Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Orada oldum, 5 senedir şikayetim yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 peki mevsimi var mı bunun? Yazın klima, kışın deli rüzgar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 4 Haziran 2013 günü Ankara Dünyagöz de ameliyat oldum. Hiçbir şikayetim yok, herkese tavsiye ederim. 3 ay damla kullan denildi, ona bile gerek kalmadı, aklıma gelirse iki güne bir damlatıyorum göz kuruluğu bile olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 şu gözün kapanmaması için klips takma geyiği çok acı veren bir süreç mi lazer ameliyat öncesinde ? ben en çok o kısmına takılmış vaziyetteyim, gerçi hala var mı öyle bir şey onu da bilmiyorum. 1 - 2 seneye yaptırmak istiyorum ben de, yaşım 25 olunca. gözler 2'ye 2.25, ama 3-4 senedir sabit. lens hiç kullanmadım, gözlüğü de bilgisayar kullanırken, araba kullanırken, sinema'da falan takıyorum senelerdir. hala sürekli takma alışkanlığım yok, 10 sene olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Gözün kapanmaması için klips takma filan hatırlamıyorum bile, demek ki acımamış, zaten anestezik damla damlatıyorlar, ona rağmen hissettiğin şey misal şu: İki lazer makinesine giriyorsun, biri flap oluşturuyor ikincisi asıl işlemi yapıyor. Flap oluşturan makinenin tam doğru yere odaklanması için plastik bir çemberin içine gözünü vakumluyorlar bildiğin. O plastik çerçevenin gözün etrafına yerleştiği an gözün yuvasından hafif çıkması gibi bir hissiyat yaratıyor bu da normalde müdahale etmediğin bir organ olduğu için insanı rahatsız ediyor. Ama o çerçeve göz başına ortalama 20 şer saniye filan duruyor gözünde benim gibi fıtır fıtır oynatmazsan gözünü. Oynatırsan da oynatmayana kadar uğraşıyorlar, bana 3 kere takmak zorunda kaldılar çerçeveyi dolayısıyla sol gözümde kanlanma oldu 10 günde filan dağıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 o 20 saniye vakum işi acıtıyo ama yaptırmaktan korkacak kadar değil. ben de hiç sorunsuz kullanıyorum yeni gözlerimi 1 senedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 hmmm klips vakum'a döndü heralde ehah fiyat ne alemdeydi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Ben Nisan sonu - Mayıs başı gibi Dünyagöz ün yaptığı ilk arayan 1000 kişiye %50 indirim kampanyasından yararlandım. 550 Euro verdim iki göz için. Normal fiyatı 1100 Euro, ama eğer göz muayenesinden sonraki ilk 10 gün içerisine alırsan ameliyat randevunu %10 indirim yapıyorlar ve 990 Euro ya geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 1800 liraya tunalıda özel muayenehanede yaptırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Patice said: peki mevsimi var mı bunun? Yazın klima, kışın deli rüzgar vs. Yazın güneş gördün mü rahatsız olursun. Kışın da aydınlık gördün mü rahatsız olursun. 2 güne de geçer her türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Yakın zamanda Dünya Göz Hastanesinde bu operasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama internette ufak bi araştırma yapınca bu ve bunlar gibi bi sürü şikayetle karşılaştım. İstanbulda bu operasyonu yaptırıp da memnun olan var mı? Güvenilir bi doktor lazım sanırım. http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1893502/dunya-goz-hastanesi-ameliyat-sonrasi-gormemde-azalma-oldu/p17hm http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1805142/dunya-goz-hastanesi-lazer-sonrasi-kotu-oldum/p17hm http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1832982/dunya-goz-hastanesi-lazer-ameliyat-sonrasi-daha-kotu-oldum/p17hm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2013 tek bildiğim aynı anda ikisini de çizdirmemen. tr deki kurumların hemen hepsi oldukça iyi bu konuda, ama türklüğü elden bırakmıyorlar lol hepsi iki gözü de aynı anda çiziyor. olması gereken ise birini çizdirdikten sene sonra ikincisini çizdirmen. gözlerin tepkini ölçülmesi gerek çünkü. ayrıca istanbulda bir kurum var, göz cimnastiği eğitimi veriyor. arkadaşım 4 numaradan 1'e indi en son. hala devam ediyor. eğer sistemliysen lazerden ziyade onu öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Rhom said: Yakın zamanda Dünya Göz Hastanesinde bu operasyonu yaptırmayı düşünüyorum ama internette ufak bi araştırma yapınca bu ve bunlar gibi bi sürü şikayetle karşılaştım. İstanbulda bu operasyonu yaptırıp da memnun olan var mı? Güvenilir bi doktor lazım sanırım. http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1893502/dunya-goz-hastanesi-ameliyat-sonrasi-gormemde-azalma-oldu/p17hm http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1805142/dunya-goz-hastanesi-lazer-sonrasi-kotu-oldum/p17hm http://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/1832982/dunya-goz-hastanesi-lazer-ameliyat-sonrasi-daha-kotu-oldum/p17hm O ne abi, birinci şikayette adamın şikayet ettiği doktor benim gözlerimi çizen doktor. Hiç bir sorun yaşamadım, bunlar da Ankara'da Dünyagöz ün rakibi Kudret Göz vs. tarafından yazılmadığını bilemezsiniz bile zaten. İki gözün aynı anda çizilmemesi neymiş ya? Hiç bir yerde okumadım öyle bir şey, bir sene yarısı numarasız yarısı numaralı gözlükle mi gezelim yani? Çok saçmaymış. I award you no points and may God have mercy on your soul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Hipermetrop yaptıran var mı, gelişti mi son zamanlarda bu hipermetrop ameliyatı ? En son 3-4 sene evvel Dünya Göz'e sorduğumda, çok başarılı olmuyor hipermetrop demişlerdi, yaptırmayın demişlerdi o yüzden. Yeni bi teknoloji falan çıktı mı acaba, hipermetrop'u da çözen bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 ben miyop için lazer ameliyatı oldum 2 yıl oluyor sanırım memnunum dünya göz altunizadede yaptırmıştım 20 yıllık cerrahi tecrübesi olan gatadan mı ne gelme bi askeri doktordu. 15 dk iki göz ameliyatı total, çıkınca direk görebiliyorsunuz ama fazla hassas durmadan gözünüz yaşarıyor, ertesi güne bir şey kalmıyor, dünyanız renkleniyor :D özellikle uzun yıllar lens kullanan biri olarak o lens yükünün üstümden kalkması, priceless ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
coco Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2013 quixef said: İki gözün aynı anda çizilmemesi neymiş ya? Hiç bir yerde okumadım öyle bir şey, bir sene yarısı numarasız yarısı numaralı gözlükle mi gezelim yani? Çok saçmaymış. I award you no points and may God have mercy on your soul. yok gözlükle gezmiyorsun. gözlüğü atıyorsun yine. ancak bunu yapmalarının nedeni diğer çizilmeyen gözü tembellikten kurtararak işlerlik kazandırıp kazandıramayacaklarını ölçmek istemeleri. eu'da böyle yapıyorlar mesela. ayni kısa yoldan her iki göze müdahale etmek yerine birine edelim diğerinin tepkisini ölçelim, eğer diğer göz kendi kendine iyileşme gösterirse lazerle müdahale etmek yerine göz jimnastiğiyle destek verelim metalitesi yani. düşünürsen çok da saçma değil di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar