byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Birkaç yazıda ve bir belgeselde izlediğim bir kaç idda kafamı karıştırdı,kavgamı da okudum.. Hitlerin frengi olduğu bunu yıllarca sakladığı ve ilerisafalarında sağlığının bozulmasında ve matıklı karar almadığı söleniyor.. Özel doktorununda frengi uzmanı olmasıda garip bir tesadüfmü, yoksa klasik müttefik karalama senaryolarının bir parçası olan bir kurgumu merak ettim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya genelde olur bölye şeyler,hitler frengiymiş,tek testisi varmış,bu tür dedikodular,en iyisi kendin aramaktır derim http://www.google.com.tr/search?hl=tr&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=adolph+hitler%27s+medical+records&spell=1 [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 05:33 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 canım benim google lı kullanmayı biliyorum .. enteresan bir bilgi sunan olurmu diye açtım bu konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Shemale'miş o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Canım shemale'im benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hitlerr has only got one balll goering has two but they are smalll himlerr has something similar but poor old goobalds nas no ballsss at alll diye bi sarki wardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Adamin frengi olup olmaması ne kadar da enteresan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: Esh üye [şikayet et] § 06 Temmuz 2007, Cuma - 14:07 [ özel msj ] Adamin frengi olup olmaması ne kadar da enteresan.. bu da iyidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TambourineMan Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Asıl ilginç olan; arian ırkı yücelten, sarışın mavi gözlü ırk dışındaki ırkları küçümseyen hatta elimine etmek isteyen birinin aksak topal kısa boylu güney akdenizli çirkin tipte bir herifin olması çok ilginç. Bkz. Goebbles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ırk bahane savaş şahane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FIRAT Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 off hitler öldü hakkındaki iddialar hitlerden daha ünlü oldu.. :S adamın yahudi olduğunu da söyleyenler vardı bir ara bir kitabı da vardı hatta neydi adı ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2007 adamin dogru kararlar alamadigi zamanlar ne zamanlara denk geliyo acaba...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yahu bu adam oldu cesetine ne oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bombalamada parcalandı,bulunamadı daha sonra nerede oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 aslında hitler yaşıyor!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 parcalandıgını asnmıyorum ben bence gizli bi yere felan gomulmustur ama parcalanmamıstır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 ufosuyla marsdaki nazi uslerine kacti http://forum.paticik.com/konu.php?id=107517 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 yok ya kacmadıgını biliyorum mars a kacsa adeptus mechanicuslar dover onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 bence dondurtmuslardir cesedi bi yerde tutuyolardir zamani gelince uyandiricaklar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 gecen belgeselde gordum 1 tane kafa tasından aldıkları dna test yapıyolardı felan filan omu degilmi ogrenemedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Adeptus Mechanicus yalnız maushdau cok güldüm.. :D Index Astartes te varmı bakmak lazım eheuhe... Hitler biraz farklı dusunce yapısına sahip kindar bi insan evladıydı o kadar..baska sorunu yoktu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2007 estupido :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Hitler ölmedi lan , off topic bu konu , kapatın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar