Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Namecheap'in tum servisleri cok iyi. Blog hostong de iyi ve ucuz, mail hosting de ucuz ve iyi. GoDaddy'nin adi sorunlardan soruna zipliyor: https://en.wikipedia.org/wiki/GoDaddy#Controversies Namecheap bitcoin bile kabul ediyor. SOPA doneminde Namecheap ayaklanmisti, GoDaddy SOPA'ya destek veriyoruz diye aciklamada bulumustu.
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Darestan said: godaddy 1$ Yeni uyeysen, ilk domainin $1, sonra gecirmeye basliyo. Bi de kupon kodlari $1'a aldigin domain'lerde islemiyo.
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 yeni üye ilk domain değil ya, benim 6 yıldır aynı hesabım, 8 9 domain aldım 1$ dan kuponla, renew kuponlarıyla da yeniliyorum bir sıkıntı yok
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Godaddy Renew'de geçiriyor ibneler ya var mı kupon vs temin edebileceğimiz bir yer?
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 di said: Okudugunuzu mu anlamiyosuz anlamadim ki. Para ya da domain dedim. Ondan onceki post'ta da isimtescil, hedetescil hodotescil farketmiyo dedim, ondan da yukardaki GERGE'in post'iunda adamin birinin domain'ininin calindigini iddia eden link var. Bilal'e anlatir gibi anlatayim; Olay domain falan oldugunda bilmediginiz yerden alisveris yapmayin. Elinizdeki kuponu kullanmamayi enayilik olarak gormeyin. kullanmıyorum işte veriyorum lazım olursa diye sdf. tek enayilik siteye üye olmak oldu tc kimlik no gitti okadar
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Uye olurken TCKN istediklerini gorunce kapa tusuna basman lazimdi zaten. Ne TCKN'si lan?
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 name cheap ten "sevis.me" yi aldım 2 saat önce sdfsd yukarı dudulluya webcam seks sitesi kurarım artık. ya da müslüman propogandası yaparım sevişme! savaş diye. of iki yönlü oynayabilen sol kanat gibi site aldım. mutluyum.
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 godaddy tr kısmını kim yönetiyorsa tam bir çakallık merkezi olmuş. 1 usd .com kuponu ile domain alıyordum , ödeme sayfasında 2.20tl gözüktü , kredi kartı bilgilerini girdim çat diye 22 küsür lira çekmişler. Eskiden ing olan sitede hiç böyle çakallıklar olmuyordu , kupon kodu çalışmıyorsa zaten uyarı çıkıp fiyat değişmiyordu.
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2015 Oha benim konummuş :p Geçenlerde şöyle bir durum yaşadık saçma geldi biraz. 2 Godaddy kullanıcısı var, A ve B. A kendi bilgisayarından, kendi kullanıcı adı ile istediği domaine bakıyor, fiyat 10 USD (rakamı salladım) B kendi bilgisayarından, kendi kullanıcı adı ile A'nın istediği domaine bakıyor, fiyat 7 USD. A kendi bilgisayarından, B'nin kullanıcı adı ile login oluyor, fiyat 7 USD. A kendi bilgisayarında B'den logout yapıp, A ile login oluyor, fiyat halen 7 USD ve satınalıyor, sorun yok. A'nın hesabında 15'e yakın domain adı var, B'de daha az falan. Garip :p
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 valla türkiyeden düşünürsen ben kebirhost kullanıyorum ...
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Dark_Soul said: godaddy tr kısmını kim yönetiyorsa tam bir çakallık merkezi olmuş. 1 usd .com kuponu ile domain alıyordum , ödeme sayfasında 2.20tl gözüktü , kredi kartı bilgilerini girdim çat diye 22 küsür lira çekmişler. Eskiden ing olan sitede hiç böyle çakallıklar olmuyordu , kupon kodu çalışmıyorsa zaten uyarı çıkıp fiyat değişmiyordu. Yok la bi Yanlışlık olmuştur hemen düzeltirler bildirseydiniz . Ayrıca tl fiyatları dolar kurundan düşük oluyor
Öne çıkan mesajlar