Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Öncelikle yarın sınava girecek olan arkadaşlara başarılar diliyorum. varmı aramızdan girecek. Bide ankarada Mimar sinan inşaat anadolu teknik, anadolu Meslek, Teknik ve meslek lisesinin yerini bilen varmı
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben giricem ama İstanbul'da, sanada başarılar.
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende yarın giriyorum. girecek olan herkese başarılar.
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende giriyorum, eminönü - beyazıt ilköğretim okulu
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yaw bir iki sorum olucak; volan dişlisi alternatör ve endüksiyon bobini nedir nerede bulunur?
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 volan krank mili ile şanzumanın arasında bulunan dişli. endüksiyon bobini ateşleme ile ilgili bişilerdi. alternatörüde tam hatırlamıom:D
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 alternatör donu$turucu i$te, motor gucule donmeden elde edilen elektrigi donduruyo 12 v a diye hatirliyorum.. endiksyon bobini de ate$leme bolumunde , volan dogru ama volan di$li miydi ?
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 nası geçti? benim fena değildi geçerim heralde :)
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 KOlaydı ya. İnş Olur yani. :)
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ya kolay da, sonra kazalar her tarafta. keşke bu kadar kolay olmasa, bana da verdiler nitekim ben ne doğru düzgün tecrübe var yazılı sınava da 1 gece çalıştım 90+ geçtim 3 bölümden de (bu sene değil tabi). bu ecnebiler çok kasıyolar bizde formalite + para ile 2 günlük çalışmayla alıosun.
Awake Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Şimdi nasıl bilmiyorum ama ben ehliyeti aldığımda en çok verilen motor derslerine yanmıştım.Seneler geçti ne volan,ne krank mili,ne de şanzuman gördüm :) Onun yerine versene uygulamalı ilk yardım dersi, daha fazla pratik filan.
Charsi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Valla sanırım herkezin Ehliyet kötü geçti ?
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 kazalarin cok olmasinin sebebi hanzo amcam 30 yil once almis ehliyeti sonra faizler dusunce araba alio ve tabi 30 yil oncesinden hicbir sey kalmamis bilgi olarak. trafige katliam yaratmaya cikio kurallari hice sayiyor
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Ehliyet sınavını zorlaştırmak çözüm olmaz bence, direksiyon kısmı daha önemli kanımca. Artık her yerde servis çağırılabiliniyor, desteğe geliyorlar hemen, motor bilgisi kaç kişinin işine yarıyor merak ediyorum. Hatta kaç kişi hatırlıyor o bilgileri? Ayrıca her aracın içinde herşeyini anlatan bir eğitim seti oluyor ve herkesin kendi aracı hakkında gerektiği kadar bilgilenmesini sağlıyor bu kitapçıklar. İlkyardım desen ilköğretim süresince verilen bir eğitim zaten. Ona önem verilip tüm insanlar bilgilendirilmeli bence ilkyardım konusunda. Ehliyet alabilecek hale gelmiş birinin ilkyardım bilmiyor olması utanılacak bir şey (hem o kişi için hem de onun yetiştirildiği ortamı hazırlayanlar için). Trafik konusuna gelince, kitapla-testle-sınavla olmamalı bence. Kısaca bu kitap vs. ile geçen ehliyet alma süreci yerine pratik eğitime önem verilmeli, süreç uzatılmalı vs.
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Hala karburatör soruyorlar değil mi benzinli araçlar için +_+
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Sonuçları ne zaman açıklanıyor biliyomusunuz?
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kaputu açınca bütün parçaları dışarıda motor mu kaldı artık.. serviste bile motoru bilgisayara bağlıyorlar önce.. geriden gelmeye devam etsinler. karburatörmüş ehhehe
h1v Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Sınavda yoktu ama kitapta vardı galiba , sadece dizel motorlar enjeksiyonlu oluyomuş :)
Aykan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 http://www.ehliyetsinavsonuclari.com/ehliyet_sinav_sonuclari.htm 17 sinde acıklanıo sanırım burdan ogrenebilirsiniz
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yakında sınavlardaki motor bölümü kaldırıyorlarmış diye duydum. sınavdaki motor ve sağlık soruları çok kolaydı gerçi sınavdan önceki gece sadece bu ikisine çalışmıştım ve yüksek bekliyorum.
prozzak Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 yazili sinavda son 15 dk herkesin kopya cekmesine musaade etmislerdi :) hanzolar ve kizlar nasil gececek yoksa [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 00:18 tarihinde, prozzak tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar