Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hareket ediyorum , sabit duruyorum. Bi feeblemind bi weaken atıyorum , bi tanesinden hep atıyorum. Soyunuyorum , giyiniyorum. Ama hala bi türlü resist kasamıyorum stabil olarak. 10 büyüde bir 0.1 mi geliyor nedir anlamadım ki. Lütfen biri yardımcı olsun , elf'in paralyze + exp kombosuna yatmaktan gına geldi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Resistimi 100leyen staff arkadaşa dürüm ısmarlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 iki kelime, birincisi, liche. ikincisi, lord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 hmm. iyi fikir. regler bitince bi uğrayayım şu arkadaşa hakikatten. sağol dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 thank you, come again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 belediye britteki lich lordeları toplamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 britte lich lord mu vardı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 britte liche lord mu olur doktor, ne yaptın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dsjfhsdjafsd lich vardı bi tane ya mezarda onu götürmüşler. lord bulamadım idare edicektim. neyse dasjfhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Öncelikle eval. in artis hizina bir faydasi olabilir belki, emin degilim. Ben resist calisirken magery ve eval train etmistim ve kitlememistim. 0 eval ile feeblemind falan atiyorsan ondan yavas aliyor olabilirsin. Sonralikla, clumsy yerine feeblemind ve weaken tavsiye ederim. Clumsy regleri 8gp, digerleri 6gp. Neyse, 3 sn delay koy weakan at kendine durmadan. 0.3 skill aldiginda 2-3 adim ilerde. 120 olana kadar tekrar et. dominic'e de inanma. Resist kasama diye yapiyo seni para kombosuna alip gülcek sonra. liche lord cignemesin sonra seni. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 13:30 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yannız dikkat et lichlerde para ve exp atıyolar. yağmurdan kaçarken doluyo tutulma. bi kesersin iki kesersin üçüncüde para+exp kombosuna bağlarlar lol (britten yewe giderken harabeler var lich doluda 1 tanesini çekip saldır yoksa ciddi gang yeme ihtimali var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sağol mirage. Dombili dom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 100 yapcağım resisti 110'a kadar kasmıştım :'( sonra düşürcem diye 98 yaptım :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 naaptınız siz lich- lich lord falan ya. Pre AoS de kaldı öyle resist kasma olayı. Şimdi weaken falan takılacaksın işte 0-120. LRC bi setle bırak makroya oldu bitti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 normal liche'ın manası biter hemen gelip dürter senı sonra sopayla lord olursa daha kral olur, keza lord demek kral bişi demek [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:33 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 curse ile kasın 62'ye kadar mage'de gelir hem :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 weaken, maliyeti de daha dusuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 LRC olmadan asla :P Bi spotta çoğu skill gibi 0.3 gain cap var. Kaç karedir bilmem ama hareket şart. Necro archer pklar farketmiştir ben hala resist kasmadım eheh. Son gemi seyahatim tramvatik olmuştu krakenlar saolsun, o günden beri bir daha gemiye binmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eva olmadan bi halt olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar