jestergod Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Warcraft III Pvpgn Sunucumuz açılmıştır Oyun dünyasında yıllarca oyuncu olarak bulunduğumuzdan bu yana eksik kalan yönleri tamamlamak , yeni bir yapılanma ile türkiyedeki tüm warcraft ve dota oyuncularını DTR çatısı altında birleştirmek adına sunucumuzu hayata geçirdik. Takım sistemi ,Ödüllü Takım turnuvaları , 1vs1 PvP Turnavaları ve Dota Lig'imiz tüm oyuncularımıza açıktır... Sunucumuz hakkında detaylı bilgiye www.dotaturkiye.com adresinden ulaşabilirsiniz.
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 abi niye yapıyosunuz böyle şeyler :( oyuncuları boluyosunuz herkes zarar goruyo waxxi neyimize yetmiyodu, pati de var hem, zate bolunuyo oyuncular bide siz actiniz iyce azalicak server basina dusen adam sayısı
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hani çok oynayan birisi de değilim ama iyi böyle oluşumlar. waxxi var diye başka olmasın diye bir şey yok hem. kendi adıma pati'yi yeterli bir oluşum olarak görmüyorum. kural, yaptırım vs. olmaması büyük kayıp. nitekim 1 gün içinde waxxi'ye geri döndüm. sonuçta kendini bilmez insan pati'de de var ama bunu engelleyecek yaptırım yok. waxxi'de daha fazla kendini bilmez insan olsa da en azından yaptırım oranı daha yüksek. o yüzden umarım güzel bir oluşum olur, biz de oyuncular olarak alternatif imkanı bulmuş oluruz. kolay gele.
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 valla paticiğe o kadar girdim bir tane lavuk insan göremedim hepsi birbirinden güzel insanlar
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Her iki Pati serverında (UO ve WC) da tanıdığım insanlarla oynamak için bulunuyorum. Yoksa bir çok kalabalık ve ilgilenilen shard var ve Pati'de her ikisinde de yönetimin ilgisini yetersiz buluyorum. Ama yine de benim eğlenmeme yetiyor serverlar. Neyse, açmışsınız serverı, bize hayırlı olsun demek düşer. Ama bence de gerek yoktu yeni bir servera. Sonuçta bir mmorpg değil bu, sıfırdan falan başlamıyor hiçbir şey. O yüzden sonradan veya en başından oynuyor olmak bir şey değiştirmiyor. Kapasite vs. sorunu da yok. Waxxi'den + ne var bilmiyorum. Ancak cazip artıları varsa iyi olmuş diyebilirim.
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 patideki az kişi ve yönetim sorunlarından waxxideki veletlerden lamerden uzak online oyuncusu çok denetimleri sıkı bir server güzel olur hayırlı olsun
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Patiye pati diye giriyorum. Arada deredeki abuk subuk olan insanlara gözyumuyorum çünkü girmemek benim elimde, zorla oynatan yok. Ha ciddi oyun mu oynanıcak, waxxi de belli bir kadro var oyun terbiyesi ve tecrübesi açısından, onlarla paşalar gibi oynarsın. Ha pati biraz daha kalabalıklaşır, yönetim gelirse burası da ciddi bi yer olabilir. Reklam hoş olmamış, ben de bölücülüğe karşıyım. [ Mesaj 09 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:26 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bölücülük diye bişey yok. orayada insanlar gittiğine göre var demekki böyle bi ihtiyaç.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bannerinda world of warcraft logosu duran serverdan hayir gelmez ama.
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 senden de hayır gelmez dela. oluyor yani böyle şeyler ;)
jestergod Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Sizin yıllardır oynadıgınız ismini söyleyemeceım server suanda lamerlerden cocuklardan vs vs gecilmiyor.Forumdaki raporlara bakılmıyor adminlerin kankasına ayrıcalık tanıması gibi bi cok sey.
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Neyse ne canım umarım güzel ve başarılı olur waxxi dede zaten baya bi lamos var son zamanlarda eu dada baya bi lamer fırlaması oldu leaversiz oyun yok
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 waxxide artık hostlar bile quiter oldu bıktım usandım sizin kurduğunuz serverın versiyonu ne buarada
raider Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 sadece dota mı oynuyorsunuz pg yapan varsa uğrıyayım bende.
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 patide yontim yetersizligi nedir ki zaten 10 kisiyiz gayet elenceli bi sekilde oynuyoduk en son
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 pati sunucusunu begenmeyenlerle zaten oynamıoz. waxxi lamerları gibi bişey. çat topluyoruz msn den falan tanıdıkları atıyoruz oyunumuzu zevkli bi şekilde. yönetim sorunuda yok.
jestergod Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2007 1.21a Versyonla Giriş Yapabilirsiniz Servera giris İcin Hersey forumda mevcut.
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 internet veya online oyunlar bölümünde fln yapsan bence reklamı daha yerinde olur. bura pati serverları bölümü ne de olsa :)
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 said: patide yontim yetersizligi nedir ki zaten 10 kisiyiz gayet elenceli bi sekilde oynuyoduk en son said: pati sunucusunu begenmeyenlerle zaten oynamıoz. waxxi lamerları gibi bişey. çat topluyoruz msn den falan tanıdıkları atıyoruz oyunumuzu zevkli bi şekilde. yönetim sorunuda yok. işte fistan demiş, tanıdıkları toplayıp oynuyoruz diye.. öyleyse keşke yöneticiler belirtse, arkadaş arkadaş oynayın siz de.. zira benim pati'deki ilk günümde, 2 oyunu zevkle oynadıktan sonra 3. oyunda bonepart ve dela ile aynı takıma denk geldik. kendileri daha lvl 3-4 gibi ben ve takım arkadaşıma (ki kendisini tanımıyorum) "nuub höd hed" dedikten sonra kankalarıyla oynamak için oyundan çıktı. karşı takım da lafını etmeden ayrıldı zaten, sonra kanka kanka kurmuşlardır oyunlarını. ben zaten bunu gördükten sonra, gider waxxi'de oynarım daha iyi. orda da aynı saçma muhabbet var ama yaptırım şansı da var işte. bunu demek istedim. konu doğrudan muhattapı tarafından buraya getirilince, söylemeden edemedim.
jestergod Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 bu bölümde wepla konularıda var ama dimi? (:
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2007 onlar serverdan önce açılmış konular. Ayrıca diğerlerinin kötü yönlerini ortaya çıkararak değil, kendi farkınızı ortaya koyarak reklam yapmak etik açıdan daha iyi olur sanırsam
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 o diilde karamba vardı eskiden, negzel di
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2007 said: Ayrıca diğerlerinin kötü yönlerini ortaya çıkararak değil, kendi farkınızı ortaya koyarak reklam yapmak etik açıdan daha iyi olur bence de daha iyi olur. acemilik işte.. veya yapacak başka reklam yolu olmamasıdır bilemicem de hoş değil bence bu topic
Öne çıkan mesajlar