Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC de wow arena turnuvasi

druenler

Öne çıkan mesajlar

kusura bakmada ben birsey kiskanmiyor tiplerine laf ediyorum yaptıklarına degil,yaptıklarını ben cok takdir ediyorum blizzardla dalga geciyorlar resmen ve bu cok hosuma gidiyor ama bunun pvpyi iyi yapmak anlamina gelmedigini herkes cok acik gormustur umarim.

Rulahda allah degil cok iyi oyniyan bir oyuncu 2v2de birinciler iyi pvp yapiyor takdir ettigim sayili oyunculardan biri bu kadar.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:53 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok hoş yorumlar yazmışsınız valla güldürdünüz beni gece gece :)

Neyse bu kadar şeyden sonra biraz açıklama gereği duydum. Sanmayın ki bunları nihilum üyesi olduğum için yazıyorum vs.

Bu teklif geldiğinde turnuvaya yaklaşık 1 ay vardı ve hızlıca hazırlanan bi takım oldu. Bu takım yaklaşık 1 hafta falan hazırlık yaptı. Toplam beraber oynadıkları arena maçları 50 tane falandır heralde. Diğer tarafta ise en başından beri pvp kasan bir takım vardı. Herkes biliyodu çok rahat bir şekilde yenilceğimizi ondan dolayı buna sözüm yok. Ha şunu bilemem bu insanlar paso pvp kasarlarsa ne kadar iyi olurlar ancak bildiğim bazı iyi oyuncular var nihilumda gerçekten adam gibi bir oyun sergeleyebilecek. Bu takımda bi tek pvpyi bilen rulah ve nmedir açıkçası. Geriye kalan 3 kişide pvp yapmıştır ancak çalışmak gerek :)

Ayrıca insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Tiplerine göre yargılamak pek etik bir davranış değil. Bazı insanlara yakışmayan gereksiz mesajlar vardı burda umarım bunlar tekrarlanmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...