Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kanal D: Genco

LathspeLL

Öne çıkan mesajlar

ben dizinin hepsini izlemedim ama izlediğim kadarıyla o kadar da kötü değildi. gerçekleri de yansıtmıyor değil. misal o kenar mahalleden geçen kıza sarkılması. sonra o sarkan heriflerin üniversite öğrencilerine bakıp türlü saptamalar yaptıktan sonra gelen müziğe "niye ingilizce kaaardeşimm. türkçenin suyu mu çıktı. bu ne böyle gıy gıy" fln diye tepki vermeleri. en güzeli de bin türlü sıfat yakıştırıldıktan sonra bu üni öğrencilerine son konuşan arkadaşın "yani vatan haini de diyebiliriz bunlara di mi ağğbi" tepkisini vermesi, önce superman olarak görülen elemanın temizlik yaptığı görülünce bir tiksintiyle bakılması horgörülmesi falan filan.

ayrıca bence oyunculuklar da fena değildi. bence çok güzel süper kahraman olayı çıkar bu diziden. yurtdışında yeni yeni başlayan sıradan insanların süper güçleri hedesi gayet güzel de oturabilir bu dizide.
Sosyal ağlarda paylaş

ulan genco diye birini taniyorum ama
euauhauh
o pek kadir inanir davranisli deildi
bu arada bi dizide yetericne guzel kiz warsa senaryo fean gerekmektedir bunu anamayan arkadaslara once bi soliyimde
mesela selena war
su okullu buyucu dizisi war
en iyisi hepsi bir arada mi ne war
hepsi war
gulcin war denk dustukce izliyorum
Sosyal ağlarda paylaş

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=3845&p=33&rid=2368
yalnız adamlar direk memory cardı siteye boşaltmışlar
ben bile 2-3 kerede doğru açıyı şekli buluyorum aynı foton milyon tane çekmişler
bu arada genco odun gibi dursa da kız gidici gibi, keşek daha önce duysaydık be bu da gitti elden

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 16:59 tarihinde, forgiver tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@lathspell

hmm demek ufkun genişlemesi yalnızca amerikan ve ingiliz dizileriyle oluyormuş. ne kadar da geniş ufuklu bir insana yakışır bir düşünce değil mi?

eğer senin bakış açından baksaydım ve kendimi değerlendirseydim bakalım nasıl değerlendirirdim kendimi?

kanal e zamanlarından beri cncb e nin sıkı bir takipçisiyim. saçma salak olanlar dışında hiçbir diziyi kaçırmadım. kült olanların 2 ila 4 defa arası izlemişimdir her bölümünü (seinfeld - married with children vs) bu durumda nirvana ya mı ulaşmış oluyorum?
sana göre evet bana göre hayır.

peki bir de seni, senin o aşmış bakış açından değerlendireyim. meselâ şu başlığa bir göz atalım mı ne dersin? ne kadar da ingiliz ve amerikan dizilerinin hebisini yalayıp yutmuş bir insan olduğunu açıkça belli etmişsin orada zaten ve bana fazla söz bırakmamışsın. (ha bu arada evli ve çocuklu vardı. yine ege aydan ın oynadığı. onu da seyretmeni tavsiye ederim. yabancı versiyonunu seyretme bile. hiç bir işe yaramaz). peki sen de hiç bir halttan anlamayan zekasından şüphe edilecek birisi mi oldun şimdi. sana göre evet bana göre de evet ama bahsi geçen konudan dolayı değil en azından.

işkembeden bolcana atıp klavye arkası egomuzu tatmin etmeyi bırakıp biraz ilerleyelim lütfen. bakınız arkalarda boşluklar var...
Sosyal ağlarda paylaş

BENDE CALIMEROYA KATILIYORUM BU DIZI COK GUZEL VE COK HOS MESAJLAR VERIYOR

BU DIZIYI ANLAMAK ENTELLEKTUEL VE DETAYCI OLMAK LAZIM!!!!

ben en cok sarkici kiz taksici etkiledi

kiz taksiye bindi ve yoldan sikayet etti yollar cok kotu cukur var bu yolda yurunmez bile dedi taksici bu yollarda yuruyen cok insan var herkes zengin degil dedi

burada fakir insanlarin ne kadar zor sartlarda yasadiklari yollarinin bile berbat oldugunu bizlerin ve devletin gozune sokuldu

bu diyalogdan sonra taksici radyoda arabesk sarki acti ama kiz begenmedi ve rock sarki acti sonra bunlar sirayla 4 5 defa sarkiyi degistirdiler kiz rock taksici arbesk acma savasi verdi

burada ise kultur farkliliklari catismalari ile ilgili cok ince bir mesaj verildi

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:07 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:20 tarihinde, nukbasliklikiz tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

cok ilginc birsey sanki?
ilk defa böyle bir senaryoyla karsilasilmiyor ki, bütün türk dizilerinin temasi nerdeyse böyle.
güzel ve cirkin.
iste fakir ama gururlu genc, zengin kiza asik olur.
sonra kiz tabularini asip buna asik olur. cogalma eylemine girerler. mutlu yasarlar ömürlerinin sonuna kadar falaan filaan.
tipik yesilcam ideolojisi.
ihlamurlar altinda mesela, o da böle bi temaya sahip.
ve diger dizilerle karsilastirildigi zaman, bu dizi basit kaliyor yanlarinda.
bu diziyi anlamak icin entellektüel ve detayci mi olmak lazim? haha gülebilir miyim?
salak olsan da anlarsin, detayci olmaya gerek yok cünkü zaten göze sokularak anlatiliyor yasam farklari.
Sosyal ağlarda paylaş

Türk yapımı olupta, yabanci ve ünlü bir diziden dandik ötesi bir kopoya, yada kendi çapıdna özgün ama dahada MORON VE SALAKÇA OLMAYAN bir dizi söyle oda olmaıd milli/dini/dramsal olguları cahiller üzerinden kar marjına cevirmeye calısmayan kurtlar vadisidir yada süper babadır vs gibi olmayan bir türk dizisi bul 40 yıl kölen oluyum.
Sosyal ağlarda paylaş

bu dizi son derece kalitesiz bence. Gerçek hayatta böyle şeyler olmuyor. Zengin kız fakir oğlana aşık olmaz genelde =) Aşık olsa bile ömür boyu sürmez o evlilik ya da ilişki vs. Geçiniz bu bayat hikayeleri...

Ayrıca zengin fakir ayrımını ve kültür fakrını anlamak için bu diziyi izlemeye gerek yok ki ztn dizi bunu çok kötü yansıtıyor...
Sosyal ağlarda paylaş

yalnız her şeyden sonra söyleyeceğim şudur ki ben bu diziye süper falan demedim. güzel bi kahraman dizisi çıkabilir belki dedim, o da çok uğraşılıp senaryo çok sağlam bi şekilde kotarılırsa. o dizinin sonundaki "kimsin sen hede hödö" muhabbetinden sonra böyle birşey çıkabilir diye öyle birden aklıma geldi. adam hademe, kenar mahalleden ama kızın notalarına bakarak çalamadığı eseri bakmadan çalıyo falan filan. neyse...

bi de dizinin ilk bölümü değil miydi yahu bu geçtiğimiz? nasıl bu kadar kin doldunuz bu diziye karşı (bakın hala güzel, über falan demiyorum). sırf burada bu kadar konuşuldu diye izlerim artık diğer bölümünü...
Sosyal ağlarda paylaş

aradaki farkı karikatür gibi yansıtılmasa güzel olabilirdi, zaten bir fark olduğu biliniyor, illa göz önüne koymaya gerek yokki
sonuçta hikaye son derece klasik, eski türk filmlerininde çoğu kez işlendi bu
seneryo dışardan alınmasaydı çocuk iyice şehirden bir haber olan bir tip olurdu herhlade, mesela çocuğun geçmişinin şu anki konumundan farklı olması bir değişiklik katmış ama yeterli mi?
orjinal bişey çıkarmak zor ama diyaloglar, görsellik, gerçekçilik sağlanırsa izlenebilir olur
ha ben dotadan forumdan fırsat bulursam esas kız için bile izlerim o ayrı
Sosyal ağlarda paylaş

İlk bölümden nefret ederim çünkü rezalet çekilmiş, kötü yönetilmiş, rezil bir senaryo var karşımızda.

Neyini seveyim. Umarım batar dizi. Ortaya bir kahraman çıkaracaklarsa bu işi düzgün yapmalılar. Ben bile sadece 1 kısa film çekmeme rağmen, bana imkan verseler şu diziyi 100 kat daha iyi çekerim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...