ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu buildle iyi bir guilde healer olarak görev alınır mı sizce? bu buildle ayrıca iyi holy dmg de veriliyor. kendim yaptım. önerilerinizi bekliyorum. http://www.wowhead.com/?talent=qVxhMgzhxsxZVbhtr0z [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 19:32 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 almaz. raid healer olarak kullanacaksan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 benim buildi tavsiye ederim Click [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 09:29 tarihinde, Sin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 righteous fury ile heal ederkende %50 artıyor mu aldığın agro? eğer artıyorsa mantıksız değil mi healer için ona 3 talent puanı vermek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 hammer of the gay tree kasın bence paladine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 abe benim istedigim raidlere katılabilmek ama dolaşırkende kolay av olmamak şu an gruplara rahat girebiliyorum holy pala olarak world pvp dede önceki retriden çok fazla farkı olmadı bu şekilde hasar verme açısından üstelik daha iyi heal atıyorum şu an kendime ama iş ciddileşince senin dediğin gibi olacak mecburi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: righteous fury ile heal ederkende %50 artıyor mu aldığın agro? eğer artıyorsa mantıksız değil mi healer için ona 3 talent puanı vermek? Righteous fury talentla 90% threat arttirir ayrica 6% all dmg reduction verir. Bazi bosslarda ornegin SSC Morogrim Tidewalker, gelen addleri holy paladin tanklar mageler aoe ile oldurur. Bunun disinda arenada cok etkili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 aslinda bunu herhangi bi raiddede kullanabilirsin agro alsan nolur plate varken. Paladin agro almasinda cloth user priest mi alsin :p Zaten paladin healine bakarsan heallenen ortalama 1m healin 500k si net heal, 500k si over healdir, bu oran holy light kullanimi ve flash of light kullanimina gore kisiden kisiye degisiyor ayrica crit chance i da bu orani etkiliyor sonucta yaraticagin threat sadece net healden olucagi icin iyi bi mt o agroyu sana vermez tahminimce acikcasi ben sadece bazi bosslarda taktik amacli kullaniyorum, arenada her zaman kullanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 valla öyle değil pek, tanklardan bile aggro alabiliyorum ben özellikle trash packlerde sadece heal atarak. r fury ancak pvp'de dmg reduction maksadıyla alınabilir, ben öyle kullanıyorum şahsen. bir de aggro derdi olmayan ama dmg alınan encounterlarda (gruul, void reaver, netherspite vs) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 aslında bumesajı dün yazacaktım ama olmadı :P neyse righteous fury denen olay aslında üstünde yazdığı gibi çalışmıyor. holy spellerin threat i artıyor diyor ama aratan şey sadece holy damage ların threat i. Raidlere de bir çok yere de imp. right fury açık girdim. Aggro almak gibi bir durumum olmadı. onun dışında talent verildiğinde 6% dmg reduction inanılmaz işe yarıyor :D şimdi en güzel talentlaradn biri de imp. concantration aura oldu. silence ve interrupt efectlerinin süresini 30% azaltıyor. silence lar 2.8 sn ve counterspel efecti 5.6 saniye kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aslında uplamam bööle şeyleri ama garip 'holy' talentleri gördüm normal olarak herkeşler kendilerine göre yapmışlar buildlerini bende benimkini gösteriim didim :P http://www.wowhead.com/?talent=aVxuMxzhektxMphMc ps: acc arkadaşımın nie anlamadım kendiminkiyle giremedim :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: holy spellerin threat i artıyor diyor ama aratan şey sadece holy damage ların threat i. Raidlere de bir çok yere de imp. right fury açık girdim. Aggro almak gibi bir durumum olmadı. healların da threatini arttırıyor, biz morogrim'de kullanıyoruz hatta bu nedenle. öbür healerlar yerine paladinlere geliyor murloclar. said: şimdi en güzel talentlaradn biri de imp. concantration aura oldu. silence ve interrupt efectlerinin süresini 30% azaltıyor. çok, çok rezil, iğrenç oldu eski haline kıyasla. eskiden interrupt bombardımanı yapılınca kurtulma şansı vardı, şimdi imkansız. earth shock ha 2sn olmuş ha 1.4sn olmuş, önemli olan interrupt yemek ya da yememek. o değişiklikten sonra cidden çok rezil oldu pvp'de healadin. tek rogue tümden kitleyebiliyor artık, eskiden kick filan resistleyince bir şans oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 son buildim şu şekilde 5 kişilik instancelarda sorunsuz gayet güzel heal yapıyorum world pvp dede kaçmıyorum ölümüne dalıyorum kimi görsem :) http://www.wowhead.com/?talent=sVxuMgzheotZVbhtd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 iyi de hem raid healer olup hem pvp'de akamazsın ki yani holy paladinsen holy paladinliğini biliceksin (uv) arkada durup basıcaksın healı, basıcaksın healı "ZOMG I GIEV DMG" diye girmiceksin, komikleşiyor durum o zaman illa pvp diyosan, aç bi rogue, zaten buff manyağı oldular, di mi? mis. :p ha "sen kimsin de bana damage veremezsin diyosun eşşoğlusu" diyosan, level 70 holy paladinim var, I RUEL hatta şöyle: http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Agamaggan&n=Liona gerçi raid maceram 2 hafta sürdü, baydım sonra, ama raiddeki epix0r priest ve shamandan daha çok healing done'ım vardı :/ I RUEL demiş miydim? demişim, hehe vay piçoz ben. [ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:47 tarihinde, Saeros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 aehae. benimde var bir tane loladinim 2.5 senedir. TBC'ye kadar, hatta başlarında , paso diyordum ki "PvP'yi toplayayım, sonra retri olurum". Sonra anladım yokmuş böyle birşey, holy doğduysan holy ölecekmişsin, Blizzard her gün önüne yeni item çıkarttığından onları almaya çalışarak dkpni bitirip PvP ye respeclemeni engelleyecekmiş. En güzeli, düşündüğün gibi Spelldamagedin olmak ama şöyle birşey var ki Resilience denilen arkadaş sayesinde artık brust damage veremiyorsun adam akıllı, bu da pvpde baya zorlk çıkarıyor. http://armory.wow-europe.com/character-talents.xml?r=Burning+Legion&n=Lancelion ben böyle yaptım talentleri ama vermediğime pişman eden talentlerde var, Blessed Life, Redoubt -Gidip devo auraya vermenin en ufak bir anlamı bile yok, sırf aptallığım bence- ve Unyielding Faith mesela. Ama bu build de güzel, arenada gayet kullanışlı oluyor, danasal bir support oluyorsun. Raidlerde Divine Illu çok kullanışlı oluyor, diğer yandan arenada pek işe yaradığı söylenemez. ME RUEL SA3 BAB KKTHXBYEZ KEKZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar