Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zebrat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Özgür dolaştığı gün bir zebrayla çiftleşen atın yavrusu iki cinsin karışımı olan zebrat görenleri hayrete düşürdü.

Almanyada bulunan bir safari parkında yaşayan Eclyse adlı hayvan, at ve zebranın bir kaza sonucu çiftleşmesiyle dünyaya geldi.

Yetkililer parkın en ilgi çeken hayvanı olduğunu söyledikleri Eclysein annesinin dolaşması için serbest bırakıldığı gün ormanda gezen zebralardan biriyle çiftleşince ortaya zebratın çıktığını belirtti.

Udo Richter adlı yetkili konuyla ilgili olarak şunları söyledi: Ona uzaktan bakarak bile bir zebrayla atın karışımı olduğunu fark edebilirsiniz. Bir at gibi uysal fakat aynı zamanda da bir zebra gibi sinirli ve huysuz. Yani karakteri hem annesine hem de babasına benziyor

Ahanda Resim
[spo][/spo]
Bi Tane Resim Daha
[spo] [/spo]

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=91693

Edit: Added Link

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 18:36 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:

ben diyim 100 sen de 1000 tane bu tarz zebrat vardır
[spo]

zebra eşşek

zebra zürafa?

[/spo]

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 18:30 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 18:30 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ]

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Bu at ne biçim canlıdır; eşeğe doğurtuyor zebraya doğurtuyor. Şimdi bilimsel (çok bilimsel) bir merak uyandı içimde: zebra + eşek ?=? zebek
Mesaj tarihi:
Almanyada bulunan bir safari parkında yaşayan Eclyse adlı hayvan, at ve zebranın bir kaza sonucu çiftleşmesiyle dünyaya geldi.

muahahhaha kaza sonucu nasıl çiftleşilirki?? muahaehahh kopardı beni
Mesaj tarihi:
DeBuffAndHeal
üye § 03 Temmuz 2007, Salı - 19:48 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

@Arma

Cok Düşündün mü ?

--------------------------------------------------------------------------------

Yok hemen uydurdum.
  • Yeni Oluştur...