Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 konuyu ufaktan uplıyorum isimtescil.net'ten 25 liralık 2 tane kuponum var. 2 tane domain almaya yeter heralde .com 8.5 dolares diyor. isimtescili nette yerden yere vurmuşlar ekşi donanımhaber şikayetvar falan gömçürmüş resmen. ben hosting falan almıcam ama ihs'de takılıyorum zaten o işler için de kupon varken kullanayaım dedim. günümüzün yorumlarını duyayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 domain e ne yorumu yahu alırsın biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 ben de öyle diyorum da o kadar ağır şikayeti görünce lan domain alcaz alt tarafı dedim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Alan adi aliyorsun, kotu olsa ne olacak? Bir kere girer ve nameserver'larsi DigitalOcean gibi duzgun bir yere yonlendirirsin (orada ucretsiz alan adi barindirabiliyorsun, arabirim cok rahat), bir daha sitenin kendisini gormezsin. ...demistim ki sunu gordum: https://eksisozluk.com/entry/50118919 Bu ne la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yani abi domain adı diyip geçmemek lazım değil durum. yemeksepetinden kazandım kuponları. partnerlik varsa iyi firmadır heralde dedim. araştırıp alsaymışım keşke. hiç kazanmasam daha iyidi şimdi aklım karıştı ajsgasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yok öyle bi şey 7 yıldır kullanıyorum, hayır olsa zaten koyar ss mss fatura fotokopisi vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 milyontane kötü yorum. 2 tane olumlu gördüm. adam fatura matura farketmiyo diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 GERGE said: Alan adi aliyorsun, kotu olsa ne olacak? Bir kere girer ve nameserver'larsi DigitalOcean gibi duzgun bir yere yonlendirirsin (orada ucretsiz alan adi barindirabiliyorsun, arabirim cok rahat), bir daha sitenin kendisini gormezsin. ...demistim ki sunu gordum: https://eksisozluk.com/entry/50118919 Bu ne la? Kardeş bura türkiye ne bekliyon diyesim geldi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 bok at izi kalsın, her domain firmasına yapıştırılan şey zaten şu aman aman sex.com u aldım kendilerine aldılar :((( diye. gerçek olsa koyar faturasın, fatura numarasını silke silke alır o domaini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 İsimtescil'in tek kötü yanı yönlendirmelerinin çok geç yapılması ve taahhüt edilen 48 saatlik zaman diliminin bazen aşılması. (Bu konuda da en hızlı olarak name.com ve resellerclub gördüm, şu anda da resellerclub ile çalışıyorum.) Onun dışında, domain çalma, yenilemede aksaklık, satın alım işlemlerinde sıkıntı çıkmıyor. Elinde kupon varsa kullan tabi. Sonsuza kadar isimtescil kullanmana gerek yok. Transfer eder geçersin eğer satın aldığın alan adını ilerde de kullanmak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2015 yönlendirmede bazen geç olabiliyor evet, o konuda ihs baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2015 ihs ile çalışıyorum ben bayadır. kupon olunca hmpfs çektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 lan wordpress hosting paketi içinmiş. ihtiyacı olan var mı? boşuna kayıt olduk bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Ya demiyim demiyim diyorum da hic otel veliahti biri gibi mi su cocuk allaskina? 25 liralik kupon icin ugrastiklarina bak yarebbim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 öyle öyle otel yapılıyor panpi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 zenginliği niye enayilikte karıştırıyosunuzki? anhora gibi parayı sokakta bulmadık sfd. bedava bişey var elimde niye kullanmiyim? gelip buraya en ucuz domain kimde diye mi sordum ihtiyacı olan varsa öm 2 tane kod yolliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darestan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 tam da domain alcaktım yolla pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 isimtescil, sesimtescil, domaintescil farketmiyo, kaptirsaydin bi sekilde parayi ya da domain'i, gorurduk o zaman laf attigin anhora'yla benzerligini. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 nereye para kaptırıyorum anlamadım? kodu denedim olmadı. webhosting paketi içn geçerliymiş sadece bu kadar olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Diyorum ki bu tip konular hassas konular. 2 kurus kar edicem diye bilmedigin etmedigin yerden alip da para ya da domain kaptirsaydin gorurduk enayiligin sadece pintilikle olmadigini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 abi bedava kuponla nası para kaptırıyorum onu soruyorum ben de sana. geldik yazdık işte isimtescil ne alemdir diye internetteki yorumlar döşemiş zten. hosting alınmaz domain alınır dendi. oldu btti yani asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 hem zengin hem haksiz. normalde olacak is degil. ben bi zengin ve hakli modu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Okudugunuzu mu anlamiyosuz anlamadim ki. Para ya da domain dedim. Ondan onceki post'ta da isimtescil, hedetescil hodotescil farketmiyo dedim, ondan da yukardaki GERGE'in post'iunda adamin birinin domain'ininin calindigini iddia eden link var. Bilal'e anlatir gibi anlatayim; Olay domain falan oldugunda bilmediginiz yerden alisveris yapmayin. Elinizdeki kuponu kullanmamayi enayilik olarak gormeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Namecheap'den alip geciyorum ben, oyle garip yerler gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2015 godaddy çok pahalı diye mi almıyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar