Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sigarayı bırakmaya yardımcı müesseseler...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Malum sigarayı bırakmaya yardımcı klinikler, dernekler vs. var. Bunları bilen, bir yakını vasıtasyla işe yarayıp yaramadığı konusunda fikir sahibi olanlar var mı?

Bir ara Capitol'ün altında fln vardı böyle bir yer ama kapanmış. Böyle bir yer bilen varsa yerini yada internet adresini iletebilir mi? Bu işler toplamda ne kadara mal olur? Ne gibi teknikler kullanıyorlar?
Mesaj tarihi:
arkadaşımın dedesi izmirde bir kliniğe gitti.Adamın göbek deliğine çip gibi bişi takmışlar.Bilmem kaç yıllık tiryaki 2 seansta bırakmış sigarayı eğer ilgilenirsen adres falan da öğrenirim arkadaştan
Mesaj tarihi:
Zyban
kullanarak 2 haftada bıraktım ben de...

şimdi 1 ay oldu bırakalı 2-3 kere içmeye çalıştım yani tadının ne kadar kötü geldiğini tarif edemem....

Zyban'ın olayı, ilacı kullanmaya başladıktan sonraki ilk hafta normal sigaralı yaşantına devam edip
2. hafta bırakmak için bir gün seçiyorsun ve o gün bırakıyorsun.

neyse sozluk'te cok guzel yazmislardi oraya da bir bak
"Zyban" diye arat.

120 ytl sanırım ilaç, ben 15 hap kullandım kutuda 40 tane vardı gerçi..
Mesaj tarihi:
st_dreamer o çip çok tehlikeli bir yöntem tiryaki değilsen pişman olursun öyle bıraktığına.

o çip her sigara içtiğinde vücuduna düşük dozda zehir salgılıyo ve her zehir salgılandığında kusma raddesine geliyosun sigarayı o an atmazsan mesela elinden.

alkol tedavisinde yaygın olarak kullanılıyor o
  • Yeni Oluştur...