Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ankara fight club ve lacivert beyzbol şapkası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben türkiye'de yakuza kurmak istiyorum da üşendiimizden başlayamıyoruz bir türlü.

adamların amacı kutsal ama gerçekten çok iyi bi amaç. sokakta ne kadar pislik varsa kafasını gözünü patlatmak lazım yakalayıp.
Mesaj tarihi:
bu tur liderden yoksun guruplar genelde birbirilerine dusurulur, ikiye uce dorde bolunup birbirilerine dalastirilir. sonrasinda meydan yine somut birlik olusturanlara kalir.
Mesaj tarihi:
en temızı naruto dakı gıbı hıdden village kuracaksın sonrada yetıstırecen nınjalarını salacan ortama ohh mıss...
(kac saat kaldı 2 haftadır narutosuzum hadi dattebayo...)
Mesaj tarihi:
Bizim buz sporları mail grubuna mail atmışlardı 2 sene evvel, bayağı dalga geçmiştik :)

Yarın öbür gün millet donunu mayosunu pantolon üstüne giyip ordan birbirini tanıyarak süpermen kulübü kuracak bu gidişle
Mesaj tarihi:
said:
ben türkiye'de yakuza kurmak istiyorum da üşendiimizden başlayamıyoruz bir türlü.

adamların amacı kutsal ama gerçekten çok iyi bi amaç. sokakta ne kadar pislik varsa kafasını gözünü patlatmak lazım yakalayıp.

ya sokaktaki serserileride dövemion pat die adamlar tecrübeli bu konuda iyi dövüsüolar

biz denedik bikere ordan biliom yedik dayagı
Mesaj tarihi:
said:
bahset bakayım bu ilgimi çekti :D
ya öle ahım şahım bişi değil ya avrupa yakasının bi bölümünde sacit tacettinlerle bi klup kuruyo dayak klubü diye muhallebicide de çalışıyolar dışarı ayakkabılarını çıkarıyolar onlar falan çalınıyor.Güzel bi bölümdü de onu getirdi aklıma :)
  • Yeni Oluştur...