Awake Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 "Tribünleri ve sahayı dolduran seyirciler de hiç bir hareket yok.Onlar sadece seyirci." O günlerde ki gibi seyirci olmayı öğrenebiliriz inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 olamayız maalesef çok yozlaştı bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Adolf abimi o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 o kadar sure geriye gitmeye gerek yok. 25 yil oncesinde de oyleydi. degil deplasman maclarina seyircinin gitmesini engellemek, tribunde seyirci ayrimi yoktu. mesela fenerbahceli babam 3-4 gs fb li arkadasi ile gidiyordu samiyendeki maclara. degisen sadece insanlar o zaman bir stadyuma sadece "maci izlemek" icin gitmeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ad3m yarıldım gece gece Allah senide güldürsün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 druenler haklısın bende 80'li yıllarda babam,ben(fenerliyiz),dayım(beşiktaşlı)beraber gittiğimiz derbi maçlar olmuştu.Özledim o günleri yemin ederim :)Hatta 4 Beşiktaşlı futbolcuyu çok severdim foto çektirmişliğim bile vardır onlarla :) Rıza,Ali,Metin,Feyyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 şimdi gitmiyor musunuz yine gidersiniz abi aile fertleri de birbirlerine dalacak değiller yani. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 01:21 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Sorun aile fertleri değil ki kingpin, sorun bazı şeyleri kaldıramayacak dış etkenler :) Televizyon karşısında izleriz yine merak etme, ama şuan dayımın Saraçoğlu stadında sevinmesi hastane ile biten sonuçlara gebe olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Oha hakkaten Hitler o!! Hitler gsliymiş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 King sen aile fertleriyle git maça, aynı tribünde otur, sora tribünün takımı gol yesin, senin aile fertlerindfen biri de "GOOOOOLLLL" diye bağırsın orda. Bak noluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ara mesajları hitleri katan arkadaşları da tebrik ediyorum :) bir konuda da alakasız birşey yazılmasa Pati yine servis dışı kalır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Saka maka Husamettin fena vurmus . Eleman afallamis geri geri gidiyor. Hay gozunu yedigim Feneri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sağdaki bülent korkmaza benziyor. zannımca gs nin her zmanki parçalı forması üstündeki. soldaki fena çavraşiymiş hüsamettin allah belanı vermesin çok komik o değil de balkonda en önde soldan 5.ye bakın. patates kafalı orc var şu minas tirithe yapılan saldırıdaki kara birliklerinin başında olan tipin aynısı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bir insan nasıl öyle çıkabilir, çok merak ediyorum ahah. bildiğin cave troll, ork gibi çıkmış cidden bu arada o zamanda aynı çubuklu formayı mı giyiyormuşuz ya, eah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eski donem görüntülerinde gördüğüm en uzun şort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 donlar 50-60-70lerde kısa. 80 lere doğru da kısa,90 başları biraz uzuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 farklı takımlar tutan aile fertleri aynı tribünde maçı izlemeye gidiyorlarsa sevinemeycekler rew bu kadar basit :) içinde tutacaklar maç sonunda bağırsınlar gol diye hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 93 yılında saraçoğlunda gs-fb maçına gitmiştim,tanju yeni fenere gelmişti. babam-abim-ben(ikisi fenerli ben gsliyim) 4-1 yendik o maçta feneri,her golden sonra bayrak çıkarma hissi doğuyordu malum kadıköyde maç.coşmuş bi haldeyim. 3.golden sonra dayanamadım baba ben bayrağımı çıkarıcam dedim,babam arkada tesbih sallayan tiplere dönüp,"abisi çıkarsın mı çocuk,yazık" vs bir şeyler söylemişti,tribündeki keseriz abi diye yanıt vermişti falçatasını çıkarıp. tribünde beraber izleme nereye kadar devam etti ve ayrıldı,bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 çıkarsında çoçuk bi görün abisi =)heue babanda tehlikeli sularda yüzüyomuş abi o teklifi yapmak bile tehlike:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 edit:olmadı,tellos öptüm bebitom :P [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2007 fenerbahçelilerin kahvesinde ronaldonun ( 2 ) golüyle yendiğimiz maçta 2 golde de tek başıma havaya zıplıyıp hareket çekince milletin bakışlarını görmeliydiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar