Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life 2 Orange Box

Masticore

Öne çıkan mesajlar

Ben de pre-order yapcam şimdi. Steam üstünden yapmazsak TF2 betaya katılamıyor muyuz? Kutuyu ve DVD'yi almak için amazon.de 'den ısmarlamak istiyorum da. Betaya katılamayacaksam steam'den almayı da düşünürüm.

Neyse steam'den ısmarladım gitti. Ne gerek var DVD'ye. :p

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

direk browserdan dene.

edit :
said:
Already own Half-Life 2 or Half-Life 2: Episode One?

Give your extra game as a gift to a friend when you purchase The Orange Box. Learn more here.

isteyen bir arkadaşıma bir akşam sinemaya gitme , akşam yemeği vs karşılığı verin ikiniz de mutlu olun falan.

[ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

abi almaya çalıştım. Daha önce dünyaları aldığım sistem şimdi adresi doğru yazmıyorum diye onaylamıyor ürünü.

Bir araştırdım ki noktasına kadar aynı olmalıymış bütün bilgiler adreste. Zaten türkiye'de olduğumuz için zar zor sığıyor adres oraya. Ben de nasıl yazdığımı hatırlamıyorum hiç. Şimdi uğraş dur.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl bu kadar aptal bir program olabilir şu steam ya. ağlıyacağım şimdi resmen. kaç formattır steam aynı şekilde duruyordu. yeniden kurmadığım için de magnet olayı (steam:// gibi linkler) çalışmıyordu. hadi bi yüklemş gibi yapayım dedim. D:/Games klasörünü gösterdim. gerçi suç biraz bende direk oraya yükledi. ayrıca steam diye klasör açmadı yani. ben de tabi kızıp silmeye kaltım. sonuç olarak aptal unistaller gidip bütün Games klasörünü sildi. steam kendi başına 4.5gb idi zaten. wow ve bi sürü oyun cabası. of deli olacam ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...