Apache Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 http://ankarafightclub.netfirms.com/ ankara'da bir efsane dogmus ama kimsenin haberi yok.lacivert beyzbol sapkalı insanlar birliktelik kurmuslar. cetelere karsı beyzbolcular.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ohoo adamlar birinci ve ikinci kuralı çiğnemişler
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 haha sacitlerin dayak kulübü geldi aklıma :D
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ahuahau süpermiş =)) o diil de bundan 2 yıl önce falan bi fight club sitesi bulmuştum bende. Türkiye de cidden yer altı klüpleri var fight club'la ilgili (o_O)
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Fight kılaba falan gerek yok yahu ocaklar varken ne gerek var
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: haha sacitlerin dayak kulübü geldi aklıma :D bahset bakayım bu ilgimi çekti :D
Passanger Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 abi yaklaşımlarını sevmedim. İlerde bu grup kalabalıklaşırsa nolacak?
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben türkiye'de yakuza kurmak istiyorum da üşendiimizden başlayamıyoruz bir türlü. adamların amacı kutsal ama gerçekten çok iyi bi amaç. sokakta ne kadar pislik varsa kafasını gözünü patlatmak lazım yakalayıp.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 bu tur liderden yoksun guruplar genelde birbirilerine dusurulur, ikiye uce dorde bolunup birbirilerine dalastirilir. sonrasinda meydan yine somut birlik olusturanlara kalir.
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 en temızı naruto dakı gıbı hıdden village kuracaksın sonrada yetıstırecen nınjalarını salacan ortama ohh mıss... (kac saat kaldı 2 haftadır narutosuzum hadi dattebayo...)
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 artık benim de korumayla dolaşmam şart oldu...
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bizim buz sporları mail grubuna mail atmışlardı 2 sene evvel, bayağı dalga geçmiştik :) Yarın öbür gün millet donunu mayosunu pantolon üstüne giyip ordan birbirini tanıyarak süpermen kulübü kuracak bu gidişle
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: ben türkiye'de yakuza kurmak istiyorum da üşendiimizden başlayamıyoruz bir türlü. adamların amacı kutsal ama gerçekten çok iyi bi amaç. sokakta ne kadar pislik varsa kafasını gözünü patlatmak lazım yakalayıp. ya sokaktaki serserileride dövemion pat die adamlar tecrübeli bu konuda iyi dövüsüolar biz denedik bikere ordan biliom yedik dayagı
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 çooook eski ki bu :D yıllardır geyiğini yaparız
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: bahset bakayım bu ilgimi çekti :Dya öle ahım şahım bişi değil ya avrupa yakasının bi bölümünde sacit tacettinlerle bi klup kuruyo dayak klubü diye muhallebicide de çalışıyolar dışarı ayakkabılarını çıkarıyolar onlar falan çalınıyor.Güzel bi bölümdü de onu getirdi aklıma :)
Öne çıkan mesajlar