Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

YKB World Puan Reklamı

MrMedia

Öne çıkan mesajlar

O reklamın iilk bölümünü verdiklerinde, "tamamdır olay bu, kesin şahane bir festival yapılacak, bizimde woodstock ımız olacak" demiştim, YKB çıkınca bi ton küfür etttim. Ama sonra o yaratıklara kanım kaynadı :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Haydaa, niye yapamasın canım. Bu ülkenin hiçbir ülkeden geri kalmayacak animasyoncuları var. Ve gayet güzel okullarda, gayet güzel animasyoncular yetişiyor. Bence Türk işi o reklam.

Bu arada evet, stad Atatürk Olimpiyat Stadı[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 03 October 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
O reklamın iilk bölümünü verdiklerinde, "tamamdır olay bu, kesin şahane bir festival yapılacak, bizimde woodstock ımız olacak" demiştim, YKB çıkınca bi ton küfür etttim. Ama sonra o yaratıklara kanım kaynadı :)

Yanniz deilmisim be sevindim :)
BU rada turk animasyonculari kucumsemeyin, benim yakin arkadaslarimdan biri sizi temin ederim ki ileride super diiceniz ozel efektleri yapan bir takimda olacak. (Industrial Light and Magic e girecek insallah)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

Lickutang bu, bariz bir `esinlenme` var.

Ayrica son zamanlarin en basarisiz reklami bence, reklami yapilan urunle neredeyse hic alakasi yok. dediginiz gibi bir festival organizasyonu olsa olbilirdi belki ama `banka islemlerinden de world puan topluyoruz` konusuyla bir baglanti bulamadim ben.[hline]blinded by fear of life
Sosyal ağlarda paylaş

animasyon güzel.
bizde tamam çok iyi animasyoncular var da, reklam film açısından pek yararını görmedim şimdiye kadar. RTL ve MTV'deki reklamlarla yarışabilecek insanlarımız var ama reklamlarımız yok.

World Puan'a zaten uyuzdum daha da uyuz oldum.
İlginç birşey bekliyordum, yeni bir proje, halka hizmet felan.. Zaten olan birşeyi çevirip tekrar sunuyorlar bize..

Ne biliyim, konusundan uzaklaşan, alakasız şeyler yapan reklamları beğenmiyorum. Yemek reklamı yaparken ayakkabı üzerinde durmak gibi bişi..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!!
(İmzamı iyi oku, çok şey var)
Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet güzel reklam. baksanıza heryerde konuşuluyor. üstelik hiçde olumsuz konuşulmuyor. herkez şirinliğinden, güzelliğinden bahsediyor. amacına ulaştı bence. hem son zamanlarda antipatik görünmeye başlayan kredi kartından puan olayını yine sempatikleştirmeye başladı. (bu konuda alemin kralı bonus kart demeden geçmek istemem :))[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...