Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Selamlar, Hepsinden önce belirteyim ki kendi bilgisayarım için kullanacağım. Başkasına karşı bir art niyet yok yani. Aradığım şey tam anlamıyla keylogger aslında fakat bu tip şeyler genel olarak spy/ad/mal/trojan-ware tipinde yazılımlar oluyor diye biliyorum ve şimdiye kadar hiç kullanmadım. Önerisi olan var mı acep ?
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Hepsinin adında keylogger yazıyor : pp Şu iyidir adresi budur diyebileceğiniz var mı diye soruyorum esasen :)
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 http://www.netadmintools.com/art215.html
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 keylogger hiçbir zaman iyi bir amaç için kullanılmaz ama neyse:)
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Bilgisayarımı kullanmasına izin verdiğim bir kaç kişi var. Biri bir haltlar yiyor sanırım ama emin olmak istiyorum.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Shareware keyloggerlar var Tim, googledan arat, shareware olanları crackli olarak bulmaya çalış :), heralde en temiz onlar olur. Ama her halukarda antivirusun iyi ise sana virus uyarısı verecektir. Mesela kaspersky kesinlikle verir. Babylon sözlük bile çalıştıramıyom ben kaspersky'dan trusted zone eklemeden.
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Antivirüs zararsız şaka programlarında bile uyarı veriyor ben de : ) Yine de çalıştırıyorum bir şekilde izin vererek falan. Sorun olmuyor o. Bir tanesini indirip kurdum, yalnız kabak gibi ortada. Tamam simgesini gizliyor da task manager'da görünüyor be kardeşim. Hiç mi akıl edememişler ...
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Service olarak yükleneni yok mu bunun ? :D
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 verin bi keylogger linkide, bilen bilmeyen duysun, kullansın. vatana hizmet +REP
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Biriniz keylogger yazsın zaten 100kblik programlar onlar. Paticik imzalı olsun, asıl hizmet böyle olur. Link vermek yeterli değil :)
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 keylogger yazmak kolay da invisible yazmak lazım, olay o. tiğm, exe'nin adını svchost.exe olarak filan değiştir, belki farketmezler ;)
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Çalışması da önemli tabi. Çalışmıyor bu : ppp
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Cafeden KO oynayanlara sor, zira uzman hepsi
taz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 benim yazdığım bir tane vardı :P ama ghost keylogger diye bir tane vardı sanırım ismi böyleydi en kralı oydu bikaç sene önce. tabi şimdi ss çeken, mouse yerini kaydedenler falan çıktı.
Brigand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Googleda computer log user log filan arattım, denemedim ama şöyle bişey buldum http://chemware.co.nz/usrlog.htm İlla keylogger'a gerek yok gibi :)
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 said: Zopik üye [şikayet et] § 08 Temmuz 2007, Pazar - 16:57 [ özel msj ] Selamlar, Hepsinden önce belirteyim ki kendi bilgisayarım için kullanacağım. Başkasına karşı bir art niyet yok yani. Eminim öyledir. Tim teh HaXXoR =P [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 07:13 tarihinde, Asteroth tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar