Apis Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Malum sigarayı bırakmaya yardımcı klinikler, dernekler vs. var. Bunları bilen, bir yakını vasıtasyla işe yarayıp yaramadığı konusunda fikir sahibi olanlar var mı? Bir ara Capitol'ün altında fln vardı böyle bir yer ama kapanmış. Böyle bir yer bilen varsa yerini yada internet adresini iletebilir mi? Bu işler toplamda ne kadara mal olur? Ne gibi teknikler kullanıyorlar?
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 O Capitol'ün altındaki yer 2 3 hafta öncesine kadar duruyordu ya ne zaman kapanmış. Caddede de vardı bi tane. ahanda: Bağdat Cad. Öner Apt. No 46 D:1 Kızıltoprak - Kadıköy/İstanbul http://www.iqsturkey.com/ Sitede garanti veriyoruz yazıyor ama...
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 güzelce bir dayak atan yer buldun mu tamamdır herşeyin ilacı dayak
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kafada bitiyo meditasyon yap ben öyle bıraktım
ombakkombak Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Bizim bir arkadasin babasi vardi kendi sigara birakma yontemini gelistirdi. Adi BIBSON du bireysel bagisiklik sonlandirme gibi birseydi. Gazetelere BIBSON yontemi sonunda Turkiye de diye cikti adam cilgina dondu. Her neyse bu adam 2 seansta sigarayi biraktiriyor yoksa parani geri veriyormus. http://www.bibson.com/
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 arkadaşımın dedesi izmirde bir kliniğe gitti.Adamın göbek deliğine çip gibi bişi takmışlar.Bilmem kaç yıllık tiryaki 2 seansta bırakmış sigarayı eğer ilgilenirsen adres falan da öğrenirim arkadaştan
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 cekirdcek bildimiz ay cekirdegi en guzel terapi
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 abi o da balina gibi kilo aldırıyo ya bide leş gibi sivilce yapıyo
Lorrotar Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sigara bıraktıran sakız var 2mg nikotinmi ne içinde babam sadece sigarayı ağza aldırmaz sigaradan fazla nikotin var yoksa bunda dedi xD
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ve çok acı bi tadı var onun denemiştim ben midem bulanmıştı
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 nikotin sakızları işe yarıyo baya fakat diliniz ağzınız çok feci oluyor, bi deneyin yine de : )
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sakizdan ziyade , o bantlar işe yariyor mu ?
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 başka bi arkadaşımın babası da o bantlarla bırakmıştı
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 benim de arkadaşın babası var 10 senedir içiyor bırakmadı bırakmayı da düşünmüyor.
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Aromalı çiğneme kürdanları var onlardan al aklına gelmez sigara :)
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Hiçbirşey kullanmadım. 2 aydır içmiyorum.
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Zyban kullanarak 2 haftada bıraktım ben de... şimdi 1 ay oldu bırakalı 2-3 kere içmeye çalıştım yani tadının ne kadar kötü geldiğini tarif edemem.... Zyban'ın olayı, ilacı kullanmaya başladıktan sonraki ilk hafta normal sigaralı yaşantına devam edip 2. hafta bırakmak için bir gün seçiyorsun ve o gün bırakıyorsun. neyse sozluk'te cok guzel yazmislardi oraya da bir bak "Zyban" diye arat. 120 ytl sanırım ilaç, ben 15 hap kullandım kutuda 40 tane vardı gerçi..
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 st_dreamer o çip çok tehlikeli bir yöntem tiryaki değilsen pişman olursun öyle bıraktığına. o çip her sigara içtiğinde vücuduna düşük dozda zehir salgılıyo ve her zehir salgılandığında kusma raddesine geliyosun sigarayı o an atmazsan mesela elinden. alkol tedavisinde yaygın olarak kullanılıyor o
mitin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 www.ruyan.com.tr sloganları da ilginçmiş, " sigarayı ancak RUYAN'da bırakırsın "
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 eger hakikaten zihninde sigarayi birakmaya hazirsan zyban ise yariyor 2 yili gecti ben birakali zyban sayesinde
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 zyban'ı ne doktoru gözetiminde kullanmak lazım?
Öne çıkan mesajlar