Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Eternal Sunshine of the Spotless Mind filminin yapımcısından mükemmel bir film... Biraz önce izedim ve kesinlikle herkese tavsiye ediorum =)) http://www.imdb.com/title/tt0354899/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 İnanılmaz ötesi bir filmdir, defalarca izleyip doyamadığım filmlerdendir. Rüya âlemi bu kadar iyi mi tarif edilebilir bir filmde diyorum. İzlenmeden tadına varılamayacak bir film, ne desem az geliyor. Michel Gondry bu sefer cidden yardırmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sil baştan (eternal sunshine..) sil baştan diye çevirmişler olsun napalım.izlediğim en iyi filmer arasındaydı.bunu da izliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Ben buu sil baştan'dan daha çok beğendim. Böyle film bittiğinde yüzünüz de aptal bi gülümseme kalıo =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 kesinlikle izlenesi bir film filmde kendinizden cok sey buluyorusunuz bernal hayrani olarak keyifle izlemistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yerim ben bu filmi yaa, o kadar tatlı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2007 abov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 eet bende yastığımın altına koyarım yada kollarıma alır uyurum filmi. üstüne tıraş köpüğü sürerim. beraber dondurmalı cherry pie yeriz filmle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Ben sönük buldum biraz. Özellikle başroldeki eleman fazlasıyla ezik bi tip. Gereğinden fazla ezik ama. Kız bile diyo böyle ağlama triplerine girme sonra kızlar seni beğenmez diye. Gael garcia abi döktürmüş tabi eziği oyna demişler ezilivermiş hemen. Ama havada kalmış sanki film biraz. Bitince ee bu kadar mı dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2007 hee o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2007 yurttaki bir arkadaşın isteği üzerine indirip izledik bu gün,gerçekten harika bir filmdi. Rüya alemini tasviri olsun,Gael Garcia'nin oyunculuk olsun herşeyiyle iyi sayılabilecek bir filmdi.Herkese tavsiye ederim,izlemeyen kalmasın diyelim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 film beni çok yordu aga yaa çook hemde 3tür yarıda bırakıyorum geriye kaldı yarım saati sabahtan beri bitiremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 çok iyi bi film değil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 gayet güzel film, pek akıcı değil belki bazı yerleri kopuk ama gayet başarılı. severek izlemiştim. verdigi mesajlar süper falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 kime göre neye göre. bence iyi bir film mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 ne msj veriyor bu film.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rokstanski Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Spotless Minddan sonra cok leş gelmişti bu film. yapımcılar aynıya o bakımdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Llama said: ne msj veriyor bu film.. mesaj verene değil alana bağlı aslında. ben mesela uğruna intihar ettiğin bi insanın bile gün gelip unutulabileceği yerine başkasının sevilebileceği mesajını aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 hebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2008 loopa alınır izlenir. olmadı coutances loopa alınır rescue me ile birlikte, sabahlara kadar dinlenir. iyidir. edit: filmler mesaj kaygısı taşımak zorunda değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2008 filmler mesaj kaygısı tanışmalı diyen olmamış ki zaten. filmden mesaj alamıyosan kendi olayın, alıyosan da kendi olayın. ilginç valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar