Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 tamam da ben bugün izin ve yarın devrim yapacaklar demiyorum zaten..pkk kurulurkenki yayın organlarının arşivlerine falan bak..hep kıyı köşe haberleri şeklinde bahsediliyor,çünkü onlar da hak aramak için çıktılar bu yola sözde..ama kuruluşundan şunca zaman sonra olanları sen de görüyorsun.
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 atatürkün rozeti dini sembolmu oldu şimdi... lol hatta rofl
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kendine rofl çeksene abicim sen önce..
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Kutu iyi diyorsun, ama pkk'a yurtdışından destek aldı, hala alıyor. Ayrıca biri pkk, biri bizim insanımız. Ayıp.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Al işte senin insanında abd den destek alıyor. Arkasında yeşil sermaye var.
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Oralara hiiiiiç girme. Babasının hayrına vermiyor desteği. fitil fitil alıcak.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ya niye anlamıyosunuz ya. niye ya niye... çözemedim ben bu işi ya. aklım basmıyo ya. kafam almıyo lan.
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 okullarda münazara dersi okutulması lazım cidden.
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 kur'an da türban yazmaz başörtüsü yazar.farklı şeylerdir.bu kadar
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 1. horacela tartisma, corruption ve mind control atar alir aklini. 2. hosgoru bi yere kadar. 3. biraz akil yurutme biraz da tarih bilgisi lazim, metodlar ilerleyis ve sonuclar hakkinda bu yorumlari yapmak icin.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sen kasarsin da, vay anasini ne kralmis aslinda bu dinci tayfa fetullah aga kurtar bizi diyebilecek yasta gencler var burda.
xueshen Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 said: Ya bırakın insanlar ne isterlerse onu giysin, eğer milletin altını kazacak kadar kafası bassa aynı şeyi çıkarıp ta yapamaz mı lütfen ya. O mini etegini giysin, o kapalı olsun, o eşşek kadar sakal bıraksın, istedigi gibi giyinsin, kime ne? Ve bir siyasal gorusu simgeliyorsa simgelesin. Öyle olmuyor işte. Havaalanındaki mayo reklamının kaldırılmasını ele alalım. Sonuçta bir kesim mini etekten rahatsız oluyor bir kesim türbandan. Türban yasaklansın demiyorum ama olay biraz daha karışık. Yani buradaki asıl sorun türban değil eksik eğitim ve adalet sistemi. Tabiki insanlar dininin gerektirdiğini yerine getirebilmeliler. En azından insan haklarına aykırı olmayacak şekilde. Ama çözüm türbanı serbest bırakmak değildir. Bu sorun bir, iki yılda çözülebilecek birşeyde değldir. Hatta türban bir sorun olmaktan öte büyük bir sorunun sadece görünen yüzüdür. Ve ne kadar gariptirki kızların türbanlı olarak içeri giremediği okullarda mescidler bulunmaktadır. Partilerin gençlik koları ise alt tabakalara indikçe neredeyse çete gibi hareket etmektedir. Türbandan, namaza, adanan oktarın kitaplarından, fettullah gülenin abilerine ablalarına... bunlar insanlara baskı yoluyla veya birazdaha sempatik tavırlarla çıkar amaçlı olarak sunulmaktadır. Bu suçtur, insan hakları ihlalidir. Sivas olayarında da müslüman, müslümanı yakmıştır. Din adı altında da olsa bunu yapan insanlar devlet içinde dindar kesim olarak değil, suçlu olarak kabul görmelidirler. Türban serbest bırakıldığı zaman okula giden insalara, insan haklarının ne olduğu öğretilmelidir ki türban siyasi bir obje olmaktan uzaklaşabilsin. Oradan mezun olan insanlar kamu görevlerinde çalışacak insanlar, dindar olarak değil insan olarak algılanabilsin. misal sen şimdi tutup vapur gişelerine özellikle türbanlı insanları görevlendirirsen devlet görevine son verilip insan hakları ihlalinden yargılanabilmelisin.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bir ara Atatürk ün maketini yakan genelev mezunları vardı bunlar onlar dimi ?
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 bravo ne güzel tartışıyosunuz. mind corrupt, sakallı sarıklı korkunç adam resimleri. entellektüel birikiminiz hayranlık uyandırıcı.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Aferin gençler. Herşey dört dörtlük bu ülkede. Bizim zaten işsizlik gibi bir derdimiz yok. Gerçek enflasyonu göremiyoruz. Kıçımıza giydiğimiz donu bile yurtdışından alıyoruz. Ara malları ithal edip ihracatımız arttı diye halkı uyutuyorlar. Özelleştirmelerle vatanı yabancıya peşkeş çektiler. Ormanlar yakılıp eşe dosta otel olarak dönüyor. Doğa öldürülüyor,çevremizi katlediyoruz. Hayvanların yaşama alanlarını bitiriyoruz,onlara yaşama hakkı vermiyoruz. Yurtdışında seçim programında doğa programı olmayan partiye oy verilmezken, bizde doğayı katledenleri görmezden gelenlere oy veriliyor. ( bakınız: Gecekonduları görmezden gelen zihniyete göz yumanların elde ettiği rant ) Kendi vatandaşın yatırım yapınca %15 , yabancı vatandaş yatırım yapınca %0 stopaj vergisi alınıyor.Resmen kendi vatandaşımıza ikinci sınıf muamele yapıyoruz. Sağlık hizmeti yerlerde sürünüyor,hastaneler full. Efendim özel hastaneler SSK ya açılmış. E devlet %25 ini ödüyor, vatandaşın %75 verecek parası yok ki... Avrupa da dolaylı vergi %35 lerdeyken sende %70. Aldığın nefese de yakında vergi alacaklar hortumcuların taktığı borçları ödemek için. Borsa 1930 ların Amerika'sında olduğu gibi boş bir şişme içinde.52 bin civarlarında kapadı bugün. Herşeyde olduğu gibi yabancılar yönetiyor Borsa'yı. Canları sıkıldığı zaman çıkıp gidecekler.Bir tane daha 2001 yaşayacağız - gerçi 2001 in nedeni Akbank'ın yediği halttı ya neyse- AKP iktidara gelmezse patlayacak ekonomimiz. Yabancıların canı çok sıkılacak,gidecekler. AKP'yle işler tıkır tıkır yürürken,koalisyon çıkarsa ne olacağı belli değil. Teröristler coşmuş durumda, Kuzey Irak'ta yabancı güçler tarafından beslenip saldırıyorlar. Gencecik hayat dolu insanlar şehit oluyorlar. İnanılmaz boş bir gençlik yetişiyor. Saçma sapan magazin programlarıyla,seviyesiz yarışma programlarıyla uyutulan, beyni ve zihni uyuşmuş bir gençlik. Biz de önümüze konulan türbandır, cumhurbaşkanlığıdır şudur budur gibi konularla uğraşalım ki ülkenin iyice çamura battığını, nereye gittiğimizi göremeyelim. Adamlara istediğini nasıl verdiğimizi burda bir kez daha gördüm, bir kez daha anladım. Ben göremeyeceğim bu ülkenin Atatürk'ün belirttiği "muassır medeniyetler" seviyesine ulaştığımızı. Muassır medeniyet nedir? Bilinçli, kültürlü, kendini geliştirmiş, ekonomisi çalkantılı olmayan ve belirli büyüme düzeyine ulaşmış olan, balon borsaya sahip olmayan,insanların birbirine saygısı olduğu bir seviyeye ulaşmaktır. Biz bu hedeften çoktan saptık. Anca birbirimizi çeşitli konularda yiyelim, bizi birbirimize düşürenler de sırıtıp purolarını yaksınlar. Devam arkadaşlar tartışmaya. Türban'ın ne kadar çok gündem olarak kullanıldığına bakarmısınız? Ya da birsürü bu çeşit konunun gündeme getirilerek halkın uyutulduğunu. Tuzağa düşmeyin.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 ben tartismiyorum, uyariyorum. tartismak gereksiz. 23 sayfalik tartismalar ve bitmek bilmez fetullah gulen propagandasi unutulmus degil.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Horace bende sen neden anlamıyorsun bunu anlamıyorum. Bu resimdeki adamlar gerçek var bunlardan. Bunların yönettiği insanlar var. Onlardır ki hayat tarzımıza kast ederler. Onlardır ki 7 8 yaşında çocuğun kafasını zorla örtendirler.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Prawler yazdıgın konularda pek çok başlık altında tartıştık biz.
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Peki o konular bu kadar ilgi gördü mü? Hiç sanmıyorum.
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=184221 şöyle bir şey var böyle bir şey var http://forum.paticik.com/konu.php?id=184104 [ Mesaj 15 Temmuz 2007, Pazar - 01:14 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 yeter diyorsun bu kadar. Peki abi ne diyeyim. Yazımda söylemek istediğim şeyi anlamamışsın. Neyse, size iyi eğlenceler o zaman.
Lucky Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Yazmicaktım ama dayanamadım... Özgür bi ülkede yaşıyoruz insanların kılık kıyafetlerine neden karışılıyor .. herkes istediği gibi giyinsin nedir bu saçmalık yıllardır bizi oyalıyor yaaa
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Ben genel olarak gençler diye başlayıp insanları asosyal ya da düşünemeyen ya da okumayan ya da ülkesinin sorunları ile ilgilenmeyen mahluklar olmakla suçlayanları pek sevmemde. Yukarıda kasmadım kendimi 5 sayfa aradım daha çok ararsak daha çok çıkar.
Öne çıkan mesajlar