Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özür dilerim..

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Valla video güzel bir üstte arkadaşın yazdığı gib
Küçücük velet eşek kadar olmuş.
Yaşlanıyoruz be abi.
Cidden yaşlanıyoruz.
Off sabahın köründe hatırladım yaşımı içim bunaldı.
Bir de arka fonda bunaltan bir Kargo müziği...
Ama cuk diye oturmuş sanırsam.

Kişiye göre değişir tabi, eskiden otu boku public olan bana artık ters geliyor bu tarz şeyler, ama saygı duymak lazım.
Tabi Tunca rahatsız olmayacaksa böyle birşeyden veyahut haberi varsa sorun yok.
Sosyal ağlarda paylaş

heheh güzelmiş tuncanın bebeklik resimleri, isabel de güzel bişey yapmış ne var çok da özel resimler değil. Bence koymamalısın demek bile konunun içine yeterince limon sıkmak olmuş bir de uzatmanın ne anlamı var. Boş muhalefet ve anlamsız tartışmalar yapmayın insanların kızabileceği hassas durumlarda

inşallah barışırsınız d:

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

güzel olmuş haticem gerçekten çok güzel fotoğraflar.
umarım yeniden eskisi gibi olursunuz.siz beraber çok tatlısınız =)

ayrıca bence artık kişisel bölümü "community feelin olayı" falan değil. paylaşılmıyor arkadaşım hiç bişey.

edit: uyku sersemi baya bi saçmalamışım.haydilili.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:22 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 sayfaları silseler çok daha yararlı bi konu olurmuş :) gereksiz tartışmaları özel mesaj aracılığı ile yapmayı öğrenemedik gitti maalesef.

şahsi fikrim ben birinden ayrılsam, böyle birşey yapsa (yapan olmadı bugüne kadar) rahatsız olurdum ki ben normal biri değilim neden yorum yazıyorum ki buraya sdfds.

edit: ayrıca kotamdan giden mb lerin hesabını soracağım sonra.

[ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:10 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...