Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Domain Alimi

Gangren

Öne çıkan mesajlar

konuyu ufaktan uplıyorum

isimtescil.net'ten 25 liralık 2 tane kuponum var. 2 tane domain almaya yeter heralde .com 8.5 dolares diyor.

isimtescili nette yerden yere vurmuşlar ekşi donanımhaber şikayetvar falan gömçürmüş resmen.

ben hosting falan almıcam ama ihs'de takılıyorum zaten o işler için de kupon varken kullanayaım dedim.

günümüzün yorumlarını duyayım
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Alan adi aliyorsun, kotu olsa ne olacak? Bir kere girer ve nameserver'larsi DigitalOcean gibi duzgun bir yere yonlendirirsin (orada ucretsiz alan adi barindirabiliyorsun, arabirim cok rahat), bir daha sitenin kendisini gormezsin.

...demistim ki sunu gordum: https://eksisozluk.com/entry/50118919

Bu ne la?
Sosyal ağlarda paylaş

GERGE said:

Alan adi aliyorsun, kotu olsa ne olacak? Bir kere girer ve nameserver'larsi DigitalOcean gibi duzgun bir yere yonlendirirsin (orada ucretsiz alan adi barindirabiliyorsun, arabirim cok rahat), bir daha sitenin kendisini gormezsin.

...demistim ki sunu gordum: https://eksisozluk.com/entry/50118919

Bu ne la?

Kardeş bura türkiye ne bekliyon diyesim geldi sdf
Sosyal ağlarda paylaş

İsimtescil'in tek kötü yanı yönlendirmelerinin çok geç yapılması ve taahhüt edilen 48 saatlik zaman diliminin bazen aşılması. (Bu konuda da en hızlı olarak name.com ve resellerclub gördüm, şu anda da resellerclub ile çalışıyorum.) Onun dışında, domain çalma, yenilemede aksaklık, satın alım işlemlerinde sıkıntı çıkmıyor.

Elinde kupon varsa kullan tabi. Sonsuza kadar isimtescil kullanmana gerek yok. Transfer eder geçersin eğer satın aldığın alan adını ilerde de kullanmak istiyorsan.
Sosyal ağlarda paylaş

Okudugunuzu mu anlamiyosuz anlamadim ki.

Para ya da domain dedim. Ondan onceki post'ta da isimtescil, hedetescil hodotescil farketmiyo dedim, ondan da yukardaki GERGE'in post'iunda adamin birinin domain'ininin calindigini iddia eden link var.

Bilal'e anlatir gibi anlatayim;

Olay domain falan oldugunda bilmediginiz yerden alisveris yapmayin. Elinizdeki kuponu kullanmamayi enayilik olarak gormeyin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...