Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Besıktas - Elazıg

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kahretsin yine 5 ledik[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
bakalım gazeteler yine başsayfa yapacak mı voleybolu :)

chelsea maçında ne kadar mücadele ettiyse takım bugün o kadar az mücadele etti. avrupa maçlarından sonra hep oluyor bu durgunluk zaten sabah maçlarıdna kötü oynuyoruz o da eklenince üstüne chelsea maçında oynayan 5 kişinin bu maçta oynamaması da eklenince olur bu kadar

maç başı gol ortalamamız 3 oldu bu arada :)
Mesaj tarihi:
BEŞiktaş man![hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
Ya kardeşim sıkıldım Beşiktaş ın maçlarından. Ne bu be her maçta 5 tane baydı ama aaaa!
Bir haftada 12 gol atılırmı ya.

Beşiktaş yine kötü oynamıştır herhalde ama elazığ çok zayıf olduğu için yenmişizdir. Dimi?[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
doğruyu söylemek gerekirse bende sıkıldım gelene 5 gidene 5 (altı üstü 2 maç ya neyse) ama böyle devam etsinler ya maçlarda fazla heyecan olmuyo ama atıoz işte
şu fbnin rekoru geçelim bu sene 103 gol bu gidişle geçeriz gibime geliyo hadi hayırlısı bakalım[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 05 October 2003 18:12 tarihinde demiş ki:
Lucescuyla asla geçemeyiz adam 5 ledik den sonra taktik değiştiriyor. Çok mütevazi.
Ayrıca tamamen ofansif futbol oynamıyor.[hline]bla bla bla ...

öle deme adam meslektaşlarının kovulmasını istemiyo mütevazi adam :) dizginleri salsa heralde 10 fln atarız hehe ama ben rekoru kıracağımıza inanıyorum her maç 3 gol tamam 102 oluyo 2 de araya biyere sıkıştırırz tamam işte ;)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

Mesaj tarihi:
rakibe acıdığından değil de takım boş yere enerji ahrcamasın diye yapıyo bence :)

bu arada 5 demişim pancuyu unutmuşum 6 olacaktı :)
said:
Raid3r, 05 October 2003 16:59 tarihinde demiş ki:
chelsea maçında oynayan 5 kişinin bu maçta oynamaması

[Bu mesaj Raid3r tarafından 05 October 2003 18:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
maçı izliyenler şeye dikkat ettimi ya bu pepsi maçın kilit adamı fln diyo her maçta başlamadan önce bu maçta pancu dedi ben yarıldım ztn pancu oynamıyo nasıl kilit adam oluo lol :)[hline]Unutmayınki asıl olan Hayattır...
Hayatta Beşiktaş!

[Bu mesaj -Blind- tarafından 05 October 2003 18:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Beşiktaş Dergisindeki röpörtajında Kocaeli (0-5) maç için şöyle demiş :

Feyyaz Uçar: 5-0 öndeydik Hoca -söyle yavaşlasınlar- dedi. Biz 10-0 falan alışık olduğumuz için şaşırdık. İstemeyerekte olsa söyledim.Hoca, -rakibi zor durumda bırakmayalım- dedi. Rakibe karşı değişik bir saygı şekli var.

Lucescu: Feyyaz doğru söylemiş. Rakibe saygım var.Ben hiçbir zaman rakibi düşman olarak görmedim.Kocaelispor zorlukta olan bir rakipti.Kazanmak zaten yeterliydi.Rakibin zorluğundan faydalanmanın 5-0 dahada üstüne gidip geri alınmayacak yaralanmalara sebep olmanın bir anlamı yoktu.

-Fenerbahçe olsaydı?
Luce: Yine aynı şeyi söyle aynı şeyi düşünürdüm.

-Biz hiç 6-0 kazanamıyacakmıyız?
Luce:Kazanabiliriz olmaz diye birşey yok. Orada durum farklıydı takım ve oyuncular zorluk içersindeydi.Birşey daha Fb-Gs yi 6-0 yendi. Yenmesi takıma ne verdi? Fb ligi nerede bitirdi?Sadece fb li oyuncuların kafalarının yukarı çıkmasını sağladı. Bir antrenör bu konuda çok dikkatli olmalı ne zaman gitmek ne zaman fren yapmayı bilmeli.[hline]bla bla bla ...

Mesaj tarihi:
102 gol rekoru fb nin elinde miydi?
Ben sanki öyle hatırlıyorum. Eğer kıracaksanız şu rekoru kırın isterim. Böylece ne zaman maç muhabbeti açılsa ligde gol rekoru bizde diye vıraklayan fbli arklar susar bizde rahatlarız.
Mesaj tarihi:
said:
Darksun, 05 October 2003 16:54 tarihinde demiş ki:
Kahretsin yine 5 ledik[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''

:D
Sıradakını alalım sımdı...[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...
William Shakespeare
[b]Ben Ve Köpeğim...
icQ=150389142
Mesaj tarihi:
said:
bLaQ, 06 October 2003 05:13 tarihinde demiş ki:
Bi fenerlileşme sezinliyor ve üzüLüyorum :([hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-

Hakaretmi bu anlamadın ama neyse.
beşiktaşa başarılar dilerim ligde fenerin ardından şampiyonlar ligine katılacak güçte oldugunuz belli oldu[hline]i love this game!
Mesaj tarihi:
said:
-Apex-, 06 October 2003 11:37 tarihinde demiş ki:
besiktas bence sampiyon olucak gucte bizde arkasindan sampiyonlar ligine gidebilecek gucteyiz .

İ$te adamım, senin fenerli doğman bi hata ya.. .)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =-
  • Yeni Oluştur...