tabii neresinden kırıldığına da bağlı.

müzmin sakat ve uslanmaz salakça riskler uzmanı das-aAa amuttan bildirdi.

out
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...