Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neverwinter 2 güzel mi?


horacegoesskiing

Öne çıkan mesajlar

Bu tarz oyunlar (Baldur's Gate, Icewind Dale vs.) birazcık ilgi göstermedikten sonra hemen sıkar. Özellikle baştaki karakter yaratma seansı, hikayenin belirsizliği en koyu frpciyi bile bunaltabilir. Ama biraz emek verip girizgahı aşabilirsen ileride hatıra olarak anlatabileceğin güzel bir maceranın içinde bulabilirsin kendini (kısaca oyun güzel, otur oyna şu sıcak tatil gününde =))
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben oynadım ve çok beğendim. ilk defa bir rpg'deki follower sistemi kastırmadı beni ve kullandım. (xp filan yemiyorlar nwn gibi) follower'ların hikayeleri güzel. hikaye klasik chosen one tarzı biraz ama fena değil, 1-2 twist var sonlara doğru. craftable sistemi güzel. power armor ve balmung yaptım fantezimi canlandırdım ilk defa bir rpg'de.

nwn ve eklentilerini katlayıp böler bence o denli iyi. yalnız en son yamaları yükle, bayağı buglar var ilk sürümlerde.

lvl 20 olarak bitiriyorsun oyunu, (level adjustment varsa o miktarda daha az, aasimar 19 bitiriyor vs) sonlara doğru bütün düşmanlar undead ve eser miktarda elemental. 12 warrior/8 weapon master charımla 15-20/x3 critle akıllarını alırım diyordum ama paso "immune to crits" mesajı veriyordu combat log ehu, lakin benim muhteşem power armor'um da immune to crits idi :p

çok keyif aldım çok, mask of the betrayer diye ilkinin bittiği yerden devam eden genişlemesi çıkacak sonbaharda, onu bekliyorum. hatta lvl 8 paladinim vardı onu bir ara divine champion yapasım da var.

ekleme: en güçlü dersen endboss hariç en güçlü düşman herhalde lich veya elite vampire olsa gerek. gerçi bir de özel tipler var lich benzeri immunitylerini quest itemla kaldırdığın, onlar denebilir.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 19:15 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya oynanışı çok rezil ama ya.
eminim yalnız değilimdir böyle düşünen biri olarak. acaba patchler bunları da değiştiriyo mu?
düzgün wasd kontrolü, maplenebilen tuşlar quickload transparan harita, otomatik pencere kapatma filan yok mu ya. pöf. çok tiskincibıl geldi bana. quickbar da çok yalanmış.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

drive camera moduna geç baya rahatlatıyor, benim de pale master level 4 oldu. bakalım oyun acaip sardı yükleyeli 5 ay oldu bu güne kısmetmiş

edit: benim oyun orjinal değil, dolayısıyla patchleri yapınca hata veriyordu oyun, sizde var mı böyle bişi?

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 20:34 tarihinde, Phyx tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya quickload/save var hangi düğmelerde unuttum ama. yamalar bayağı düzeltiyor birşeyleri ama bilemiyorum tam neleri yamasız oynamadım çünkü. oyunları başlatmıyorum bile artık yama yüklemeden heh

fareyle yürütüyordum karakteri ben doğrusu.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bi öneride bulunabilirim.
Wizard+Fighter+Sorcerer+Wizard şeklindeki bi partin varsa (bunlardan ilki sensin, ikincisi Khelgar, üçüncüsü Kara denen karı büyücü, dördüncüsü de Sand denen elf büyücü) sakın Khelgar'ı monk yapma. Ben yaptım ve durmadan karşıma çıkan iron golemler yüzünden 1249818294 defa save/load yapmak zorunda kaldım.
Ama şimdi heves ettim, gidip yeniden başliycam oyuna. Bu sefer barbarian alıcam kendime. Çıplak çıplak dolaşırım işte ohş (barbarian = no armor hesabı asdf)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lvl 20 monk baya zevkli oluyor tekme tokat girmeyi seviyorsaniz :) yeterli de oluyor.

Onun disinda lvl 20 fighter, lvl 20 rogue, lvl 20 wiz. da oynadim. Rogue gucsuz kaldi, ozellikle vampireleri yarim saatte gecebiliyordum stealth yetersiz kaliyor, ancak rogue olupta use magical device a verilirse puanlar baya baya guclu oluyor. Wiz. oynarken zevk almadim. Prestige klass lardan devam etmek daha zevkli oluyor, ozellikle weapon (katana) master baya hosuma gitmisti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...