Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

WC III Dota Pvpgn Sunucu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"millete kuyruk acısı verdik" değil de "yaa milletin ne kuyruk acısı varmış" demek,

"biz nerede yanlış yaptık da bu konu bu hale geldi" değil de "millete bak, bize cevap yazıyor" demek

daha doğrusu bu şekilde fütursuzca düşünebilmek hoş olsa gerek.

dela dedi ya, alt kültür darbesidir belki..
Mesaj tarihi:
oo jeton atti biri daha.

yaptigin "veled" hareketler sebebiyle dislanip, ustune ultima serverinda da devam edip, sonra ozur dilemedin mi sen benden?

benim nub oldugum gunler takimlar ona gore yapiliyodu bastan, ben de tramvay gibi oynuyodum. takimlar olmadiysa cikiliyodu gerekirse ben oynamiyodum. gelip agladim mi? kankami cagirdim mi?

ekmek olmasa patide oyun oynanamayacaginin da farkindasin umarim belli bir sure icin. ondan baska bir fistan acabiliyodu host. gir sen topla kuzenini kankani takil oyun, servera girmeyin demiyoruz ki.

bizim oyunumuza gelmeyin.
Mesaj tarihi:
Ben sadece kendimden bahsetmiyorum. Kaç adamı attınız, kaç adamı dışladınız. Benim sana bir garezim yok, özür de diledim dediğin gibi. Ama bu demek değil ki yaptığınız her şeyi onaylamak zorundayım. PvPGNde yaptığınız saygısızlığı siz de biliyorsunuz. Yarım saattir "biz böyleyiz yeaa" ayaklarındasınız. Yakışmıyor bence.

Ekmek dediğin adam da elimde replayları olup, oyunda istediğine küfür eden, istediğini atan, saygısız herifin teki. Onun dışında oyun kurulamıyordu diye de bi olay yok. Oyun kuracak çok adam vardı, o hemen kurup topluyordu milleti, kankileri dışında bir kaç adam daha alıp oyuna diğerlerini atıyordu başlatıyordu. Servera moderasyon gelse dakikasında ban yer o bu tavrıyla.
Mesaj tarihi:
ben whisp atiyodum onu at bunu at diye ayip olur diyodu ekmek, gene de kirmiyodu atiyodu. hayir kurumuna bagli calismiyor oyunlar, ipimizle kusagimiza eslik eden ikiliye bagli.
Mesaj tarihi:
"Ben sadece kendimden bahsetmiyorum. Kaç adamı attınız, kaç adamı dışladınız. Benim sana bir garezim yok, özür de diledim dediğin gibi."

Su cumleyi okurken ole bi guldum ki sirkette karismda oturan muhasebeci kiz ve babam noluyo diye bana baktilar. Way yavrummm ne kadar uzulmusun sen ya solseydin alirdik seni aramiza oynumuza.

Ekmek dedigin saygisiz dedigin adamda bana, sly-one a , efenime soliyim orcun bapa felan oynu oreten adamdir. Adam 450 oyun bana tek tek skill build item list verdi bi kere git tutorial oku strategy guide oku demedi. Benden de kucuk oldugunu ben asirlar sonra orendim ona ragmen en ufak bi saygsizliginida ne bana ne baskasina karsi gordum.

EE demekki adamina gore davraniyo.
Mesaj tarihi:
Merak ettim hakikatten. 1-2 ay oluyor diyorsan daha da merak uyandırıcı. Acaba Aradhell accıyla oynarken mi oldu ? Neyse at da bakayım ben bi ilk
Mesaj tarihi:
Ben Dela'dan ondan özür dilemedim. Bahsettiği hareketlerimden dolayı dedim. Alırsan ekime almazsan skime hatta.
edik: hayır bi de ekmek benim yaptığım hangi kötü hareketi görmüş ki? küfür mü ettim? quitterlık mı yaptım? aşağıladım mı? killini mi çaldım? varsa bi replayınız çıkartsanıza lütfen

[ Mesaj 27 Temmuz 2007, Cuma - 12:31 tarihinde, Dev tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ya Dela bırak lütfen ya, siz hiç fiş çekmediniz sanki. Oyunun ilerleyen dakikalarında base e girmişsiniz falan. ayrıca koy replayı görelim. millet evet lan çek fişi çek muhabbetinde bizim takımdan. sanki tek başıma çekiyorum lan ben fişi demişim. oyunun yarısında bam diye çıkan ekmek guud, oyun bitimine yakın takımıyla anlaşıp fiş çeken devoçi kaka. Çay koy gel
Mesaj tarihi:
Ahahahah, team speak kullanırken son ses müzik açıp topunuzu düşürücem diyen sen değil miydin? Neyse , çok konuşmaktan başka suçum olmadığına inanıyorum ki bu da ekmeğin adamına göre muamelesi yapması için yeterli galiba.

Lütfeeaaan beniğğ oyuna aleeeeeennn :(((:(:(:(:(
Mesaj tarihi:
iste samimiyetin sagladigi oyun alani ile disardan gelen yabancinin yaptigi yavsakliklara karsi gosterilmeyen musama. davranislari ayarlarken samimiyeti gozden gecirmek onemli bu acidan oldukca.
Mesaj tarihi:
tamam bap haklısınız siz. enseye tokat döte parmak konuştum ben. ona buna sataştım. küfür ettim bin yıllık kankiymişiz gibi. fiş çektim eeeeh diyip.
ha ne olcak ? akşam sıkılıp dotaya girmek istediğimde gene kick yiycem en kötü ihtimal sonra bot atıp oynamak düşecek bana. sağolun anlayış ve hoşgörünüz için.
Mesaj tarihi:
Ekmek sonradan girdi aramıza , kimse tanımıyodu bile herifi , ulan adamı herkes çok sevdi bağrına bastı , bu işte bi iş olması lazım ki sen ağlıyorsun , herkes Ekmek'i savunuyor değil mi ? Ekmek laf geçirmez kaaardş .
  • Yeni Oluştur...