phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 merhabalar..uo hic oynamamıs ve sizlere dahil olmak isteyen sıradan bır patiyim oyunu temin etmek dahil (nerelerde bulabılırım ındırebılırmıyım?) yapmam gerekenler hakkında bana yardımcı olurmusunuz .. ayrıca bu sekılde acemı bırının sızlere katılma ıhtımalı varmıdır? -tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Oyun çok yönlü olduğu için bilip bilmemek çok sorun olmaz diye düşünüyorum. Oyunu kendi sitesinden indirebilirsin, diğer başlıkların bir kaçında yazıyordu adresi. Oyunu kurduktan sonra runuo.com sitesinden razor'un son versyonunu, microsoft'un sitesinden .net framework indir. Razor'a ip yazıp oyuna girebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 pho yüklediginde hbr ver beraber oynarız bende yeni yükledim öğretirim bildiklerimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 cok tesekkurler gercekten zaten sonucta patilerle aynı yerde olmak ıstıyorum baska turlu pek oynayamam..da ındırecegım yerı arıyorum sımdı ıste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Buradan indirebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Adres değişti FTP ye geçtiler ftp://largedownloads.ea.com/pub/uo Bu adresten çekeceksin alttakini çek patch i daha fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 cok tesekkurler bunu ındırdım razoru da ındırdım patchler nasıl olacak bıde bundan soora ne yapmam gerekıyor acaba? dırek sızlerle aynı serverda olabılecekmıyım acaba?:( evet burya gırmye calısıyorum suan [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:04 tarihinde, phoebe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 patchleri birak full ceksin sonra razoru kur razorun server adresine patinin ip sni yaz portunu ayz connect de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 uo klasörünün içinde uopatch.exe diye bir dosya var. onu çalıştır, sonuna kadar patch yapsın. patch ortasında fln kesme, kesersen problem olur. tekrar devam ediyim dersen eksik dosya, hatalı dosya vs. diyip problem çıkarabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abi bu sayfadakı ıkısını de denedım ındırmıyor yaa delırcem :(:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Adres değişti FTP ye geçtiler ftp://largedownloads.ea.com/pub/uo Bu adresten çekeceksin alttakini çek patch i daha fazla Bunu mu indirdin acaba? Zira bu "Ultima Online: Kingdom Reborn". Client tamamen farklı değil mi? Problem olmaz mı? Birisi bu soruları da cevaplamalı =) Patch'i tamamladıktan sonra razor'a aşağıdaki sunucu bilgilerini (ip, port) gireceksin: 212.175.238.73 , 2593 viola! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 evet bunu ındıremedım aslında..:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 EA'nin resmi download sitesi şudur; http://www.uo.com/uoml/downloads.shtml Yalnız bu linkler ölü olabilir çünkü yeni bir versiyon çıktı (ki o seni ilgilendirmiyor) ve en azından kendi sitelerinden eski versiyonları kaldırdılar sanırım. Ayrıyetten hızı kötüdür belki ama bu da alternatif; http://www.download.com/Ultima-Online-Mondain-s-Legacy-client/3000-7541_4-10432238.html Güvenlik falan garanti etmemekle birlikte bu da bir alternatif olabilir; http://www.downloadtr.com/program.asp?id=4020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ikinci secenekten ındırıyorum bakalım hayırlısı ınsallah becerebılırımde sızlerle oynayabılırım..suan %20 sı ındı yedıyuz kusur mb nın razorda hazır soorası allah kerım ıste dedıklerınızı yapmaya calıscam.. bu arada herkese cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben download.com dan ve digerinden 1 er kere adet olmak üzere toplam 2 kere indirdim ama bozuk cıktı bosuna ugrasmayın ordan (bende de sorun olabilir :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 orjinal sitesinde varken başka yerlerden niye indiriyorsunuz ki? evet yavaş biraz belki ama garanti çalışıyor :) çok da yavaş olduğunu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 download.com'da da sorunlu olduğunu sanmam. ben ilk çıktığında indirmiştim ea'nin kendi serverlarından, o zaman hızlıydı ama şimdi bilemiyorum. o yüzden farklı linkler verdim, inisiyatifi indirene bırakıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 orjinal siteden yonlendırdıgı calısmadı kı..bıde fileplanete yonlendırdı bırı ordada uyelık yok ıkı saat uurasmak ıstemedım sımdı bıtmek uzere:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar