dory Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 sonra bana dedi ki "Asla aptallarla tartisma" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 tecrübe mecrube ceker gg olursun dedi dimi, ben biliyorum o lafı hayatıma yön vermiş cok super karizmatik cok gral bi laftır o ben svok pis severim onu cılgın derecede, öle böle değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ".. çünkü seni soteye çekip meşe odunuyla döverler" miydi? Neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hehe vay be orman cini tunca büyümüş kocaman adam olmuş :) Yeşil saçlı resminden mezuniyet resmine geçerken yavaş yavaş büyümeniz falan çok güzel olmuş vidyo. Normalde sevmem böyle şeyleri de samimi olmuş valla hoşuma gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Valla video güzel bir üstte arkadaşın yazdığı gib Küçücük velet eşek kadar olmuş. Yaşlanıyoruz be abi. Cidden yaşlanıyoruz. Off sabahın köründe hatırladım yaşımı içim bunaldı. Bir de arka fonda bunaltan bir Kargo müziği... Ama cuk diye oturmuş sanırsam. Kişiye göre değişir tabi, eskiden otu boku public olan bana artık ters geliyor bu tarz şeyler, ama saygı duymak lazım. Tabi Tunca rahatsız olmayacaksa böyle birşeyden veyahut haberi varsa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 lol @ tavşan tunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 abi tuncadaki wow aşkına helal olsun isabella valla senden daha çok seviyo wowu bi pozları var her fırsatta wow a bakmaya çalışıyor ya helal sana valla tunca :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
newdonis Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beni sec beni sec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kızın duygusal bir anına gelmiş hoş bir video hazırlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 heheh güzelmiş tuncanın bebeklik resimleri, isabel de güzel bişey yapmış ne var çok da özel resimler değil. Bence koymamalısın demek bile konunun içine yeterince limon sıkmak olmuş bir de uzatmanın ne anlamı var. Boş muhalefet ve anlamsız tartışmalar yapmayın insanların kızabileceği hassas durumlarda inşallah barışırsınız d: [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 10:41 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 insanlar duygularını açığa vurunca ayar yiyorsa,yazık. saygı meselesi bizi ilgilendirmiyor,ikisi arasında bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 video benim çok hoşuma gitti isabella. böyle kolaj çalışmalarını her zaman çok sevmişimdir. çok tatlısınız =) sizn için en iyisi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 vidyo çok hoşuma gitti benimde. paylaşarak yanlış birşey yapmış olamazsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 güzel olmuş haticem gerçekten çok güzel fotoğraflar. umarım yeniden eskisi gibi olursunuz.siz beraber çok tatlısınız =) ayrıca bence artık kişisel bölümü "community feelin olayı" falan değil. paylaşılmıyor arkadaşım hiç bişey. edit: uyku sersemi baya bi saçmalamışım.haydilili. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 11:22 tarihinde, pogodi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 yine bir kız ve yine daha sabahın 11 inde 5 sayfa olmuş bir başlık ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 çok şeker bi video olmuş isabel. çok tatlısınız. mutlu olman dileğiyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Youtubeciler daha alta yorum yazmamış. Bence asıl onlardan korkun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Ne güsel olmuş,ayrılmamanız dileği ile.. Ehe evet youtubeculardan korkun asıl =)9 Hey HazardCourse Your momma is noob asshole Ehe Burak Kuta yapılan yorumlardan hala gülüyorum ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek sen gitsene abi paralı üye olunmayan forumlarda takılınır mıymış ya manyak mısın sen?kalite orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 güzel bi video olmuş şarkı direk cuk oturmuş yani bide şarkının adını yazarsan sevinirim.. İnşallah mutlu olursunuz ikinizde bitsede bitmesede durumu tam anlamamış olsamda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 kargo - yıllar sonra gecenin bi vakti pek uğraştı valla pek şeker oldu eline sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 saol dyna uğraşmışta önemli olan işe yaradımı yaradıysa bi ara sölede benimde böle bişey yapmam gerekicek sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @redge bir işe yarasın değil amaç paylaşmak amaç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
redge Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 dedim ya olayı tam anlamadım ondan ben ayrıldınız vs. sanıyodum o zaman sorun yok neyse artık bende doğaçlama bişeyler yaparım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 2-3 sayfaları silseler çok daha yararlı bi konu olurmuş :) gereksiz tartışmaları özel mesaj aracılığı ile yapmayı öğrenemedik gitti maalesef. şahsi fikrim ben birinden ayrılsam, böyle birşey yapsa (yapan olmadı bugüne kadar) rahatsız olurdum ki ben normal biri değilim neden yorum yazıyorum ki buraya sdfds. edit: ayrıca kotamdan giden mb lerin hesabını soracağım sonra. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:10 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar