Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kungen'in bütün düğmeler ilikli yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Hakkaten düğmelere gel :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kungen'de babaanne tipi varmış ahasdhashdhsad olaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ghorok ta almancıyı andırmıyor değil fdgsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 pvp ciler bunları gerçekte de dövmüşlermidir acep. Böle mazlum mazlum durmasalar bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=ixtbOfgRFCU [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 00:09 tarihinde, Cons tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Kungen bu muymuş? ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 onu bunu bırakında adamlar ne para kırmıştır sponsorlar falan ama hezimet çok acı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Şeref golü atamamışlar, bu mudur Nihilum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 arcane bab o değil de vakıf kurdum ben cons u level 70 yapalım vakfı. herkes 1 level kassa bana 70 olurum diye düşünüyorum. var mısın ha?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 lol bunlar mi lan nihillium rulah gozumden dustu lan tipe kes allah kahretsin no liferlar ya tipsiz herifler bu kadar tipsiz olsam bende firstlere oynarim adim duyulsun diye yuh be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Awake dsfasddsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 oha noluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bosaldim sinirimi nihilluma:D ayrica neymis pve de iyi oalrak pvpde iyi oynanmiyormus :) bi rulah kurtarmaz takimi anam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 rulah ne ki? allah mı? [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:49 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 insanın tipiyle bu kadar dalga geçilirmi,ayıp. hayır sırf tipe bakarak "ololo no life lolz" demekte komik. fanboi değilim,ama sizin yaptığınzda şöle bi kıskançlıkmı oluyor..ne oluyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 elimize bi firsat gecmis, eziyoruz iste eglencemizi elimizden almayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 kusura bakmada ben birsey kiskanmiyor tiplerine laf ediyorum yaptıklarına degil,yaptıklarını ben cok takdir ediyorum blizzardla dalga geciyorlar resmen ve bu cok hosuma gidiyor ama bunun pvpyi iyi yapmak anlamina gelmedigini herkes cok acik gormustur umarim. Rulahda allah degil cok iyi oyniyan bir oyuncu 2v2de birinciler iyi pvp yapiyor takdir ettigim sayili oyunculardan biri bu kadar. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 02:53 tarihinde, CusTodeM tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 armoryden baktım üzerindekiler cidden baya güzel Rulah'ın. ikimizdede hemen hemen aynı talentlar var ama o feralse ben neyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 o biraz feral otesi ya:P ya adamın ustu iyi ustune iyide oynuyor gelenlerlede konustum iyi oynuyor diyorlar gerci tipe kes ama neyse:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ha şöle bişide var pvpde kötü derseniz yine haksızlık http://armory.wow-europe.com/team-info.xml?r=Magtheridon&ts=5&t=JUSTINS+ENTOURAGE&select=JUSTINS+ENTOURAGE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reamer Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Çok hoş yorumlar yazmışsınız valla güldürdünüz beni gece gece :) Neyse bu kadar şeyden sonra biraz açıklama gereği duydum. Sanmayın ki bunları nihilum üyesi olduğum için yazıyorum vs. Bu teklif geldiğinde turnuvaya yaklaşık 1 ay vardı ve hızlıca hazırlanan bi takım oldu. Bu takım yaklaşık 1 hafta falan hazırlık yaptı. Toplam beraber oynadıkları arena maçları 50 tane falandır heralde. Diğer tarafta ise en başından beri pvp kasan bir takım vardı. Herkes biliyodu çok rahat bir şekilde yenilceğimizi ondan dolayı buna sözüm yok. Ha şunu bilemem bu insanlar paso pvp kasarlarsa ne kadar iyi olurlar ancak bildiğim bazı iyi oyuncular var nihilumda gerçekten adam gibi bir oyun sergeleyebilecek. Bu takımda bi tek pvpyi bilen rulah ve nmedir açıkçası. Geriye kalan 3 kişide pvp yapmıştır ancak çalışmak gerek :) Ayrıca insanları olduğu gibi kabul etmek lazım. Tiplerine göre yargılamak pek etik bir davranış değil. Bazı insanlara yakışmayan gereksiz mesajlar vardı burda umarım bunlar tekrarlanmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: Bazı insanlara yakışmayan gereksiz mesajlar vardı burda umarım bunlar tekrarlanmaz. pardon abi..bilemedik olm adamın arkasında kungen var kaçın ufaktan hadiii hadiii ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creane Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=nihilum burda adam acıklamıs bence adamla kayık tipli olabilir ama yaptıkları seyler oyunla ilgili degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bu arada dral bab kizmaz insallahda rulah nedense drali hatirlatiyo bana ya onunda ole bi kac resmiw ar cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar