Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 aldım ben. tf2 betayı bekliyorum sabırsızlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Sirf tf2 yuzunden orange box deli gibi satacak eh kolaylikla hl2 episode 1 ve portal'i korsan olarak indirebilirsiniz fakat tf2'e 30 dolar gibi sacma sapan bir ucret koyarsaniz insanlar dogal olarak 15 dolar fazla verip diger oyunlari da almaya yonelecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben de alacağım. hl2 yoktu bende o yüzden beleş modları da oynayamıyordum hl2dm olmasına rağmen. hem onu hem episode2 yi hem tf2 yi istiyorum. uygun paket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ben de pre-order yapcam şimdi. Steam üstünden yapmazsak TF2 betaya katılamıyor muyuz? Kutuyu ve DVD'yi almak için amazon.de 'den ısmarlamak istiyorum da. Betaya katılamayacaksam steam'den almayı da düşünürüm. Neyse steam'den ısmarladım gitti. Ne gerek var DVD'ye. :p [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 18:57 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 ben de yaptım bioshock almak yerine. offtopic : korsan bioshock alsam steam buna uyanır mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi vistadan mıdır nedir satın al tuşu çalışmıyo :) başka bilgisayar bulup almam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 direk browserdan dene. edit : said: Already own Half-Life 2 or Half-Life 2: Episode One? Give your extra game as a gift to a friend when you purchase The Orange Box. Learn more here. isteyen bir arkadaşıma bir akşam sinemaya gitme , akşam yemeği vs karşılığı verin ikiniz de mutlu olun falan. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 21:16 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Bende dayanamadım aldım Orange Box'ı. Üstelik 6 Ekim gibi (vize alabilirsem) İngiltere'ye gidiyorum. Ki oyunlar 9 Ekimde çıkıyor, yani oynayamicam uzun süre laptop almazsam. Ona rağmen aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 abi almaya çalıştım. Daha önce dünyaları aldığım sistem şimdi adresi doğru yazmıyorum diye onaylamıyor ürünü. Bir araştırdım ki noktasına kadar aynı olmalıymış bütün bilgiler adreste. Zaten türkiye'de olduğumuz için zar zor sığıyor adres oraya. Ben de nasıl yazdığımı hatırlamıyorum hiç. Şimdi uğraş dur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mathias düngece orangebx alırken eskisiyle aynı yazdıgımı hiç sanmıyorum adresi ben. bizim bölgenin postkodu degişti misal gecen bioshock aldıgım adresten daha farklıydı bu sefer trink diye aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sallapati yazdım adresi falan direk kabul etti. posta kodunda olabilir olay ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 nasıl bu kadar aptal bir program olabilir şu steam ya. ağlıyacağım şimdi resmen. kaç formattır steam aynı şekilde duruyordu. yeniden kurmadığım için de magnet olayı (steam:// gibi linkler) çalışmıyordu. hadi bi yüklemş gibi yapayım dedim. D:/Games klasörünü gösterdim. gerçi suç biraz bende direk oraya yükledi. ayrıca steam diye klasör açmadı yani. ben de tabi kızıp silmeye kaltım. sonuç olarak aptal unistaller gidip bütün Games klasörünü sildi. steam kendi başına 4.5gb idi zaten. wow ve bi sürü oyun cabası. of deli olacam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 hehe, sonunda bir recovery programı ile eski oyunlarımı kurtardım ve orange boxu da satın aldım. şimdi indiriyorum bakalım. bu arada portal nası bişi ki? yeni duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 böyle portallar açan bir makine var elinde ordan açıp diğer yerden çıkmanı sağlayan , bulmaca oyunu gibi bir şey olacakmış. hatta exite diye bir mod yapmışlardı zamanında portala benzeyen, ama pek iyi değildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mathias, oyunu öğlen falan almaya çalış. Bir kere ben gece almaya çalıştım diye kabul etmemişti, bazı kartlar bankalar kapalıyken onay alamadıkları için satın alamıyordu diye hatırlıyorum, böyle saçma bir olay vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 şu an steam sizde de sorunlu mu? no entries returned falan tarzı hatalar veriyor. bi de community olayı başlamış. paticik mi kursak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paticik icin steam grubu kuracaktim fakat bazi ozelliklerden yararlanmak icin "invite only" grubu olmasi lazim eh bir suru kisiyi invite etmekle ugrasamam su an, eger yapabilirim diyen varsa bence kursun gayet guzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ben bile açarım da millet abandı herhalde serverlara , kaydolmam 5 dk sürdü, grup sekmesine falan se hiç giremedim. sonra bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 buyrun http://steamcommunity.com/groups/paticik avatar falan yapmak lazım bi tane. [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 00:12 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 geldim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 me 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 avatarı yaparım ben .. bu arada flv player varsa şunu indirip izleyin.. hededfs [ Mesaj 14 Eylül 2007, Cuma - 11:49 tarihinde, Black_Lupin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ahah dün gece 3 kişiydik olmuşuz 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Halflife 2 almamış biri olarak tf2 oynamak bana kaça patlar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 29.95$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar