Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bir tane yol biliyorum ama 2 saatimi alıyor.Şişlide oturuyorum. Bilgidiğim yolu söyleyeyim Şişli-dolmşla beşiktaş-vapurla kadıköy-tabanvayla haydarpaşa-trenle osmangazi-ordan dolmuşla bayramoğlu 2 kere gittim geberdim.. Sanırım kadıköyden dolmuş tarzı bişi varmş da tam yeri zamanı nedir bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 beledıyenın karşısında hemen evlendırme daıresıyle beledıye arasından kalkıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 çok saol yrn gidicem çok makbule geçti,hatırladım bnde çnkü bayramoğlundan onlarla dönmüşlüğüm vardı.. bi ricam daha olacak saatlerini biliyor msn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ben biliyorum sabah 8:00,9:00,10:00 her saat başı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Saat kaça kdr devam ediyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 cok gece kadar dııldır bence zorlama şansını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 yok hayır ben ordan akşamüstü dönmüştüm o yüzden sordum.neyse ya sabahtan gider bineris artk napalım. teşekkürler bilgiler için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 harem den illa ki araba vardır illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 marmaray ah marmaray =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baild Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 arkadaşlar trenle bayramoğluna gitmem lazım osmangazi ye varmış herhalde tren ama eskişehir osmangazi ye mi gidicem.ve ordan hangi dolmuşlara binmem gerekiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Kocaeli'ndeki Bayramoğlu mu gideceğin yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 orgrimmardan zeplin var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2010 pm attım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar