zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 @bizsiziararız: al sana ip. haydi as... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 istiklal mahkemeleri kurulsun zevkle asarım merak etme geç sen de sıraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 post atacak bilgisayar buluyorsun da, asacak ip mi bulamıyorsun ? verin oradan şuna bir ip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 forgiver etki tepki şöyle oluyor Sen ilk önce kız çocuklarının,kadınların özgürlüğüne engel oluyorsun,bağnaz çocuklar yetiştirip devlete sokmaya çalışıyorsun,etrafı da kendin gibi karartmaya çalışıyorsun. Biz de bunu yapmayasın diye senin bağnaz insanlarının devlete,okullara bulaşmasını engellemeye çalışıyoruz. Al sana etki tepki. Sen çocuklarını ve kadınlarını özgür bırak biz de kamusal alanları özgür kılalım. Ama önce senin yapman lazım. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:44 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 italik bold çok elit postlar sdflkasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 italik mitalik de bi de ne dediği anlaşılsa da cevap versek EE SELAM İP VERİN SİP VERİUM ŞUNA PLS İP VERİN İP İP ee? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 İP İPLİDON SİTRİNG SİTRİNGE HAYIR FORZA ŞERİYAT [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 18:53 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=4DnVteiZd_s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 verilen linkten bir yorum said: Arkadaslar İT ürür Kervan Yürür..! Calısmalara devam, ÜLKÜCÜ HAREKET MUTLAKA İKTİDARA GELECEK!!! insanın kendini bilmesi de güzel bişey tabi lol [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:14 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ehühehe it ürür hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yazılanların hepsini okumadım ama şimdi düşününce bu konuyu tartışmamız bile saçma. Çünkü her yıl bu konuyu 4-5 defa tartışıyoruz ve sonuca ulaşamıyoruz. Herkes birbirine giriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 referandum diyicem ama bundan bile utanıyorum,insan hak ve özgürlükleri refaranduma gidecek kadar bir ülke düşmemeli,özellikle de müslümanların çoğunluk olduğu halde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eğer isteyen okullara mini etekle gireciliyorsa başörtüsüyle de girebilmelidir tamamen inanç ve tarz meselesidir. Ama eğer gerici irticai şeyler yürütüyorsa içeride tabiki olay farklı boyuta gider. Ama türban (aslında türbanı sevmiyorum başörtüsüdür aslı türban çeşitli cemaatlerin şeklidir) yasağı kalkmalı Türban: http://img.blogcu.com/uploads/LeyLi_36arminek.jpg Başörtüsü: http://www.takvim.com.tr/2004/12/05/im/7E507FE3BF535F4CA2CB014Dc.jpg 2. resim küçük ama fark birinde sıkı sıkıya sarma (ve her eğişik sarım bir cemmaatin simgesiymiş duyduğuma göre) diğeri ise normal bağlama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hala hak ve özgürlük diyorlar ya türban için.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya neden açarsınız ki bu konuları. Sonuç çıkmıcak. İnsanlar birbirlerine girecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 1- eglenceli oluyo 2- bilmedigimiz seyler ogreniyoruz 3- dikkat etmedigimiz noktalari farkediyoruz 4- forum tartismak icin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 aynı şeyi geçen burda bana bi avusturyalı sordu, tr ye gittim, (bizim üniyi gezmiş) ve çok şaşırdım başortülü giremiyolar okula, burda girebiliyolar falan dedi. evet bizde yasak öyle falan dedim, 2 miz de neden böyle çözemedik (saat 5 ti sabah ve kafamız iyiydi gerçi). insan haklarının istismarı mı söz konusu burada, yoksa biz mi kısıtlıyoruz bilemedim. boğaziçinde yasak değil ama mesela. ama yıllardır gözlemlediğim şu ki, biz akıllanmayız ilk olarak. burada yasak değil ama burdaki türkler inatla izole ve aşırı dinci olduklarından böyle devam edenler çok (konuştukları türkçe'yi göreceksiniz, allahım yarabbim yok böyle bişey, anlamak mümkün değil, çingene türkçesi asdf). türkiyede'de yasak diye tersini diretenler çok. ama şöyle bişi var ki, bi yerde ne yasaksa o daha ilgi çekici oluyor, örnek olarak kadınların kapanmasını isteyen erkekler, genelde doğaları sapık oluyor. nası bi insan saç, kol falan görüp azar yahu? bu işin doğru yolu bu olsaydı iran adam olurdu, iranlı kadınlar tr ziyaretlerinde atıyolar başörtülerini, orda yasak olan o çünkü. komedi. nasıl çözülecek bu işler bilmem. herşeyi serbest bırakalım desem, bu sefer isteyen bikiniyle de gelir üni. ye o zaman saçmalığın daniskası. ama ben inanıyorum ki serbest bırakılsa, bi süre sonra izole kalmalarından dolayı çoğunluğa uyacaktır bu insanlar trendi takip edip, örümcek ağlarını temizleyip kafalarındaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eğlenmek için lunaparklar da güzel mekanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Eger bir sorun varsa, bunu duzgun sekilde aciklarsin, tartisir cozumleriz. Ama asagilayici uslupla cevap vermeni yakistiramadim. Hatta ve hatta ustune neden vazife aldigini hic anlamadim. Zira ben seni konustugun kisiye gore cevap verir bilirdim, en azindan oyle soyluyodun. Su gune kadar ne sana ne baskasina, ne bi terbiyesizligim olmustur bu forumda ne de kucuk gormem. Ha buna karsilik sen hala bana yonelik mesaj atacaksan buyur ozel mesaj sistemini kullan, konu batmasin en azindan. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 00:02 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 sahsen bir erkek olarak turban olayini manevi bir saldiri olarak algiliyorum butun erkeklere "sapiksiniz siz, sacimizi endamimizi gorunce aletiniz kalkiyor hemen beyniniz sulaniyor tecavuz etmeseniz bile sizi azdirdigimdan ben gunaha giriyorum" mesaji var son derece igrenc ve tiksinc bir dusunce sistemi zaten dikkat edin kultursuz dunaydan bir haber IQ su dusuk ne kadar tip varsa hayatlari sex ustune kuruludur belli bir kapasiteye kadar insanin beyni hayvani bu duygulari frenlesede galiba beyni ufak tiplerde bu bir halta yaramiyor turbanli vs vs farketmiyor cahil yada moron kac tip varsa hepsininde en buyuk derdi sex hayati ondan ibaret goruyor butun derdi o simdi sex dediginiz olay tamamen canlialrin ureme ve soyunu devam ettirme hedesinden kaynaklanan bisey bunu zevk olsun diye yapan tek canli insan ve bunu getirip koskoca evrenin en onemli meselesi yapanda insan tamam cocuk yapicaksan sevis yaratan zaten o sekilde uretmis gayet super bir dogal duzen var ama ondan otesidne zevk evrmek disinda yaptiginin ne bu dunyaya nede sana bir faydasi yokki goruyorum bole cok komigime gidiyor "omrunde bi kizla yatmamissin gelmissin quantum fizigi tartisiyosun benle, deget hocam" yada "muhahahah gunde 10 kizla yatiyorum ben sen omrunde yatmamissin salak senmi bilicen" GG bu dunyayi ve su acinasi insan denen guruhu donduren 3 sey var para din sex dunyanin basina ne geliyorsa bu 3 meretten geliyor ve dikkat edin bugun 2. dunya savasini tartisicaksan direk ilk konu "ulan hitlerin tek testisi varmis lo" ile basliyorsun tanrinin mucizevi bi sekilde muttefikleri nerelerde yardim ettigini ve inanclari yuzunden olen yahudileri tartisirken olen cingeneleri dinsiz diye otomatik atliyorsun sonrada parasal tartismalara gelip bitiriyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: butun erkeklere "sapiksiniz siz, sacimizi endamimizi gorunce aletiniz kalkiyor hemen beyniniz sulaniyor tecavuz etmeseniz bile sizi azdirdigimdan ben gunaha giriyorum" mesaji var Yani şu yukardaki laflardan sonra aşağıdakiler sence hiç olmuş mu? said: zaten dikkat edin kultursuz dunaydan bir haber IQ su dusuk ne kadar tip varsa hayatlari sex ustune kuruludur bi' başörtüsünden neredeyse haşin bir seks fantezisi çıkarmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 said: riglous üye [şikayet et] § 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:52 [ özel msj ] 1- eglenceli oluyo 2- bilmedigimiz seyler ogreniyoruz 3- dikkat etmedigimiz noktalari farkediyoruz 4- forum tartismak icin.. 1- Bu konuda tartışırken eğlence vay be. Garbıga alalım seni. 2- Eğer bilmediğin şeyleri forumlardan öğreniyorsan yanlışlardasın arkadaşım. Burada insanlar genelde kendi düşüncelerini yazar. 3- Hmm hmm 4- Hadi be demek forum tartışmak için. Peki hiç bir sonuç çıkmayacağı belli olan tahminen 10 15 sayfa arası post gelecek topicin hepsini takip edecek kadar boş vaktin var mı? İnsanların birbirin kırmasıda cabası. Gerçi senin yukarıdaki postundan kırma kırılma ile ilgili pek endişen olmadığı belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 @Viktor Laflarının bi kısmı bana sanırım eğer öyleyse cevap veriyorum yok değilse okuma bu mesajı. Benim hakkımda yapabileceğin tek eleştri bugün kıçını koyduğu koltuğa internete girdiği bilgisayara dahi sahip olmasını sağlayan insana ihanet edenler karşı fazla aşağılayıcı ve kırıcı olduğum olabilir ha bu bu bence yanlış mıdır değildir ama bu yönde eleştrirsen haklı olursun. Konumuz ne? Türban peki...Türbanın dönüp dolaşıp gideceği yer ne ? tabii ki cinsellik ve sen zaten kaba bi üslupla bu konuya değinmişsin.Peki benim forgivera ben de hayatımda bi kadınla bile birlikte olmasam şeriatı savunurdum dememdeki anlamı sen kavrayamadın mı? buraya gelip salyalarını saça saça saldıracağına önce mesajları oku da anla bir.Bundan basit birşey yok ben kızlara ulaşamıyor olsam hiçbi kız bana bakmıyor olsa 22 yaşıma kadar cinsellik yaşıyamamış olsam ben de isterdim ki kadınlar 2. sınıf vatandaş olsun cinsellik bir tabu olsun kadın erkek ilişkisi diye bişey olmasın el ele görünenler hapse atılsın vs. vs. Şimdi sen kalkıp bu lafa karşılık benim hayatımı sex üzerinde dönmekle ve IQ mun düşük olmasıyla suçluyorsun, benim kültür düzeyimi eğitimimi bilmeden etmeden beni bir "güruha" dahil edebiliyorsun bravo,tebrik ederim.Belli ki kendince bilgilisin tartışma hevesiyle dolusun ama öğrenmen gereken şey önce karşındakini anlamak ondan sonra cevap vermek. [ Mesaj 10 Temmuz 2007, Salı - 09:35 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 İnsanlar mahrem yerlerini kapatırlar, belki kafalarında bişey gizliyolardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 merve kavakçı'yı hatırlayın. tüm millete meydan okumuştu. saadet partilerini,erbakanları hatırlayın.sincanda ki tankları falan hatırlayın sonra gelin böyle konu açın. sosyalist,demokrat geçinenler özgürlüklerinde boğulacak bu saflıkla giderlerse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar