Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KeyLogger tarzı birşey arıyorum.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Hepsinden önce belirteyim ki kendi bilgisayarım için kullanacağım. Başkasına karşı bir art niyet yok yani.

Aradığım şey tam anlamıyla keylogger aslında fakat bu tip şeyler genel olarak spy/ad/mal/trojan-ware tipinde yazılımlar oluyor diye biliyorum ve şimdiye kadar hiç kullanmadım.

Önerisi olan var mı acep ?
Mesaj tarihi:
Shareware keyloggerlar var Tim, googledan arat, shareware olanları crackli olarak bulmaya çalış :), heralde en temiz onlar olur. Ama her halukarda antivirusun iyi ise sana virus uyarısı verecektir. Mesela kaspersky kesinlikle verir. Babylon sözlük bile çalıştıramıyom ben kaspersky'dan trusted zone eklemeden.
Mesaj tarihi:
Antivirüs zararsız şaka programlarında bile uyarı veriyor ben de : ) Yine de çalıştırıyorum bir şekilde izin vererek falan. Sorun olmuyor o. Bir tanesini indirip kurdum, yalnız kabak gibi ortada. Tamam simgesini gizliyor da task manager'da görünüyor be kardeşim. Hiç mi akıl edememişler ...
Mesaj tarihi:
benim yazdığım bir tane vardı :P
ama ghost keylogger diye bir tane vardı sanırım ismi böyleydi en kralı oydu bikaç sene önce. tabi şimdi ss çeken, mouse yerini kaydedenler falan çıktı.
Mesaj tarihi:
said:
Zopik
üye [şikayet et]
§ 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:57 [ özel msj ]
Selamlar,

Hepsinden önce belirteyim ki kendi bilgisayarım için kullanacağım. Başkasına karşı bir art niyet yok yani.

Eminim öyledir.

Tim teh HaXXoR =P

[ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 07:13 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...