Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 http://www.trgamer.com/haberler.asp?id=12132 efendim şimdi ben half life 2 yi hiç oynuyamadim.( Orjinal almayınca bir sürü bug ve benzeri güvenlik sorunları cıkardı... ) Bu Orange Box'ın Fiyatı 50 dolar olunca biraz şaşırdım Şimdi Orange Box ı alınca . Half life 2 ep.1 + half life 2 ep2 + Portal + team fortress 2 sahibi olucam ve Multiplayer oynuyabilicem öylemi ? Birde Steam'den almanın getirisi ne ? Episode 1 yokmuş onda Biraz aptalca yazdım ama kusura bakmayın afalladım şimdi bi reset atıyım kafaya [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 13:56 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 oyun sahibi oluyorsan oynanırda yani baktım paket içeriğinede doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 tf2 nin grafikleri böylemi olacaktı yahu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 peki nerden alcaz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yani tüm paketi Multiplayer oynamak için Önce Half Life 2 yi alıcam daha sonra Orange Box oylemi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadGamer Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Saçmalamışsınız siteye bakın isterseniz... Ayrıca ben Source Multiplayer Pack'a TF2 eklerlerse onu öneriyorum... [Ep1-Ep2 Single player korsan falan yani ] [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 19:00 tarihinde, SadGamer tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 source cok rahatsız ediyor hayvani pingler, server kıtlığı, Adam akıllı counter oynuyabildiğimi hatirlamiyorum source'da [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 10:51 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 yok öyle birşey, x tane yerli CS sunucusu var 15-20 ping veren. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Üyelikli onlar . wallhack ve benzeri programlar olduğu sürece bi zevk vermiyor cs . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Episode 2 ile birlikte Team Fortress ve Portal geleceği söylenmişti zaten. 1 yıl kadar oldu sanırım belki de daha uzun. Bekliyoruz halen çıkmasını. Şaşılacak birşey yok. Half-Life 2+Episode One+Episode Two+Portal+Team Fortress 2 değil bu sadece Half-Life 2+Episode One+Episode Two. Portal ve Team Fortress, Episode Two'nun hediyesi. Episode Two zaten 20-25 dolar'a satılcak diyorlardı. Orange Box diye de 50 dolara şimdiye çıkmış oyunları satıyorlar demek ki. Black Box, Orange Box, cart box curt box diyorlardı ama anlaşılan bir tek Orange Box'u piyasaya sürecekler. Source meselesine gelirsem. Half-Life 1 oynatan makinelerle CS:S ve HL2 oynayamadığımız için, Türkiye'de yaygın değil Source oynamak. "Pro'yum ben" havalarıyla CS 1.5 oynuyoruz hala. Ancak yurtdışında iyi tutmuş durumda CS:S. Hakkaten de güzel oyun zaten. HDR'siz oyun oynayamıyorum artık. Eski CS'yi hiç oynamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 o da yalan, ne wallhack var ne de üyelik istiyor. VAC korumalı sunucular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bu arada 6 ayda bir episode cıkmıyıcak mıydı? altı ay geçmedi mi 1 in ustunden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 beceremedi adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kaç 6 ay geçti ya, ekimde çıkıyo galiba episode 2:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 beklemeye değer. bu hl2ep2, tf2 ve portal çok sağlam olcak gibi görünüyolar. resmen sırf bunlar için yeni makina toplicam kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Satisa sunuldu yanliz anlamadigim sey hl2 ve hl2-episode 1 sahipleri icin daha ucuz bir paket sunulup sunulmayacagi? Sanirim orange box almaya mahkumuz =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 öleside cıkarda, araya süre koyarlar ya..varki hl2 hl2ep1 falan bida niye alim. sinir oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 portalı çok merak ediyorum ben tam benlik bişeye benziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ep2 portal tf2 tek tek alırsanız 80dolar :) şu an alma şansınızda yok zaten acılmamış eldeki boxlar bitince tekli olark piyasaya atarlar onlarıda [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 00:28 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Q: Well, Orange box pre-orders are up, where is the EP2/TF2/Portal bundle? A: There isn't one. Valve is giving you HL2 & EP1 for free. You will be able to give them away once the pack is released. More details to follow. Q: I already have HL2 and EP1, i don't wanna buy them again! A: Valve are including them for free. You will be able to give them away once the pack is released Bedava veriyormus arkadaslar... Biz de yedik... Neyse 17 eylulde tf 2 oynayacagiz en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 D&R'a falan ne zaman getirirler box olarak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 anaa bunu bilmiyordum said: Portal isn't a tech demo. It is part of the HL universe you know. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 steam üzerinden blackbox adı altında sadece ep2-tf2-portal alınabilecek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 EarS forumlara baktım 2dk nickinin altında user degilde "Valve" title bulunan bi yetkili o plan degişti demiş :/ ayrıca ep2-tf2-portal gibi bir paket yukardada demiştim 80$ ediyor. bu daha hesaplı. [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 04:27 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Ya garip bir sistem. Bence 45 dolar price tag'ı hak eden bir paket tabi. Ayrı ayrı alırsan alakasız bir fiyat oluyor. TF2 30 dolar değil 20 dolar olmalı bence. Portal'ın level sayısı önemli, umarım kısa değildi. yapsalar şöyle 50 level falan müthiş olur. Episode 2'de 20 dolar olmalı bence. E böylece zaten 60 dolar oluyor. Ben 3 oyunuda istiyorum, alıcam sanırım orange box'u. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar