Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kısa keseyim; 1000 +/- (250) YTL limitim var, sadece kasa toplayacağım ve bol bol oyun oynayacağım. Tavsiyeleriniz nelerdir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 - AMD64 Anakart EPOX EP-MF4 ULTRA (NF4 Ultra, GLAN, SATA, RAID, AM2) 107 USD+KDV - Ram KINGSTON HyperX KHX6000-D2K2 2048MB KIT (2X1024MB) 153 USD+KDV - CD-DVD Sürücü SAMSUNG 18X Double Layer LightScribe (BOX) 41 USD+KDV - Ekran Kartı LEADTEK 256MB Winfast GeForce PX7950 GT (PCI-E) 264 USD+KDV - Hard Disk SEAGATE 320GB 7200RPM 16MB SATAII NCQ 95 USD+KDV - AMD İşlemci AMD Athlon 64 X2 3800+ AM2 (2.0GHz, 1024K, AM2) BOX 96 USD+KDV - Kasa COOLER MASTER Centurion 534 Plus 430W (Siyah) 99 USD+KDV uygunmudur dolar ne kadar bilmiyom ama o kadar uçmamıştır heralde. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 08:45 tarihinde, kermit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1310 YTL bugünkü kura göre kermitinki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bir arkadaşa kermit'inkiyle nerdeyse tıpatıp aynı bi sistem kurmuştum. çok memnun şu an. hatta sanırım tek önemli fark 7950GT'nin 512mb olmasıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 O da o kadar önemli değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 1950xt warken 7950gt son derece gereksiz.. ayrica x2 3800 çürük bir cpu, quad core lar cikacakken bari ya x2 6k al ya da bekle az daha, hazir C2D Q6600 un fiyati 266 lara inmi$ken.. ram konusu da onemli aslinda.. kingston, markaya bakip aldanmaktir bence..ama fiyatı uygun, alinabilir.. N force 4 un zamani gecti, anakartta ba$ka alternatiflere yonelmelisin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 x2 3800 hiç de çürük bir cpu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yanki sen ne anarsin bilgisayardan ya dinemeyin siz eshi amd 4 life diyorum ek olarak ekran karti 256 deil mumkunse 512 al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya bi gec, ekran kartini megabyte indan konu$an adamdan hayir gelmez =) herneyse, amd 3800 e curuk dememin nedeni artik omrunun sonunda olmasindan.. ileriye donuk yatirima gelmez... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ileriye donuk yatirim ne ya,gayrimenkul mu aliyoruz..Quad core demisin de basli basina fiyati adamin butcesi kadar zaten o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 napcan ayrica quad coreu server kuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ileriye donuk yatirim demek 1 sene sonra dx10 kartlar ve oyunlar oturdugu zaman yalnizca ekran karti degi$tirerek toplamda 3-4 sene kullanacagin makina demektir.. benim arkada$a tavsiyem makineyi $imdi toplamak yerine biraz beklesin..3800 un uretimi durdu sanırsam , 1-2 aya i$lemci fiyatları da uygun hale gelecektir zaten..cok ara bir donemdeyiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 amd 3800+ 130ytl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 görüntü kartını 8800gts seviyesinden yukarıya çıkarmadıkça amd x2 3800+, x2 4200+ gibi cpu'ların üzerine çıkmak mantıksızdır. F.E.A.R 1600*1200 çözünürlükte CPU karşılaştırmaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Yeni bilgisayarla ilgili konularda en nefret ettiğim olay bu işte, milletin birbirini yemesi ama sonuç çıkmaması =P Şimdi nedir olay? Biri çürük diyor, 1-2 ay bekle diyor, diğeri onu dinleme sen diyor. Ne yapayım ulan, oyun oynamak istiyorum be! eki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi 1-2 ay beklersin. bu sefer atmosferik ekran kartı çıktı derler onu beklersin. sonra insanlar uzaya çıkar, biz marstayken sen hala ekran kartı almamış olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 normal bi zaman olsa tamam pru haklısın da... çok değişiyo teknoloji şu anda. DX10 diyosun. Bi sürü yenilik diyosun. 64 bit diyosun Vista diyosun.... bunların oturmasına daha çok var. Şu anda idare edebilen bi bilgisayara sahip kişinin parası ucu ucuna yetiyosa yaptığı upgrade zarar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Yani en az 1 ay bekle diyorsunuz. Peki bu bekleme bana tam olarak ne kazandıracak, onu bir öğrenebilir miyim? O kadar uzak kaldım ki donanım olaylarına, hiç bir fikrim yok şu anda piyasayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Dediğim şöle: 1 aydan daha fazla beklemen daha karlı olur, ama bilgisayarın şu an idare ediyosa... Yok, etmiyosa ve sen de dayanamıyosan, kop da gel. :) Yapacağın upgrade zaten eskiyecek benim dediğim zamana kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Şöyle söyleyeyim, Celeron 433. Evet. Hâlâ. Yani demek istediğim, artık oyun oynamak istiyorum, kendi bilgisayarımda hem de. Yani en azından üç boyutlu bir şeyler görsem, o da yeter. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 O değil de, FEAR 1920x1200x32 4xAA 16xAF x1950xtx 47 FPS. ĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞÜÜÜÜÜHHHHHHHHHHHH be abicim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Ya Prudent, anladığım tek kısım "O değil de" kısmı oldu. Onda da konuyu değiştirmeye çalışıyorsun, döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Dövme abi pls :( burdan mayfer'in verdiği linke tıklamadığın bile belli oluyor, püü utanmaz [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 07:16 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Asteroth, o zaman ileriye uyumlu bişeyler al işte. Beklemene gerek yok fazla :) elindeki alet harbi çöp olmuş eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Elimdeki alet hurdaya çıkalı çook oldu zaten. İleriye dönük bilgisayarı da size sordum zaten, konunun açılış amacı o =) Yazıverin bari şu parçaları, fazla kastırmayın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar