Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hydross GG [spo] [/spo] D.P : Ninja benim :P The Lurker Bellow GG [spo] [/spo] D.P : çıtır paladinler yanımda gene :P [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:15 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Void Reaver'i unuttum :) [spo] [/spo] D.P : paladinler ışıklar mışıklar gene en öndeyim :=)) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:24 tarihinde, Zergling tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gz 1 gunde 3 boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok yaw farklı zmnlarda bunlar 1 günde deil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 :) yazilistan oyle anlasilio .P [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:13 tarihinde, Miraul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Tebrix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeyd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 tebrikler bu bosslarda zamanlama çok onemli [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:57 tarihinde, zeyd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hydros ve lurkeri dun kestik arka arkaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 resimlerdeki Temet Nosce fontunun ismi ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 can sen servermı degistirdin yahu?bu arada tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 degiştirdim :) emre'de burda sende gel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 guilddeki warlock ihtiyacı ne durumda öğrenebilir miyim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gz, sscde tkda ilerlemek çok güzel bi türk guildi için. bu arada font cidden güzelmiş, bende merak ettim şimdi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 warlock alımı açıktır. ayrıntılı bilgi için. http://www.guild-temetnosce.com SAPINA KADAR TURK GUILDI ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eğlenceli guilde benzio da şu an paid character transfer sistemi kapalı bakalım bi açılsın ona göre başvurabillrim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 rogue hariç herkeze kapımız açık bizim rogue'lar aç biraz.adam istemiyorlar.. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben rogueum diye kimse istemiyor rogue, yoksa bir alıp veremedikleri yok kimseyle. Bir de roguelar aktif playerlar oluyor genelde, o yüzden 10 mage varken raide mage bulunamazken 2 rogue varken guildde rogue fazlası oluyor. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:07 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Ben tbc öncesi eski bir rogue olarak konuşayım :) Diğer class'lara oranla çok daha fazla çalışman pot, item vs kasabildiğin kadar kasman lazım. Raid dışında ne kadar item kasabiliyorsan kasacaksın. Çünkü rogue oynayan adamların çoğu dediğin gibi aktif adamlar. Resist itemları bile kasman ilersi için artı olabilir. Yani bir şekilde kendini diğer rogue'ların arasından göstermek zorundasın :) Gem, enchant, craft item vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Tüm enclerim tam, off handime mongoose kasıyorum şu anda onun da 3 tane voidi kaldı. 350 enc. 375 alch var. Transmute mastery seçtim (para akıtıyor, sporregarla revered olunca) . Thralmarr hariç her yere reveredim en az. Thrallmarda da SH kasmak uyuz bir iş olduğu için sürekli erteliyorum. Gearım fena değil, insanların full epic olarak ulaştığı değerlere yakın değerlerim var. Herhani bir instanceda veya raidde ilk 2de oluyorum her zaman. Aktif bir şekilde sap/gouge/blind/kick vs. kullanabiliyorum. Alchemistim ve rare bop pot recipelerim de var. Pot harcamaktan korkmam zaten, heal listte en aşağılarda olurum genelde. Tabii bu saydıklarımı bilemiyor guildler seçim yaparken, aa rogue başvurmuş diyebiliyorlar sadece. (Uzatmayalım da konu iyic maymun olmasın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Kelebek gibi uçar, arı gibi sokarım ama almıyor guildler beni de. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Harbi iyimişsiniz paladinimle size katılmak isterdim çok ama malum pve >pvp geçiş yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paladin (Holy) Warrior (Prot) Druid (Feral, Resto) Warlock Priest (Shadow, Holy) Mage alımı hala açıktır. İlgilenenler arkadaslar için http://www.guild-temetnosce.com/contact.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Progress topici olarak bunu kabul ediyoruz ve bu saatten sonra sadece bunu uplayacağız. Morogrim down. ss yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar