S-H Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 toggie said: hepsiburada.com'dan verdim siparisi, kargo dahil 34 lira, 4 taksit. sana ulaşırsa bende veriyim sipariş ne kadar zamanda geliyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2008 3 gun icerisinde kargoya verilir diyo da yarın gelir muhtemelen. belki bu aksam bile gelir belli olmaz :) ama iste yarın oburgun geldiginde evde olmayabilirim, o zaman ugrasıcaz biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 almayın burdan, stokta yokmus, uretici firmadan urun bekleniyor diyo siparis takibinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 bende ondan korkuyodum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2008 ne biliyim stokta olmayanlar icin sepete at secenegi cıkmıyo zannediyodum ben. ki zaten oyle ama bunda secenek var, sahtekarlık resmen. allah belanı aydın dogan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2008 iptal ettim hepsiburada'dan verdigim siparisi, dun aralgame'den verdim su anda ulastı elime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 ben orange box aldım 30 kağıda, içinden HL2 deathmatch çıkmadı ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 nası cıkmadı ya olur mu oyle sey :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irmakseverak Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Quel-Thul said: ben orange box aldım 30 kağıda, içinden HL2 deathmatch çıkmadı ya :( hl2 deathmatch warmıki orange boxta :S bende hl2 ep:2 portal tf2 sadece :S edit. said: HL2DM bedava zaten. gpu'n nvidia ise: [steampowered.com] ati ise: [steampowered.com] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2008 5 oyun var icinde HL2 HL2 EP1 HL2 EP2 TF2 Portal HL2 yalnız basına herelde DM'dir. Bakmadım gerci ona ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Şimdi bu orange box'ta 7 oyun gösteriyor ama 2tanesi n/a durumda. Lost Coast çıkmadı zaten çıkınca bunlarda eklenicekmi direkt download listemize yoksa o zaman alanlaramı verilecek bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 lost coast ücretsiz dağıtılan bir teknoloji demosu değil mi yaw ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 lost coast ve peggle extreme çıkıyor, ikisi de geyik, HLDM için ise ekran kartı sitelerinden gift almak gerekiyor, yukarıda söylenmiş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2009 su an turkiyede box olarak alabilecegimiz yer var mi? istanbul ici yerler de olabilir. nereye baktiysam stokta yok diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 ben box olsun diye almıstım aral'dan ama box dedikleri dvd kutusuymus sadece. yıkıldım yani onu gorunce. diger orijinal oyunlar gibi kutulusu var mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 hl2dm ekran kartlarıyla bedava fakat gecen aylarda gift hl2dm üzerinden mod oynama olayını kapadılar. cogu accountta böyle olsada bazıları gift ile mod oyniyabiliyor.biraz hatalı bir update oldu galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2009 pek icerik beklentim yok zaten. dvdler el atinda dursun yeter. aral da dahil nereye baktiysam bulamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2009 Bence hic box/mox ugrasmayin, en ucuz nereden tedarik ediyorsaniz ordan alin. Steam indirimlerini bekleyin. Valve'in backup sistemiyle veya SteamApps klasorunde ki dosyalari yedeklemeyle, birde guzel bir kutu dizayn ederseniz kendiniz dahi yaparsiniz kutuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Bu ut3 ne ayak ya. My gameste cikti ama bende sadece orange box var. Ne istir bilen varmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 bu hafta sonu beleşti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 lopeth sen beleşti diyene kadar beleş olduğunu bilmiyordum. son anda yetiştim. http://img200.imageshack.us/img200/9139/sondakika.jpg son dakkaya kaldık umarım dl eder ya beleş oyun kaçmasın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ah kaçırdık evde değilim orj hl2 im vardı kayboldu ztn ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Freeweekend kapan kapana seklinde beles degil, haftasonu boyunca beles heralde orda bi yanlis anlasilma olmus. persembe veya cumadan pre dl ye acip insanlar haftasonu oynasin sevsin, diye kisacasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 sadece hafta sonu oynanıyor şekliden bi kampanya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2009 evet sadece hafta sonu oynayabiliyodunuz onu dl etseydiniz. degecek bisey değil yani türkiye baglantısıyla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar