Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Uygun fiyatlı 50-100gb arası internal yada external hdd , usb yada normal baglantılı fark etmez, kullandıgınız imrendiginiz begendiginiz hangi markayı tavsiye edersiniz?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 sadece yedek için kullanacaksan ne aldığın fark etmez
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 western digital kullanıyorum hem ucuz hem sorunsuz http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=23951 tavsiye olarak; az yer kaplaması, adaptör olmadan direk usb den çalışmasına dikkat et seçerken [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 13:35 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok saklama da kullanmicam aktif bilgisayara bagli olarak kullanicam, oyun vs yuklemek film tutmak için yerim kalmadı, ama int yada ext olması fark etmyio, dolayısıyla usbden elektrik alması da şart değil, hangisi daha sağlıklıysa onu yapmasını tercih ederim
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 7200rpm olması da tercih sebebi tabi, verdigin linkteki 5400, kaldımı artık 5400 yahu
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Oyun oynayacaksan eğer kesinlikle fireware'den bağlanmalı derim ben. Fireware'in gücünü sonuna kadar kullana bir şey al. Bilgisayarcılarda pek bulunmaz - Tünel'e gidip müzik donanımı satan yerlere sor.Yüksek kalite fireware diskler genelce kayıt yaparken kullanılır.
AutolycuS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 O zaman internal almak en iyisi, 250 GB diskler 70 dolar civarında, hem hızlı hem ucuz hem de daha fazla yer kazanmış olursun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 24/192 kayıtlarda kullanılan HDlerden bahsediyorum ben. Saniyede 150mb veri yazıp okuyabilenlerden.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 :) cdrom okadar hızlı degilken cok farketmez yani, 70 dolara 250gb mantıklı geldi, bilgisayarcıma danışiim bide peki ekran kartı ne tavsiye ediyosunuz 200$dan çok aşkın olmayan, tercihen dx10 destekli? yani alındımı 2-3 sene rahat goturucek
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Western Digital 250gb kullanıyorum. yılbaşından önce almıştım hdd'yi. Gayet memnunum şimdilik, hiç bir problem çıkarmadı. Üzerinden oyun da oynuyorum, müzik de dinliyorum, film de izliyorum. Çok sık farklı bilgisayarlara taşıyıp bağlıyorum vs. Bir problem olmadı şimdilik, tavsiye ederim. Problem çıkartırsa ilk aldığında çıkartır kanımca, sonradan problem çıkartacağını sanmıyorum. İlk başta çıkartırsa da direk değiştirirler zaten.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Zaten alabileceğin hdd markası sınırlı. Hangisini aldığın pek bişe farketmez. Sadece ses çıkanlar var çıkarmayanlar var. Onun dışında ne alırsan bir sorun olmaz ki zaten. Hdd tavsiyesi istemek biraz acayip olmuş gibi geldi bana Edit: external olarak kullanacaksan usb hdd readerlar var, bitane de onlardan alırsın pek pahalı deil zaten. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 gene bisuru firma var sonucta, fiyat/performans oranını kullananlardan ogremek icin acmistim topiki
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 WDler kalitelidir. Maxtor ortalamadır ama sorun yaşamadım şimdiye kadar, hatta 1 metre yükseklikten sert zemine köşesi yere çarpacak şekilde düşürdüğümde bile hemen bozulmadı, bozulması için 3 ay gerekti... bi de samsunglar eşşek gibi ısınır, ama bunlar da sorunsuzdur, en fazla kasanın içindeki havayı ekstradan ısıtır, belki soğutma problemi yaşarsın falan... :) [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:12 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ok ozaman batılı dijital alıcam bitane teşkür
Öne çıkan mesajlar