Mathias Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 yahu bunun kablonetten ne farkı var. Yani tamam adsl2 hizmeti var, ucuz ve tamamen kendi altyapıları var. Ama sonuçta gene telia.net'ten yurtdışına bağlanıyoruz ve bu hala bize yeterince performasn vermiyor. Bu konuda daha fazla bilgisi olan var mı?. Ayrıca bu adamlar 4mbit üstü bağlantıları 4x6 = 24 gibi mi sunuyor yoksa ciddi ciddi 24mbit dl 6 mbit upload gibi değerler mi var tek başına ?
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 6mbit upload oldugunu sanmıyorum.Sanırsam 1mbit upload veriyodu.
Mike Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 kolpadır bu böle bişi olsa telekom atlardı
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 beyler firmayı yakından takip eden birisi olarak kesinlikle ttnet alt yapısını kullanmıyor sadece yurtdışı çıkışlarını kullanıyor, ve istanbulda bi kaç semtte kendi altyapıları var ama yaygınlaştırıyorlar... henüz almış birisine karşılaşılmadı onun için yorum alınamadı :)
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Biraz araştırmıştım bende yazıldı mı bunlar tüm konuyu okumadım ama kısaca bilgilendirmek istedim. İlk aşamada İstanbul'un belirli yerlerinde hizmet verecek TurboNet ve alt yapısı geliştikçe yayılacak.Telekom'dan tamamen bağımsız olacak ve TurboNet'le birlikte artık resmen 3. şirket olacak internet hizmeti veren. Ama şurası kesidir ki TurboNet'in düzgün bir hizmet verebilmesi için en az 6-7 senelik bir zaman geçmesi gerekir.Gerekli alt yapı kurulması vs. çok uzun zamanda düzgün çalışmayla yapılabilir ancak. TT her zaman bu yüzden önde olacak.TurboNet ve Kablo Net'in gidemediği yerlerde TT her zaman olacak.
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 bende bostancida oturuyorum bize baglasiniza bunu tester olim :D parasi neyse veririrz :D
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 benim merak ettigim konu bole bisi olcakmi ?yakın zamanda
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yurtdisi cikislarini telekomdan bagimsiz hale getirdikleri anda ortaligin anasini aglatirlar.
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yahu bilip bilmeden şöyle kolpadır diye atlayanlarada hastayım ha.bu türk milletine yaranılmaz zaten.
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bilen biri ciksada solese ne zmana bitcek calismalari :P
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ne ilaci uyku hapi falanmi :P sakata gelmeyek
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 dizaynı neden ttnet ile aynı sorması ayıp?
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 nerden cikti dizayninin ayni oldugu O_o
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aynı olması daha iyi olur.Dizayn'dan kasıt altyapı vs. diyorsan Avrupa'nın bir çok ülkesinden daha kaliteli bir altyapıya sahip Telekom.Ama kalite ile düzen bir arada olmayınca malın kalitesinin faydası da görülmüyor malesef.
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Altyapısı telekom ile aynı değil. Yeni bir altyapı oluşturuyorlar. Hatta şuan Marmara Bölgesi dışına çıkamamış durumdalar. Bir süre Marmara Bölgesinde kaldıktan sonra (test aşaması da denebilir buna) diğer bölgelere de alt yapılarını kurup hizmet vermeye başlayacaklar.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aslında İstanbul'da çok tutulursa Telekom'un kullanmadığı katları satın alıp İstanbul dışına kolayca çıkabilir. Tüm altyapıyı kendileri kuracaksa sadece büyük şehirlerde hizmet verebilen bir sistem olur,Türkiye'ye açılması çok uzun sürer.Tahminim en az 15 sene. Telekom zamanında şehirlerarası alt yapısını sağlam kurmuştu diye biliyorum.Yani kendisine yetecek olandan çok daha fazlasını kurup,kurdukları altyapının büyük bölümünü kullanmıyordu diye biliyorum.Hatta kendi kurduğu sistemlerin satışının ihalesine girdiğini vs. babamdan duymuştum.Bunları Turbonet'e verirse çok iyi olur,ama sanmam Arapların satacağını.Rakip istemiyorlar sonuçta... [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:46 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ]
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2007 neler oldu turbonete gelişme yok mu?
nvda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 15gb 4mbit kotalı 49 ytl muhteşem birşey. 512k ile aylık 10gb downloadım oluyor zaten.. açaba bölgemde var mı?
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 1 mbit ile 30-60 arasi download yapiyorum gunde , 15 gb tamam iyi kota ama elimin altinda 4 mbit olursa 100 gb lazm olur en az :) Iletisim formu gibi birsey var orda adresini yaziyorsun var ya da yok diye cevap geliyor..Istanbul Bahcelievler de yok mesela :(
Othranx Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 o değil de eksisozlukte bi entry var sürekli kesildiğine dair, kullanan arkadas varsa görüş almak amacıyla sormustum ben
nvda Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Kithnos said: 1 mbit ile 30-60 arasi download yapiyorum gunde , 15 gb tamam iyi kota ama elimin altinda 4 mbit olursa 100 gb lazm olur en az :) Iletisim formu gibi birsey var orda adresini yaziyorsun var ya da yok diye cevap geliyor..Istanbul Bahcelievler de yok mesela :( madem az yerde var olan yerleri yazsalar aslında dimi
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 alt yapılarını geliştirmekle meşgul olsalar gerek o yüzden kopmalar meydana geliyor olabilir. doğrusu daha ankara'da hizmet veriyorlar sanıyorumki, çok beklemek gerekicek..
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Son durum nedir? Alan kullanan arkadaşlar memnun mu ? Yurt dışı çıkışları stabil'mi ? ???
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2008 Fena değil enazından TTden ucuz. Kota aşım fiyatları nasıl acaba? 4mb bağlantıyla aştın mı da sağlam aşarsın hani duramazsın yerinde :)
Öne çıkan mesajlar