axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Az önce büt notu açıklandı kalmışım yine anasını satıyım. 5tik 6 olcaz. Ama ben mezun olmuştum 4te zaten :/ İptal ettiler sonra. 4 bitince 2 dersim kalmıştı bi tanesinden yaz okuluna girdim geçtim diğerinden tek derse girdim geçtim mezun oldum. Sandım. Meğer yaz okulu aptal bi yönetmelik ara değişikliği yüzünden (notum C değil C- diye. Bizim okulda çan yok, çan olan okulların geçer notlarını kabul etmiyo en az C istiyo) iptal edilmiş buna bağlı tek dersim de iptal ediliyo benim okul biri birinci biri ikinci dönem olmak üzere iki dersten 5e uzuyor. Hayır bu iptal olayını tek ders için dilekçe verdiğimde akıl etseler değiştircem notları. Neyse dava açtım falan ama nafile. İlk dönemki dersi girdim geçtim, ikinci dönem girdim kaldım. Başka bi yönetmelik saçmalığı yüzünden (2. sınıf dersinden kaldım ben, 2. sınıftan dersi kalanlar bitirme tezi alamıyor) tek ders sınavına da giremiyorum bu yüzden bi dahaki sene ikinci dönemde derse girip geçmem lazım mezun olmak için. Bitirme tezim falan herşey hazır hatta notumu bile aldım ama şu anda geçersiz gibi bişey bu dersi geçmediğim için. Yani uzun lafın kısası okul altıya uzadı. Saçma sapan yönetmelikler yüzünden. Bu arada kocaeli endüstride okuyorum ders de mukavemet. Gerçi ben de aptalım, aynı dersi önce geç sonra kal. Biraz aklı olan adam heralde yapardı. Heyecan mı yaptım ne yaptıysam kaldım yine. Yuh bana. Şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. Kitap çeviriyorum neyseki bi işim var yaz için (3 aylık falan bi sürem var yeni aldım sınavdan sonra bu işi) ama tercüme işleri öyle her zaman gelmez. Filoloji mezunu değilim, hayatım boyunca çevirmen olarak çalışmak istediğimden emin değilim. Gerçi endüstri mühendisi olarak da çalışamıyorum bi beceremedim okulu bitirmeyi. Work&travel gibi bi olay düşünüyorum ama zaten ingilizcem iyi ben ispanyolca yada fransızca öğrenmek bide üstüne aileme yük olmamak istiyorum. 23 yaşına geldim hala anne baba parası yiyorum sendromu var biraz. Gerçi işte çalışıp kazanıyoruz da harçlık almaya da devam ediyorum. Bu arada böyle yurt dışı olanaklarını bilen var mıdır ne yapabilirim, hem çalışıp hem dil kursuna gitmek falan mümkün müdür ingilizce dışında dil konuşulan ülkelerde? Ama toplamda masraflarını çıkartabilmem lazım. Uzattım baya ama doluyum aynı şekilde. Küfretmiyorum, kızmıyorum kriz geçirmiyorum ama bi boşluk hissi var içimde. Sıkıldım. Aptal okulumdan sıkıldım. Çok daha kötüsü var hayatta diye poliyannacılık oynuyorum biraz. Ama doğru yani çok daha kötüsü var nedir ki okulu uzatmak. Öyle kariyer yapayım büyük şirketlerde çalışayım sivim dolu olsun hayalleri olan bi insan değilim ama ben de üretmek, topluma katkıda bulunmak istiyorum. Tercüme de iyidir diye kendimi avutuyorum heh. Böyle işte. Hem paylaşmak hem de fikir almak istedim. Derslerinize zamanında çalışın, benim gibi eşek olmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Of be abi, çok saçma sapan bir olaymış hakikaten, geçmiş olsun. Böyle ipe sapa gelmez kararlar verip öğrenciyi mağdur bırakanlardan nefret ediyorum. Umarım yurtdışında istediğin gibi bir iş bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Bizim daha final notlarını vermediler sdf. Geçmiş olsun bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Öğrenci misin derdin var arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun... kötü olmuş ya... bi an önce kurtulursun umarım.. gerçi insanın en güzel yılları öğrencilik yıllarıdır denebilir.. o yüzden eğer maddi açıdan sorun olmuyosa senin yerinde olsam sevinirdim.. tabi okuluna da bağlı.. ben mezun oldum yeni ve çok üzülüyorum. neyse değişmesin konu.. geçer inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 baban zenginse bişi olmaz. özele gidersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zarek, dün bir mesaj atmıştın "Salak mesajlara salak cevap atıyorum" tadında. Hadi ona eyvallah diyorum bir noktaya kadar da, adam şu aşağıdakini demiş; said: 23 yaşına geldim hala anne baba parası yiyorum sendromu var biraz. Gerçi işte çalışıp kazanıyoruz da harçlık almaya da devam ediyorum. Hadi onu da geçtim, adamın okulu bitirmesine tek bir ders kalmış. Sen hala baba parası, özel üniversite diyorsun. Ya okumadan başlığa göre mesaj atıyosun, ya da direkt kötü niyetlisin. Yapma bunu, lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 BAB çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun 1-2 dersle uzatmak çok kötü uzatanlar genelde 6-7 dersi oluyor her dönemden insan iyice üzülüyor az ders için kalınır mı diye yönetmenlikler yüzünden dersleri geçtiğin halde mezun olamamak baya moral bozmuş ki normal baya ama ne olursa olsun yapcak bişey yok dersleri geçip bir an önce mezun olmaya çalışmaktan başka çalış diyorsun da olmuyor her zman, bazı dersleri çalışmak bile istemiyor insan bazıların da çalışcak yer bulunmuyor hala bütler devam ediyor bizim, yarım dönem garnti uzuyor benim, bir yarıım daha uzamasın diye çalışıyoruz ama o iş işten geçmeden akıl başa gelmiyor gelecke kaygısı olmasa öğrencilik en ysi uzatmalı da olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 @aster: baba parası yiyorum deyince aklıma özel üniversite çağrışım yaptı direk pardon kusura bakmasın konu sahibi arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 ne izdiraptir bu okul allahim, bizi universiteyle mi siniyosun. kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 bundan önce sittir ettiğin gibi yine bunu yapmayı dene,bir de bölesi olsun boşver. geçmiş olsun,takma kafana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Baba parası derken diskolarda barlarda yemiyorum parayı heh. Zaten öyle bi para da yok ortada ama annemle kaldığım için bi geçim derdim masrafım yok, evin bütçesine de herhangi bi katkıda bulunmuyorum. Öğrencilik hayatı iyi güzel de artık öğrenci değilim ben. Sadece bi tane dersin kalınca okulla ilgin alakan olmuyor. Arkadaşların hepsi mezun oldu, erkekler askere gitti geldi kızlar bu arada işe girdi. Öğrencilik hayatımda farklı işlerde çalıştım dekor taşıyıp çay bile servis ettim ama fiili öğrencilik hayatı bitince evde yatan, ailesinin eline bakan, eskiden eleştirdiğim insanlardan biri oldum sanki. Geçer mezun olur gerisine sonra bakarım diyip kalınca da bi boşluğa düştüm. Geleceğimi planlamadım hiç, pek de önem vermiyorum ama faydalı bişeyler yapmak istiyorum. Work&Travel olayı o yüzden aklıma yattı biraz. Bizimkiler hep der hayata çok erken başlama, madem imkanın var gez toz diye. Eh iyi güzel de boş boş da durulmuyor ki. Çalışayım bi işe yarıyım istiyorum. Gezmeye, yeni yerler görmeye de itirazım yok. Bakalım araştırıcam biraz daha. Uzak doğu ve güney amerikayı görmek istiyodum hep. Al bana fırsat. Dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 okulu takip etmen gerekmiyorsa, sinavdan sinava ugrayacaksan guzel bir firsat gezmek icin ama gezmek de pahaliya patliyor. Ben yaparim, gittigim yerde kalacak parayi cikaririm, dil kursu vb. biseyi de takip edebilirim dersen super olur, hic bekleme. Yurt disi dil kurslarini ben de merak ediyorum, araci kurumlarla gorusmek lazim ama belki burda fikri olan birileri vardir?? Yurt disinda Rusca ya da Ispanyolca?? Benim de 5.5 sene oldu hayirlisiyla, onceden cok plan program yapiyorduk mezuniyet sonrasi icin ^^ Simdi hepsini rafa kaldirdim mezuniyeti bekliyolar. Okul cok engel oluyor insana birakip gitmek de cozum bi yerden sonra belki. Benim bolumdekiler pek yanliz birakmadilar beni saolsunlar :) guzel anilarla gecti uni. hayati belki ama daha sıkıcı, sessiz bir adam oldum. Allah bitirmeyi nasip eylesin, amin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 geçmiş olsun,kolay gelsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Çok geçmiş olsun, İnşallah herşey düzelir. Birşeyi söylemeden yapamicam, şu mukavemet ne illet bi derstir, 2.alışımda d+ geldi ve o zmn sevincim, bitirmeden a- aldığımı zamankinden kat kat yüksekti. Allah kurtarsın kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 axe benzer olaylar benim başımda da var. 6. sene oldu ve seneye okula sırf finallere gidecem :(. mesleki olarak iş bulmak üni bitmeden zor. denedim solidworks,outocad, catia felan biliyom diye geçiniyom (2 sinden sertifikam var :P ) işe alan yok :) artık takma kafana diyecem. Boş adam değilsin. Yapılabiliecek en iyi şey önümüzdeki yılı bir kayıptan çok kazanca çeivrmen olabilir. 2. bir dili öğrenebilirsin, az bir maaşla bir yerde mesleğinde tecrübe kazanabilirsin, çeviri işinin cv de neye yarayacağını bende bilmiyom. bolca çeviri yaptım neye yarayacak. kısaca zamanını boşa geçirme. Work & travel da genelde önceden işin ayarlanması gerken bişey. hızla çıkarsan hızla dönebilirsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Geçmiş olsun abi, umarım halledilir edilir. Ayrıca beni de alın kulübe, 3 tane f alarak 1.71 gibi efsanevi bir ortalamayla sınıfta kaldım. Sınıfı geçmek için 1.75 gerekiyor. 2. kez sınıfta kalıyorum, seçmeli ders vermeyen advisoruma buradan paticik nezdinde bir şeyler iletirdim ama banlanırım, iletemiyorum, bilahare ileticem mezuniyet sonrası. 2 gündür okula gidip gidip tırmalıyorum ben de, hayırlısı. Hayır ben dava açsam garanti kaybederim, herkes hukukçu lan zaten =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 w&t amelelik ben size söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 6 seneye uzadi uzadiysa uzadi amaaan ben okula girerken demisitm 7 senede bitircem diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Amma ağlamışım lan hehe. Bugün arkadaşlarla nargiledeyken alt dönemden bi arkadaş arayıp geçmişsin diye haber verdi. Bi yük kalktı üstümden valla. Bu arada okula açtığım dava hala bitmedi. Sonuç olarak eşşek bağlasan 4 senede biter denilen kocaeli endüstriyi 6 senede bitirdim fazla bi yorum yapmak istemiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 e gratz o zaman adına çok sevndm.. "Yarabbim sen bizi YÖK'ün zulmüyle sınama,kuşkusuz ki o en mantıksız,en acımasız olandır..Amen" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 olsun artık geçmiş gitmiş axedice^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2008 geçmiş olsuun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar