uzumlukek Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 arkadaslar merhaba, hattrick menajerlik oyununu oynayan var mı paticikte? varsa toplanalım hep beraber :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dugout online oynuyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 oynuyodum bi ara ama kapndi takim bi sezon girmeyince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bende dugout oynuyorum bide goalunited. dugoutla ilgili konu acmiştim kimse bişi yazmamiş ehe othranx hangi ligdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ben varım bu sene yine istemeden 4. lige çıktım çok fazla geliyorum 5. lige ama oyundan sıkıldım eskisi kadar zaman ayırmıyorum takımım DorKé (653533) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bende varım 4 sezondur oynuyorum 2 şampiyonlugum var 6.ligde ama 5.lige çıkamadım hiç. bu sezonda deplasmanda sahipsiz takıma puan verip şampiyonlugu kaçırdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Managerzone siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 goalunited dugout daha basarili bence. managerzoneuda tam hatırlayamadım ama 30 milyon insanın oynadıgı oyuna baslayıpta basari kazanmak falan imkansiz. once gelen baslar bu nedenle arayuz olarakda bir numara olan goalunited tavsiye ederim. egerki daha az liglerin oldugu yerlerde oynama imkanınız varsa dugout-online.com tavsiye ederim. ben mesela orda almanya 2.ligindeyim gayet eglenceli epey sonra baslamama ragmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 managerzone yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Üye sayısı: 642 899. şu anki mz anasayfasından c/p'ledim. çok çok fazla değil bence. başarı kazanmak zor değil, ben 2 yıldır oynuyorum 2. ligdeyim fakat 4 sezondur playofflara kalıp da çıkamıyorum 1. lige şanssızlık ve benim aptallığım yani =p fistan da bu sezon süperlig şampiyonu oldu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ht döver 1 milyon kullanıcısı var aktif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 ve türkiye milli takımı bu akşam hollanda dan puan alırsa tarihinde ilk kez dünya kupasında yarı finale kalıcak.. genç millilerde çeyrek finali garantilediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 valla 600 bin bence cok birazda :) sorun su 11.ligden falan baslıyorsun oyuna millet acik ara gitmiş oluyor. ben de mesela goalunited da 8.ligden basladım ama herkes aynı anda basladıgı ıcın kadrolar gucler dengeler aynıydı ,su an 5.lig yolundayım ve kadrom 1.ligdeki takımlardan nerdeyse daha iyi :)) managerzonea baslarsan sımdı 3 sene ugrasmak gerekir bi yerlere gelebilmek icin bence. onun icin daha yeni olan goalunited yeni baslayanlar icin daha iyi olur diye dusunuyorum. veya diger bir alternatif dugout-online , ordada turk liginde cok oyuncu var ama ben mesela alman liginde basladim. az takim oldugu icin direk 2.ligde basliyorsun ve orda ödül sistemi liglere göre,bu nedenle turkiye liginde basliyana göre biraz daha hizli ilerliyebiliyorum mesela. hepsi gayet iyi oyunlar ama benım hattricke baslamama sebebim mesela skillerin degerlerinin sayisal deil sozel gosterimi ve oynuyan arkadaslarin sezonlarca aynı lıgde kalmasi veya en fazla 1 üst lige cikabilmeleriydi. managerzoneada taa yillar once fistan burda yazdıgında baslamıstım , o aralarda sarmadigi icin menejerlik, FM oynamayi tercih ettigim icin devam etmiyordum , ama son 6 aydir FM icin bile zamanım olmadıgı için menejerliklere sardim. managerzonuda populasyonundan dolayi tercih etmedim baslarken. bi alternatifte tropyh-manager.com var ama buda epey kullanıssız geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 türkiye hollanda ile 1 1 berabere kalarak tarihinde ilk defa yarı finallere kalıp madalya kazanmayı garantiledi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bu sezon şanssız bi şekilde 4. oldum 4. ligde. aşırı soğudum oyundan artık antrenman bile vermiyorum hazırlık maçı yapmıyorum çok sıkıldım yani. uğraşsam 3. ligde sağlam bi yerde olurdum şimdi. stad yaptım bi tane onun parasını yiyorum paso. 2 sezondur falan transfer yapmadım zaten. bu sezon da 2. olurum hala oynuyor olursam ondan sonraki sezon 3. lige çıkarım falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 e o zaman şu fakire bi yardımın dokunsun oyuncumun tekine teklifte bulun hem sen mutlu ol hem ben :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 bende oynuyorum. CuTe BuT PsYcHo F.C. (652207) 4.ligde oynayan iyi sayilabilecek bi takimim war. eger işler dusundugum gibi giderse bu sezon 3.lige cikmayi düşünüyorum.. arkamda taraftar destegi ve bikaç milyon TL ile :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 5.ligde 21 numaralı formasıyla Pascal Nouma(394672) adlı mutevazı bir takımım var.kupadan sonra hazırlık maclarına acıgım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2007 2-3 kere denedim almadılar beni. ya.. ne biçin iştir olmuyorum üye !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 yeni konu açmim dedim alt yapı için 4 kişilik lig kurdum 2 takıma ihtiyaç var ilgilenen varsa lig adı Juvenis (230736). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Silphatos said: Managerzone siler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2008 Managerzone emer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2008 fm live iliğini kemiğini kurutur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 ah bu sezonda elendim kupadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2010 acil olarak nakit ihtiyacım var forvet ya da ortasaha antrenmanı veren arkadaslar varsa bircok oyuncu koydum satılsın diye cunku bayagidir kendi sahamda mac oynamadıgım icin iflas bayragini cekmeme cok az kalmis.takımımın adı 21 numaralı formasıyla Pascal Nouma id si(394672) satılıga cıkardıgım oyunculara teklif verirseniz sevinirim saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar