MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 hehhe o yaratıklar çok şeker ya (: hele konuşmaları, Vadaaaa ((: [hline]BedaXa.ComIpAdresimNe.ComMatrix Code SystemKomiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti[Bu mesaj MrMedia tarafından 03 October 2003 21:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 O reklamın iilk bölümünü verdiklerinde, "tamamdır olay bu, kesin şahane bir festival yapılacak, bizimde woodstock ımız olacak" demiştim, YKB çıkınca bi ton küfür etttim. Ama sonra o yaratıklara kanım kaynadı :)[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 2. reklam daha gusel ilkinden.stad da olimpiyat stadıydı galiba :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 VADAAAA ! süper ya hastasıyım çok şirin :)[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 yanlız o yaratıkları vs animasyonunu türkler yaptıysa çok güzel yani , gerçekten güzel bi gelişme derim[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Haydaa, niye yapamasın canım. Bu ülkenin hiçbir ülkeden geri kalmayacak animasyoncuları var. Ve gayet güzel okullarda, gayet güzel animasyoncular yetişiyor. Bence Türk işi o reklam. Bu arada evet, stad Atatürk Olimpiyat Stadı[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Killer Bean diye bir animasyon vardı bilen bilir. Ben onlara benzettim o mor sıçanları. Bu arada seyretmeyen warsa killer bean'ı bir araştırsın garanti ediyorum pişman olmazsınz =)[hline] V ò d à n ICQ : # 651567 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 ünlü zıçan adam'ın mor olanı ya başka bişey değil onlar ehhe[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 said: Selamon, 03 October 2003 21:43 tarihinde demiş ki: O reklamın iilk bölümünü verdiklerinde, "tamamdır olay bu, kesin şahane bir festival yapılacak, bizimde woodstock ımız olacak" demiştim, YKB çıkınca bi ton küfür etttim. Ama sonra o yaratıklara kanım kaynadı :) Yanniz deilmisim be sevindim :) BU rada turk animasyonculari kucumsemeyin, benim yakin arkadaslarimdan biri sizi temin ederim ki ileride super diiceniz ozel efektleri yapan bir takimda olacak. (Industrial Light and Magic e girecek insallah)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2003 sarkık dilli, fena halde yalayan bi pokemon vardı. onun kuyruğunu çıkar aradan, dilini içeri sok, rengiyle oyna biraz işte bu yaratıklar ondan...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaReeM Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Hangi programla yapmışlar acaba o mor şiyleri? Bileniniz varsa haberdar edin...[hline]Korkmamalıyım, korku akıl katilidir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 süper yaaa acaip bişe hehe çok sevdim dilimden düşmüo VADAAAA ![hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 sesler süper :)[hline]I'm da pain you tasted, fell intoxicated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi arada bi yerde dans ediyolar o süper. böle ellerini öne uzatup birleştirmiş.böle sallana salana yanlara açıyo.[hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Lickutang bu, bariz bir `esinlenme` var. Ayrica son zamanlarin en basarisiz reklami bence, reklami yapilan urunle neredeyse hic alakasi yok. dediginiz gibi bir festival organizasyonu olsa olbilirdi belki ama `banka islemlerinden de world puan topluyoruz` konusuyla bir baglanti bulamadim ben.[hline]blinded by fear of life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 o yaratıklar world puan işte nası alakası yok (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 yapı kredi sitesine atsalarda down etsek >p[hline]"I tried to kill the pain, But only brought more" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 animasyon güzel. bizde tamam çok iyi animasyoncular var da, reklam film açısından pek yararını görmedim şimdiye kadar. RTL ve MTV'deki reklamlarla yarışabilecek insanlarımız var ama reklamlarımız yok. World Puan'a zaten uyuzdum daha da uyuz oldum. İlginç birşey bekliyordum, yeni bir proje, halka hizmet felan.. Zaten olan birşeyi çevirip tekrar sunuyorlar bize.. Ne biliyim, konusundan uzaklaşan, alakasız şeyler yapan reklamları beğenmiyorum. Yemek reklamı yaparken ayakkabı üzerinde durmak gibi bişi..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Nam.. zaten bu animasyonu yapan büronun reklamın şekilyle ve konusuyla alakası yok. Adamlar sadece animasyonu yapmışlar yani.. DBD, animasyonlar harika, yaratıklar şahane, reklam iğrenç diyorum (-: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 VADAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence gayet güzel reklam. baksanıza heryerde konuşuluyor. üstelik hiçde olumsuz konuşulmuyor. herkez şirinliğinden, güzelliğinden bahsediyor. amacına ulaştı bence. hem son zamanlarda antipatik görünmeye başlayan kredi kartından puan olayını yine sempatikleştirmeye başladı. (bu konuda alemin kralı bonus kart demeden geçmek istemem :))[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 devamı iyi olursa güzel olur.. yoksa götken düşen pembe puanları şempiyenizle dutun fikrinden öteye geçeme..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 doğru söze ne hacet bone, +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 kafam girsin yapıkrediye world puan a ben o vadaları çok sevdim VADAAAAA! :lol: süper ya tombul tombul dans ediolar falan hele o dj kopuş[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 eğer sokakta VADAAAAA! diye bağıran bi manyak görürseniz bilin ki o benim hehe :D Vaaaadaaaaaaa !!![hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar