Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hydross and Lurker GG by Temet Nosce


Zergling

Öne çıkan mesajlar

Ben rogueum diye kimse istemiyor rogue, yoksa bir alıp veremedikleri yok kimseyle. Bir de roguelar aktif playerlar oluyor genelde, o yüzden 10 mage varken raide mage bulunamazken 2 rogue varken guildde rogue fazlası oluyor.

[ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 12:07 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tbc öncesi eski bir rogue olarak konuşayım :)

Diğer class'lara oranla çok daha fazla çalışman pot, item vs kasabildiğin kadar kasman lazım. Raid dışında ne kadar item kasabiliyorsan kasacaksın. Çünkü rogue oynayan adamların çoğu dediğin gibi aktif adamlar. Resist itemları bile kasman ilersi için artı olabilir. Yani bir şekilde kendini diğer rogue'ların arasından göstermek zorundasın :) Gem, enchant, craft item vs...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Tüm enclerim tam, off handime mongoose kasıyorum şu anda onun da 3 tane voidi kaldı. 350 enc. 375 alch var. Transmute mastery seçtim (para akıtıyor, sporregarla revered olunca) . Thralmarr hariç her yere reveredim en az. Thrallmarda da SH kasmak uyuz bir iş olduğu için sürekli erteliyorum. Gearım fena değil, insanların full epic olarak ulaştığı değerlere yakın değerlerim var. Herhani bir instanceda veya raidde ilk 2de oluyorum her zaman. Aktif bir şekilde sap/gouge/blind/kick vs. kullanabiliyorum. Alchemistim ve rare bop pot recipelerim de var. Pot harcamaktan korkmam zaten, heal listte en aşağılarda olurum genelde.

Tabii bu saydıklarımı bilemiyor guildler seçim yaparken, aa rogue başvurmuş diyebiliyorlar sadece.

(Uzatmayalım da konu iyic maymun olmasın)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...