ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=wFByhX6-3J8 heua buna denk geldim baya güldüm ya ilginç geldi köfte yiyip sisirmissin karnini küfte yiyip sisirmissen karnini müfte yiyip sisimissen karnini ecayip heyvanlara benziyirsen asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sabır testi vardı bunun 9 dakka dayanabılmıstım sonra bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hahaha harika bişey bu ya. Yeri kesinlikle garbage değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abi arada annem kral izliyor içerden duyuyorum. sesi de yüksek diğer şarkılara göre :D manyak bişey yaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 HAHAHA OHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 51 ekranlara benziyirsin derken nedemek istedi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ben bunun gerçek kliplisini kral tv de izlemiştim. sonra bi 10 dk falan kaldım böle (o_O) [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 02:17 tarihinde, Horrible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ahahaha süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=CmIwyd2qqas bu da bnm kral tv de gördüğüm versiyonu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Abi işin garibi bu adam normalde kekeme. 2-3 kelime arka arkaya söyleyemiyor. *nıck nıck* diyip duruyor. Baya eski anonim bir Azeri türküsü. sallamaymış bu yaw [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:06 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 peki hayvanlar mi acayip yoksa hayvanlara acayip(cok) benzeme durumu mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 51 ekranlara benziyirsen acaip hayvanlara benziyirsen. youtube'da yorumun biri beni benden aldı :D unrulysinan (1 day ago) ahahaa süper olmuş,bütün pkk lılara gelsin .. türkçe çeviri by pru ehue. günlerdir uğraşıyorum. [spo]incinsen de sözün doğrusunu söylicem acaip hayvanlara benziyon ben senin bu amaçlarda mec duzum (anlamadım) ben ne diyim sana daha yoktur sözüm çeşmeden su içmiyor gözüm cinlere şeytanlara benziyon acaip hayvanlara benziyon ha bu ne kafiyedir çıkıp gelmişin gözlerinden alev saçıp gelmişin sanki cehennemden kaçıp gelmişin devlere hortlaklara benziyon acaip hayvanlara benziyon senin başın vücuduna işkencedir etraftan bakanlara eğlencedir boynun büyükse bedenin incedir çay bardaklarına benziyon (evet armudu iskan çay bardağı demek :D) acaip hayvanlara benziyon incinsen de sözün doğrusunu söylicem acaip hayvanlara benziyon günde bi gıdım iş göremiyon her gün içip sarhoşluk ediyon gece de evine sürüne sürüne gidiyon kara solucanlara benziyon senin de orucun namazın kabuldür hıçkırırsan tutulmuyor boğazın bağırışın mikrofonsuz da gür çıkar klorak satanlara benziyon acaip hayvanlara benziyon senin tipin sanki güzel midir alacalı yüzünde şah bile mat olur bi özüne bak başın yuvarlak mı ki 51 ekranlara benziyon (kafan kare yani asdsdf) acaip hayvanlara benziyon incinsen de sözün doğrusunu söylicem acaip hayvanlara benziyon 100 kiloya yakın şişmanlamışsın kartlamışsın hiç işe yaramazsın saç kalmamış başında dazlak olmuşun kapaksız kazanlara benziyon acaip hayvanlara benziyon keyifte yiyip büyütmüşün göbeği köfte yiyip büyütmüşün göbeği beleş yiyip büyütmüşün göbeği pörsümüş hayvanlara benziyon avlanmış hayvanlara benziyon acaip hayvanlara benziyon ne var üstüme mırıldıyon sanki paslanmışın gıcırdıyon sesin de çıkmıyo hırıldıyon benzinsiz çakmaklara benziyon acaip hayvanlara benziyon[/spo] [ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 09:17 tarihinde, PrudenT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ClymoR_ Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bravo :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 benzinsiz çakmak :S hakarete gel ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 İlginçmiş... '-.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 son zamanlarda izlediğim en absürd şey.. bu ne ya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ilk video çirkin ya. hüseyin turan daha güzel söylemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 allam nedir bu beni benden aldığ :'(8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ölüm bir video ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar